Τρίτη, 3 Φεβρουαρίου, 2026

Το prive ραντεβού του Χάμιλτον με την Καρντάσιαν σε υπερπολυτελές θέρετρο

Ξεχάστε τα paddocks και τις πίστες, καθώς ο Λιούις Χάμιλτον φαίνεται πως έκανε το πιο εντυπωσιακό «προσπέρασμα» της ζωής του!

Grammy για ταχυκαρδίες – Οι αποκαλυπτικές εμφανίσεις των σταρ

Περισσότερο με τις γυμνές εμφανίσεις των καλλονών της παγκόσμιας...

«Με φλερτάρουν μόνο νεότεροι άντρες – Οι συνομήλικοι δεν με βλέπουν»

Μεταξύ άλλων η τραγουδίστρια εξομολογήθηκε πως τη φλερτάρουν άντρες μικρότερης ηλικίας καθώς οι συνομήλικοί της όπως είπε δεν τη βλέπουν καν.

Δεύτερο πιστόλι στη δολοφονία Κένεντι;

Τον δρόμο για να λάμψει η αλήθεια για τη δολοφονία του Τζον Κένεντι και να αποδειχθεί αν υπήρξε δεύτερο άτομο που τον πυροβόλησε άνοιξε Αμερικανός δικαστής, ανάβοντας το «πράσινο φως» σε κληρονόμο να αρχίσει δικαστικό αγώνα για να πάρει στα χέρια της δυσεύρετο βίντεο από τη στιγμή της δολοφονίας.

Δέσποινα Βανδή – Γιώργος Σαμπάνης: 10.000 € πρώτο τραπέζι πίστα στη Μύκονο

Συναυλία επί μυκονιάτικου εδάφους

Ούτε 500 ούτε 1.000, αλλά 10.000 ευρώ στοίχιζαν τα πρώτα τραπέζια στη συναυλία που έδωσαν επί μυκονιάτικου εδάφους η Δέσποινα Βανδή και ο Γιώργος Σαμπάνης. Την ώρα που μια μέση ελληνική οικογένεια τρομάζει να τα φέρει βόλτα οικονομικά κάθε μήνα λόγω της αδιανόητης πλέον ακρίβειας ακόμη και σε βασικά αγαθά, στον πιο χλιδάτο προορισμό της χώρας μας το χρήμα… ρέει και φέτος για τη διασκέδαση!

Το γνωστό beach bar-restaurant της παραλίας Paradise στο οποίο εμφανίστηκε η Βανδή

Στο γνωστό beach bar-restaurant της παραλίας Paradise, όπου εμφανίστηκαν το βράδυ του Σαββάτου οι δύο σταρ της Panik Records, ο κόσμος ήταν πολύς και φυσικά τα -πανάκριβα- πρώτα τραπέζια ήταν εκείνα που γέμισαν πρώτα. Ιδιαίτερα «τσουχτερές» ήταν φυσικά οι τιμές και στις πιο πίσω σειρές, με τους παρευρισκομένους να βάζουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για να απολαύσουν τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες.

Το «παρών» στο live -από… χρυσάφι- έδωσαν, μεταξύ άλλων, οι συνιδρυτές της Panik Records, Πάρις Κασιδόκωστας – Λάτσης και Γιώργος Αρσενάκος, αλλά και η Ελένη Φουρέιρα, που ανήκει επίσης στο δυναμικό της δισκογραφικής τους εταιρίας. Η «Miss Fuego» μάλιστα είχε κάνει τα μαλλιά της κοτσιδάκια, υιοθετώντας έτσι ένα άκρως καλοκαιρινό look. Από την άλλη μεριά, ο Βασίλης Μπισμπίκης δεν πρόλαβε τη συναυλία της συντρόφου του Δέσποινας Βανδή, καθώς έφτασε στη Μύκονο με τη βραδινή πτήση του Σαββάτου.

Το ζευγάρι κατέλυσε στο ξενοδοχείο Cavo Tagoo της Σούλας Λιάκου, ενώ σε νυχτερινή βόλτα που έκαναν οι δυο τους απόλαυσαν το ποτό τους στο La Barran. Εκεί χόρεψαν κιόλας: Ο Βασίλης επιδόθηκε σε χορευτικές φιγούρες ακούγοντας το «Εχω πεθάνει για σένα» της Αννας Βίσση, ενώ η Δέσποινα λικνίστηκε στον ρυθμό της επιτυχίας του Κωνσταντίνου Αργυρού, «Αθήνα – Θεσσαλονίκη».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κορμάρα έξι μήνες αφότου γέννησε – Η βόλτα στο κέντρο της Αθήνας

Ο φωτογραφικός μας φακός την εντόπισε στο κέντρο της Αθήνας ντυμένη κομψά αλλά και σέξι και τίποτα δεν μαρτυρούσε πάνω της ότι έγινε μαμά πριν από έξι μόλις μήνες.

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».

Γνωστή τραγουδίστρια έκανε τα ψώνια με τον σύντροφό της στο κέντρο της Αθήνας

Ο φωτογραφικός μας φακός απαθανάτισε το ζευγάρι στο κέντρο της Αθήνας να κάνει τις βόλτες του μετά τις αγορές του.

Κι όμως δεν είναι η Καρντάσιαν αλλά η Ιωάννα Μπέλλα

Η Ιωάννα Μπέλλα στον δρόμο που χάραξε η Καρντάσιαν! Αγνώριστη είναι η Ελληνίδα καλλονή που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο «GNTM»

«Λύγισε» η Ναταλί Κακκαβά: «Τι περνάω, Φαίη, μου λένε να σηκωθώ να φύγω γιατί είμαι ανεπιθύμητη»

Η Ναταλί Κακκαβά καλεσμένη της εκπομπής «Buongiorno» λύγισε κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της. Τι συνέβη;

Η «Εspresso» βρήκε και μίλησε με την «Κρητικιά μάνα» που σαρώνει στα social media

Το ότι υπάρχουν Κρητικές μάνες λεβέντισσες το ξέρετε! Το ότι υπάρχει όμως μια Κρητικά μάνα που η ντοπιολαλιά της και οι ατάκες της την έχουν κάνει viral στο διαδίκτυο το γνωρίζετε;

Σοκ με την «Κατερίνα» της Τρούμπας

Σε ημιλιπόθυμη κατάσταση και πεσμένη στο πάτωμα του σπιτιού...