Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Σάρα Γανωτή: «Δε γίνεται reunion των “Στάβλων” γιατί λείπουν πολλά πρόσωπα»

Η Σάρα Γανωτή γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τον ρόλο της Σκαρμούτσου στη σειρά «Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη».

Τερλέγκας – Καψάλης – Σερέτη -Τσίκος: Πρεμιέρα στις 12/12 στο «ROX»

Ο Βασίλης Τερλέγκας ενώνει τις δυνάμεις του με τον Γιάννη Καψάλη, την Εβίτα...

Το «GNTM» παίρνει «φωτιά» – Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για το ριάλιτι...

Τη στιγμή που συζητιέται ήδη η δημιουργία ενός νέου κύκλου από το ριάλιτι μοντέλων «GNTM», το φθινόπωρο του 2026 στο Star, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναφέρθηκε στη σοβαρότητα που έχει αποκτήσει το παιχνίδι, καθώς πλησιάζει ο τελικός του τις γιορτές.

Πέγκυ Ζήνα: Η συναυλία στο θέατρο Άλσος και η αγκαλιά με τη μητέρα της

Κούκλες μητέρα και κόρη!

Η Πέγκυ Ζήνα έδωσε μια συναυλία στο θέατρο Άλσος και οι θαυμαστές της ήταν εκεί για να την απολαύσουν.

Η πιο πιστή της θαυμάστρια όμως είναι η μητέρα της και το στήριγμά της όλα αυτά τα χρόνια της πορείας της, η Στέλλα Χρυσικοπούλου. Μετά το τέλος της συναυλίας πόζαραν αγκαλιά στον φωτογραφικό μας φακό.

«Γενικότερα δεν θυμάμαι ποτέ τη μητέρα μου να θυμώνει. Ούτε θυμάμαι στο σπίτι μας να είχαμε ποτέ ένταση και φωνές, γιατί ό,τι ήθελε να μου περάσει το έκανε μέσα από συζήτηση. Ακόμα και όταν έκανα κάτι που τη δυσαρεστούσε -όπως, για παράδειγμα, να έχω σε ένα τρίμηνο χαμηλή βαθμολογία σε κάποια μαθήματα ή να αργήσω ένα βράδυ να γυρίσω στο σπίτι-,

Δείτε περισσότερα flashback και special θέματα πατώντας εδώ

μου έδειχνε ότι στενοχωριόταν, με αποτέλεσμα να μου δημιουργεί ένοχες. Τώρα που έχω γίνει κι εγώ μητέρα, καταλαβαίνω ότι είναι προτιμότερο να δείξεις στο παιδί σου ότι στενοχωρήθηκες παρά να χρησιμοποιείς λεκτική βία», είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή της η τραγουδίστρια αναφερόμενη στη μητέρα της.

Διαβάστε επίσης: Δείτε τη Πέγκυ Ζήνα αγνώριστη παρέα με τη μαμά της πριν από 30 χρόνια στον γάμο της Τέτας Ντούζου

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.



Μποζουκια Αθηνα