Παρασκευή, 30 Ιανουαρίου, 2026

Ποπκόρν μην ξεχάσετε – Μπαράζ νέων παραγωγών στη δημόσια τηλεόραση

Η ΕΡΤ «παίρνει κεφάλι» στη μυθοπλασία! Μπαράζ νέων παραγωγών στη δημόσια τηλεόραση!

Ρόμπι Γουίλιαμς: «Έπινα μέχρι σκασμού»

Για την πιο σκοτεινή περίοδο της ζωής του, όταν έλαμπε μπροστά στις κάμερες ως αστέρι του ανδρικού συγκροτήματος Take That, μίλησε ο Ρόμπι Γουίλιαμς, δηλώνοντας ότι ήταν τόσο βαθιά βυθισμένος στην εξάρτηση από το αλκοόλ που έπινε ένα μπουκάλι βότκα στην καθισιά του.

Παρτσαλάκης και Γεωργίου δεν χωρίζουν ποτέ

Η εκτίμηση είναι αμοιβαία, για αυτό θα συνεχιστεί η συνεργασία! Και στη νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου με τίτλο «Μπλε ώρες» θα πρωταγωνιστήσει ο καλός ηθοποιός του θεάτρου μας Γιώργος Παρτσαλάκης.

Παράσταση με ουσία στις φυλακές Θηβών

Μια βαθιά συγκινητική θεατρική εμπειρία έζησαν πριν από λίγες ημέρες οι κρατούμενοι στο Κέντρο Απεξάρτησης Τοξικομανών Κρατουμένων Ελεώνα Θήβας, όπου παρουσιάστηκε η θεατρική παράσταση «Μπουμπού» του Δημήτρη Μητσοτάκη, σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Πασσά, με την υπέροχη Δήμητρα Κολλά στον ομώνυμο ρόλο.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Θα ήθελα ή πρωινή ή μεσημεριανή εκπομπή»

«Όλοι μου λένε ότι τους λείπω από την τηλεόραση»

Την επιθυμία της να αναλάβει μια πρωινή ή μεσημεριανή εκπομπή εξέφρασε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στις δηλώσεις που παραχώρησε στην εκπομπή «Καλοκαιρινό Ραντεβού». Η γνωστή παρουσιάστρια τα τελευταία χρόνια έχει αφιερωθεί στην οικογένειά της και ενώ θα ήθελε να επιστρέψει στην τηλεόραση αναγνωρίζει πως αυτή την περίοδο δεν υπάρχει χώρος για μια καινούργια εκπομπή.

«Ο κάθε άνθρωπος κάνει τα λάθη του. Μετά από τόσα χρόνια και όταν πάρεις απόσταση, μπορεί να τα δεις από άλλη πλευρά. Και εγώ έχω πει για κάποια στιγμές, ότι σήμερα θα τις χειριζόμουν διαφορετικά. Σαν καινούργια και εγώ τότε, έπρεπε να είμαι πιο προσεκτική και να μην δώσω αφορμή για σχόλια» ανέφερε αρχικά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

«Ο κόσμος έχει αρκετά προβλήματα οπότε αν επιστρέψω θα ήθελα να επιστρέψω με κάτι ευχάριστο. Θα ήθελα ή πρωινή ή μεσημεριανή εκπομπή, δεν θα έκανα βραδινή εκπομπή. Δεν ξέρω αν αυτή τη στιγμή υπάρχει χώρος για εμένα στην τηλεόραση. Αν υπάρχει και μου δοθεί η ευκαιρία, θα ήθελα να κάνω κάτι ενδιαφέρον. Όλοι μου λένε ότι τους λείπω από την τηλεόραση, αλλά δεν ξέρω αν το εννοούν» πρόσθεσε στη συνέχεια η γνωστή παρουσιάστρια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Από σοκ σε σοκ η μάνα του Ιάσονα Τριανταφυλλίδη

Eνας χρόνος πέρασε από την ημέρα που ο δημοσιογράφος,...

Πένθος για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου – Έχασε τη μητέρα του

Δύσκολες ώρες για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου καθώς έχασε τη...

Η αποκάλυψη Λούλη on air: «Ήταν κακοποιητικός» – Η αμηχανία των Σεργουλόπουλου – Μελιτά

Ο Χρήστος Λούλης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε γνωστό σκηνοθέτη με τον οποίο είχαν συνεργαστεί.

Σπάνια εμφάνιση για την Αθηνά Ωνάση – Δείτε τη πιο λαμπερή και χαμογελαστή από ποτέ

Η Αθηνά Ωνάση έκανε μία σπάνια εμφάνιση και έλαμπε μέσα στη μαύρη τουαλέτα της

Η μικρή κόρη των Μενεγάκη – Λάτσιου έγινε 18 και είναι ίδια η μαμά της

Η Ελένη Μενεγάκη ευχήθηκε στη δεύτερη κόρη της, Βαλέρια χρόνια πολλά καθώς είχε τα 18α γενέθλιά της.

«Υπάρχει προβληματισμός στον Alpha με τις επιδόσεις της Ναταλίας Γερμανού»

Ο δημοσιογράφος μίλησε στην εκπομπή «Buongiorno» σχολιάζοντας τηλεοπτικά πρόσωπα.

Χώρισε γνωστή τραγουδίστρια: «Είναι κάτι που πληγώνει, οπότε δε θα το αναπτύξω»

Χωριστούς δρόμους αποφάσισε να τραβήξει το γνωστό ζευγάρι της σόουμπιζ

Κι όμως η νεότατη κυρία είναι μαμά γνωστής τραγουδίστριας της χώρας μας

Οι δύο κυρίες είναι πέρα από μαμά και κόρη και καλές φίλες καθώς τους βοήθησε η μικρή διαφορά ηλικίας.