Γνωστός κύριος της σόουμπιζ μας «συστήνει» τον γιο του

Κούκλος ο μπαμπάς...κούκλος και ο γιος!

Υπήρξε από τους πιο γοητευτικούς άντρες της σόουμπιζ με τα δημοσιεύματα να τον αποκαλούν Έλληνα «Τζορτζ Κλούνεϊ».

Η ομορφιά είναι κληρονομική καθώς ο γιος του είναι ένας κούκλος. Πατέρας και γιος πόζαραν και ο περήφανος πατέρας, Αντώνης Νικοπολίδης δημοσίευσε φωτογραφίες τους στο instagram.

«Η σύζυγός μου πέραν του ότι είναι πολύ όμορφη, είναι και μια πολύ δυναμική γυναίκα που συνεχίζει ακόμα και τώρα να δημιουργεί πράγματα, να βάζει νέους στόχους και να τους πετυχαίνει.

Αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό. Τη θαυμάζω πολύ. Είμαι ακόμα ερωτευμένος μαζί της. Αυτό είναι κάτι που δε φεύγει ή είσαι ερωτευμένος ή δεν είσαι.

Αντιζηλίες δεν υπήρχαν ούτε υπάρχουν. Είμαστε σίγουροι ο ένας για τον άλλον. Πέρα από γονείς είμαστε και ζευγάρι, προσπαθούμε να αφήσουμε το μαμά και μπαμπάς απ’ έξω», είχε πει σε συνέντευξή του ο Αντώνης Νικοπολίδης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Metallica στο ΟΑΚΑ: Οι αφίξεις των επωνύμων στη μεγάλη συναυλία

Από νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου, το ΟΑΚΑ άρχισε...

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Η Ράνια Δομάζου ανοίγει την καρδιά της: «Εγώ και οι γονείς μου, Μίμης και Βίκυ»

Η κόρη και η εγγονή της αξέχαστης τραγουδίστριας και...

Δανάη Παππά – Πάνος Βλάχος: Έγιναν νονοί σε γάμο-βάπτιση φίλων τους

Μια ιδιαίτερη στιγμή έζησαν η Δανάη Παππά και ο...

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!