Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου, 2026

Κώστας Μακέδος: Καθηλωμένος εδώ και μήνες σε καρέκλα – Η μάχη με...

Μάχη με την παχυσαρκία δίνει ο Κώστας Μακέδος. Ο...

Κορμός σοκολάτας από τον Πέτρο Συρίγο

Ο Πέτρος Συρίγος έφτιαξε στην κουζίνα της εκπομπής «Super Κατερίνα» το πρωί της Παρασκευής κορμό σοκολάτας.

Αντιγόνη Κουλουκάκου: «Μετά τη γέννηση του παιδιού μου δεν είμαι ο ίδιος...

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου καλεσμένη της εκπομπής «Καλύτερα αργά» αναφέρθηκε...

Κέρδισε το φλουρί ο Δημήτρης Σταρόβας στην πίτα της παράστασης «Εκείνος και...

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψαν οι συντελεστές της παράστασης «Εκείνος και εκείνος» στο Θέατρο Αργώ.

ALPHA: Στην κορυφή της τηλεθέασης το Μεσημεριανό Δελτίο Ειδήσεων από την αρχή της σεζόν

Σταθερή αξία ο Alpha για τη μεσημεριανή ενημέρωση των τηλεθεατών

Ο Alpha έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη και των τηλεθεατών ηλικίας 18-54 ετών και το Μεσημεριανό Δελτίο Ειδήσεων βρίσκεται στην πρώτη θέση από την αρχή της σεζόν (16.09.2024 – 30.06.2025), με ποσοστό 14,1%, Δευτέρα έως Κυριακή, ανεξαρτήτως ώρας μετάδοσης.

Ακολουθούν: MEGA 13,2%, ΣΚΑΙ 9,9%, ANT1 7,9%, STAR 7,6%, ΕΡΤ1 5,7%, OPEN 4,9%.

Και τα Σαββατοκύριακα οι τηλεθεατές επιλέγουν Alpha για την ενημέρωσή τους το μεσημέρι, φέρνοντάς τον στην πρώτη θέση με ποσοστό 14,9% στο δυναμικό κοινό, ανεξαρτήτως ώρας μετάδοσης.

Ακολουθούν: MEGA 13,4%, STAR 8,7%, ΣΚΑΙ 8,6%, ANT1 7,3%, ΕΡΤ1 5,1%, OPEN 4,5%.

Η καινοτομία του Μεσημεριανού Δελτίου με το δίδυμο δημοσιογράφων στην παρουσίαση -Έφη Μπαρμπάτση, Μίνα Βάρσου από Δευτέρα έως Παρασκευή και Παναγιώτης Σουρέλης, Χρύσανθος Κοσελόγλου το Σαββατοκύριακο- με γρήγορα αντανακλαστικά αξιοπιστία και εγκυρότητα, έχει κερδίσει από την πρώτη στιγμή τους τηλεθεατές και συνεχίζει να αποτελεί την πρώτη τους επιλογή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Δεν κάνω σιδέρωμα είναι περιττό – Όταν τα βάλεις δεν θα τσαλακωθούν;»

Η γνωστή ηθοποιός είναι κατά του σιδερώματος και εξήγησε τον λόγο.

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Χρύσπα: «Χώρισα μετά από 15 χρόνια γάμου, δεν το περίμενα. Έζησα το πένθος του χωρισμού»

Καλεσμένη της εκπομπής «Το πρωινό» η Χρύσπα αναφέρθηκε στο...

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».