Παρασκευή, 15 Αυγούστου, 2025

Ξέσπασε ο Γιώργος Μαζωνάκης: «Με τύλιξαν σε μία κόλλα χαρτί»

Μέσω μιας ανακοίνωσης ο Γιώργος Μαζωνάκης έριξε φως στον...

Πλήθη προσκυνητών στη Μονή της Παναγίας Σαϊντνάγια, που αποτελεί ανά τους αιώνες...

Είκοσι μίλια βόρεια της Δαμασκού, σε μια ορεινή τοποθεσία,...

Νόα Σεντίνεο: «Λάιτ» ο νέος Ράμπο

Ο νέος «Ράμπο», που θα πάρει τη σκυτάλη στον...

Γιώργος Μαζωνάκης: Σε ψυχιατρική κλινική ο τραγουδιστής

Σε ψυχιατρική κλινική νοσηλεύεται ο Γιώργος Μαζωνάκης από νωρίς...

Τατιάνα Μπλάτνικ: Όσα είπε για το διαζύγιό της από τον Νικόλαο Ντε Γκρες

«Το να τελειώσει ένας μακροχρόνιος γάμος δεν είναι ποτέ εύκολο»

Η Τατιάνα Μπλάτνικ στη συνέντευξη που παραχώρησε στο ισπανικό Vanity Fair, μίλησε για πρώτη φορά για το διαζύγιό της από τον Νικόλαο Ντε Γκρες, αλλά και για την αγάπη που έχει για την Ελλάδα.

«Ποτέ δεν ήθελα να βρίσκομαι στα εξώφυλλα περιοδικών ή να γίνομαι το επίκεντρο της προσοχής. Ήμουν πολύ ντροπαλή. Αλλά αυτή τη στιγμή, σε αυτή την ηλικία, σε αυτό το σημείο της ζωής μου, νιώθω ότι μπορώ να βοηθήσω τους άλλους. Και είμαι πρόθυμη να το κάνω. Αν δεν το κάνω τώρα, πότε;. Το να τελειώσει ένας μακροχρόνιος γάμος δεν είναι ποτέ εύκολο, αλλά είναι δυνατόν να χωρίσεις με αγάπη και αξιοπρέπεια αν δώσεις προτεραιότητα στον αμοιβαίο σεβασμό. Δεν θεωρήσαμε τίποτα τελειωμένο. Εξελιχθήκαμε σε ένα νέο στάδιο» ανέφερε η Τατιάνα Μπλάτνικ για το διαζύγιό της από τον Νικόλαο Ντε Γκρες.

Όσο για την αγάπη της για την Ελλάδα η Τατιάνα Μπλάτνικ ανέφερε: «Η ομορφιά της εξακολουθεί να με εντυπωσιάζει, αλλά με αυτό που νιώθω πραγματικά συνδεδεμένη είναι με τους ανθρώπους της, με την ιστορία και την ανθεκτικότητά της. Η Ελλάδα είναι το σπίτι μου, ποτέ δεν είχα ζήσει σε μια χώρα τόσο πολύ καιρό, έχω μια βαθιά αίσθηση του ανήκειν προς αυτήν που θεωρώ πατρίδα μου. Το να μείνω δεν ήταν ο εύκολος δρόμος, αλλά το εύκολο δεν είναι το δικό μου [γέλια]. Το να ξαναρχίσω από την αρχή κάπου αλλού θα ήταν πιο απλό στα χαρτιά, αλλά όχι στην καρδιά».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κονσέρτα για… πολυβόλα με Μάτσα & Κεφαλογιάννη

Εκείνη στη Ρωμαϊκή Αγορά Αθηνών, εκείνος στο Ωδείο Ηρώδου...

Σε ίδρυμα στην Τήνο η τυφλή σύζυγος του ηθοποιού Δημήτρη Καλλιβωκά

Ούτε λεπτό δεν μπόρεσε να ζήσει μακριά από την...

Πρώην αστυνομικός και σταρ του ΤikΤok: Σεξομανής & κοκάκιας

Εθισμένος στην κοκαΐνη αλλά και στο σεξ φέρεται ότι...

Γιώργος Μαζωνάκης: Σε ψυχιατρική κλινική ο τραγουδιστής

Σε ψυχιατρική κλινική νοσηλεύεται ο Γιώργος Μαζωνάκης από νωρίς...

Διακοπές για Λιάγκα και Αντωνά στο υπερπολυτελές «Grand Hotel Et Des Palmes»

Αφού απόλαυσαν τις βουτιές τους σε Τήνο και Κύθνο,...

Μητροπολίτης Ίμβρου και Τενέδου Κύριλλος: Ο «Παπαφλέσσας της Παναγιάς»!

Στα δύο αλησμόνητα νησιά της Παναγίας μας, την Ιμβρο...