Συγκινεί η Αντιγόνη Κουλουκάκου για τον Νίκο Γαλανό: «Δεν συνειδητοποιώ τι έχει συμβεί»

«Δεν ξέρω αν έζησε αρκετά, εγώ θα ήθελα να ήταν ακόμα εδώ»

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου λίγες ημέρες μετά το χαμό του Νίκου Γαλανού θέλησε να γράψει δύο λόγια για εκείνον.

Επί τρία χρόνια συνεργάζονταν στη σειρά «Η γη της ελιάς» και ήταν πολύ κοντά. Η απώλειά του τη συγκλόνισε.

«Επιστροφή εκεί που όλα ξεκίνησαν. Ποτέ δεν συνειδητοποιώ αμέσως τι πραγματικά έχει συμβεί, δεν ξέρω αν είναι άμυνά μου ή απλώς το λογισμικό μου είναι έτσι φτιαγμένο. Πάντοτε έρχομαι αντιμέτωπη με τις ανοιχτές πληγές μου όταν επισκέπτομαι τα μέρη που μου θυμίζουν, είναι βαθιά συνδεδεμένα με τον άνθρωπο, το βίωμα είτε χαράς είτε λύπης.

Από μικρή είχα υιοθετήσει την πεποίθηση ότι στους γάμους και στις κηδείες είναι όλοι παρόντες και μετά μένουν αυτοί που πραγματικά αξίζουν, νιώθουν ή απλώς το ζευγάρι επιλέγει και οι οικείοι αντίστοιχα επιθυμούν. Το γεγονός ότι κάποιος έφυγε οριστικά δεν χωνεύεται ποτέ, το διαχειρίζεσαι απλά, μαθαίνεις να ζεις με την απώλεια. Ο Νίκος δεν είναι εδώ αλλά και είναι γιατί πολλά γύρω μου τον θυμίζουν, ειδικά στο γύρισμα.

Έτσι γνωριστήκαμε, ίσως ένας απ’ τους λόγους που επιλέχθηκα να ήταν και εκείνος. Οι φωτογραφίες και το βίντεο είναι απ’ τα πρώτα επεισόδια της Γης της Ελιάς. Και ήταν ο Νίκος απ’ την πρώτη στιγμή… μέντορας και φίλος, δεν θα έλεγα δάσκαλος γιατί σε όλα, είτε επαγγελματικά είτε προσωπικά, μιλώντας μαζί του, οι κουβέντες του ήταν τρυφερές, με γενναιοδωρία και σοφία, ποτέ ως διδασκαλία με τη σημερινή έννοια αλλά ως διδαχή. Σου μετέδιδε γνώση χωρίς καν να το αντιληφθείς και με όλη του την αγάπη για τη ζωή.

Ναι, αν θέλω να τονίσω ένα πράγμα, θα ήταν ότι ο Νίκος αγαπούσε τη ζωή και αυτό του έδινε ανάσα για ζωή και μια αέναη νιότη. Δεν ξέρω αν έζησε αρκετά, εγώ θα ήθελα να ήταν ακόμα εδώ.. όπως θα ήθελα και ο μπαμπάς μου να ήταν εδώ, κι ας έχει φύγει 13 χρόνια. Σήμερα, όλα σε θυμίζουν. Σε ευχαριστώ, η μικρή μητέρα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Βαρύ πένθος για την Εύα Αντωνοπούλου

Η Εύα Αντωνοπούλου μοιράστηκε το πρωί του Σαββάτου με...

Τρελά ερωτευμένος ο γιος των Ευαγγελάτου – Θεοδωρακοπούλου! Οι φωτο αγκαλιά με την αγαπημένη του

Ο Λάμπης Ευαγγελάτος απολαμβάνει στιγμές ευτυχίας. Ο γιος της...

Αυτός είναι ο γνωστός τραγουδιστής που δολοφονήθηκε στην Καρδίτσα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Καρδίτσα μετά τον θάνατο...

Έρωτας από αέρος για τον υιό Τράγκα

Με τα ιερά δεσμά του γάμου πρόκειται να επισφραγίσουν τον έρωτά τους και η Κατερίνα Τασιούλα, ένα πανέμορφο ζευγάρι που εδώ και τρία χρόνια πορεύεται μαζί στη ζωή.

Κωνσταντάρας: «Η εικόνα της Έλενας Παπαρίζου στο νοσοκομείο ήταν κακή» – Τι ισχυρίζεται

Στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» επανήλθε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας,...

Γιώργος Λιάγκας: Η νέα πολυτελής κατοικία που απέκτησε στην Τήνο

Ο Γιώργος Λιάγκας φαίνεται πως δυναμώνει ακόμη περισσότερο τους...

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη όπως δεν την έχετε ξαναδεί! Η σέξι φωτογράφησή της

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη πόζαρε όπως δεν την έχετε...