Πέμπτη, 5 Φεβρουαρίου, 2026

Στα σκαλιά της Επιδαύρου

Το Φεστιβάλ Αθηνών - Επιδαύρου μπαίνει στην 71η χρονιά...

Το «δράμα» του Βλαδίμηρου Κυριακίδη στον Alpha

Ο αγαπημένος μας Ηλίας, από την κωμική σειρά του Alpha «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», ο σπουδαίος ηθοποιός του θεάτρου μας Βλαδίμηρος Κυριακίδης, ξαναχτυπά στη μικρή οθόνη, αλλά αυτή τη φορά με δραματική σειρά, την τηλεοπτική σεζόν 2026-2027 στον Alpha.

Ποιες είναι οι παραγωγές που πήραν το πράσινο φως για τον Οκτώβριο...

«Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν» λέει ο θυμόσοφος λαός και όχι τυχαία. Μπορεί να είμαστε ακόμα στον Φεβρουάριο, αλλά οι τηλεοπτικοί σταθμοί έχουν ήδη αρχίσει τα μαγειρέματα για τον Σεπτέμβριο και τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Κανάκης και ΑΝΤ1 έχουν έτοιμο το «Vinyλιο» για τη βραδινή ζώνη

Ο ΑΝΤ1 απαντά στον ανταγωνισμό με τον Αντώνη Κανάκη και την εναλλακτική εκπομπή «Vinyλιο» στη βραδινή ζώνη! 

Μπέζος – Σάντσεζ: Σήμερα ο γάμος του αιώνα

Ενώπιον 200 καλεσμένων και... 41.000.000 ευρώ δίνουν στη Βενετία αιώνιους όρκους πίστης και αγάπης

Σήμερα γάμος γίνεται και μάλιστα όχι όποιος κι όποιος, αλλά ο γάμος του αιώνα. Ο τρίτος πιο πλούσιος άνθρωπος στον κόσμο Τζεφ Μπέζος ξοδεύει τα εκατομμύρια σαν να ήταν πενταροδεκάρες και παντρεύεται στη ρομαντική Βενετία την πρώην παρουσιάστρια Λόρεν Σάντσεζ, με καλεσμένους τους διασημότερους ανθρώπους του πλανήτη.

  • Από τον Βασίλη Χονδρογιάννη

Οι εκδηλώσεις του γάμου, οι οποίες άρχισαν χθες με βραδινή εκδήλωση για τους περίπου 200 καλεσμένους του ζευγαριού στην εκκλησία Madonna dell’ Orto της Βενετίας και θα συνεχιστούν σήμερα με τον γάμο, για να ολοκληρωθούν αύριο με το γαμήλιο δείπνο, εκτιμάται στη «The Sun» ότι θα κοστίσουν στον «Mr. Amazon» περίπου 41.000.000 ευρώ.

Για εκείνον, βέβαια, το ποσό είναι «ψίχουλα», καθώς η περιουσία του υπολογίζεται από το «Forbes» σε 193,69 δισεκατομμύρια ευρώ. Σήμερα το βράδυ ο 61χρονος Μπέζος και η 55χρονη Σάντσες θα ανταλλάξουν όρκους αιώνιας αγάπης και πίστης σε τελετή που θα γίνει στο γραφικό νησί της Βενετίας San Giorgio Maggiore. Ιταλικές εφημερίδες αναφέρουν ότι ο γάμος θα γίνει στο αρχαίο αμφιθέατρο του νησιού, ενώ το Harper’s Bazaar υποστηρίζει ότι στην τελετή θα τραγουδήσουν ο Αντρέα Μποτσέλι και ο γιος του Ματέο Μποτσέλι. Το Σάββατο αναμένεται να ακολουθήσει το επίσημο δείπνο που θα διοργανώσουν οι νιόπαντροι για τους περίπου 200 διάσημους καλεσμένους τους στο κτίριο του ναυπηγείου του Arsenale που έχει ιστορία αιώνων.

Υπάρχουν δε και άλλες εκδηλώσεις για το τριήμερο, μεταξύ των οποίων πιτζάμα πάρτι και δύο θεματικά δείπνα, σύμφωνα με το «ΤΜΖ». Ανάμεσα στους καλεσμένους, όπως αναφέρει η «New York Post», είναι ο Λεονάρντο ντι Κάπριο, ο Ορλάντο Μπλουμ, η Ιβάνκα Τραμπ με τον σύζυγό της Τζάρεντ Κούσνερ, η Κιμ με την Κλόε Καρντάσιαν, η Κρις Τζένερ, η Οπρα Γουίνφρεϊ, ο Τομ Μπρέιντι και η Μπάρμπρα Στρέιζαντ. Η ιταλική «Il Post» πρόσθεσε στους καλεσμένους τον Μπιλ Γκέιτς, τη Lady Gaga, την Εύα Λονγκόρια κ.ά. Πρόσθεσε ότι η λίστα περιλαμβάνει και τα ονόματα του Ελτον Τζον, Μικ Τζάγκερ, Μπιγιονσέ και Τζέι Ζι. Το ζευγάρι, με τους συγγενείς του και τους πιο στενούς φίλους του, διαμένει στο πεντάστερο ξενοδοχείο «Aman Venice», στο οποίο παντρεύτηκαν το 2014 ο Τζορτζ Κλούνεϊ και η Αμάλ Αλαμουντίν.

Λεονάρντο ντι Κάπριο
Ορλάντο Μπλουμ
Οπρα Γουίνφρεϊ

Εύα Λονγκόρια

Τα κουφέτα «βγήκαν ξινά» για κατοίκους της πόλης

«Αγκαζέ» με τις έντονες διαμαρτυρίες των κατοίκων της Βενετίας πηγαίνει το τριήμερο γλέντι που έχουν στήσει ο Τζεφ Μπέζος και η Λόρεν Σάντσεζ στη Βενετία για τον γάμο τους. Πολύς κόσμος στη Βενετία κατηγορεί τον Μπέζος ότι ενοικίασε «κοψοχρονιά» δημόσια κτίρια και χώρους για τον γάμο του, ενώ διαδηλωτές δεν θέλουν ούτε να τον βλέπουν, καθώς θεωρούν ότι έχει γίνει πλούσιος, διότι, όπως λένε, δεν πληρώνει αρκετούς φόρους.

Ενδεικτικό είναι γιγάντιο πανό 400 τετραγωνικών μέτρων που άπλωσαν διαδηλωτές στην εμβληματική πλατεία Αγίου Μάρκου της Βενετίας το οποίο έγραφε «Αν μπορείς να νοικιάσεις τη Βενετία για τον γάμο σου, μπορείς να πληρώσεις περισσότερους φόρους». Χθες διαδηλωτές άπλωσαν πανό που έγραφε «Δεν υπάρχει χώρος για τον Μπέζος» σε μια από τις διάσημες γέφυρες της Βενετίας, καλώντας τον ουσιαστικά να φύγει από την πόλη. Μάλιστα, αύριο είναι προγραμματισμένη διαδήλωση κοντά στο κτίριο Arsenale, όπου θα γίνει το γαμήλιο δείπνο του Μπέζος και της Σάντσεζ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μαμά για τρίτη φορά Ελληνίδα ηθοποιός

Η όμορφη ηθοποιός με τον σύζυγό της, Νίκο Θεοδωρόπουλο υποδέχτηκαν το τρίτο τους μωρό.

Πρόκειται για την κατά 20 χρόνια νεότερη σύζυγο Έλληνα ηθοποιού

Η κυρία της φωτογραφίας είναι σύζυγος γνωστού ηθοποιού της...

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Σόφη Ζανίνου: «Στα 18 μου συνειδητοποίησα ότι αυτό που μας έκανε ο πατέρας μου ήταν βία»

Η Σόφη Ζαννίνου σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Happy Day» αποκάλυψε την ηλικία της και αναφέρθηκε στη σχέση με τον πατέρα της και γνωστό ηθοποιό, Ζαννίνο.

Δύσκολες ώρες για τη Νίκη Κάρτσωνα – Έχασε τη μητέρα της

Πολύ δύσκολες ώρες για τη Νίκη Κάρτσωνα. Το πρώην μοντέλο και νυν επιχειρηματίας στον χώρο του ενδύματος, που μοιράζει τον χρόνο του μεταξύ Αθήνας και της ιδιαίτερης πατρίδας του Καλαμάτας, έχασε τη μητέρα του Ευγενία

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».

Στο σφυρί η βίλα του «Mr Sea Satin»

Στη δίνη των πλειστηριασμών εξακολουθεί να βρίσκεται ο Μυκονιάτης...