Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Κρατερός Κατσούλης: «Ήρθα με τη μηχανή και ήταν σαν να οδηγώ μέσα...

Ο Κρατερός Κατσούλης πέρασε δύσκολα το πρωί της Παρασκευής λόγω της κακοκαιρίας ώσπου να φτάσει στο στούντιο της εκπομπής «Νωρίς νωρίς»

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣΤα οικονομικά σας καλυτερεύουν. Εφαρμόστε στην πράξη τις γνώσεις...

«Εφόσον και η Καινούργιου παντρεύεται, ξέρω ότι δεν θα μείνω στο ράφι»

Ποια γνωστή κυρία σχολίασε την Κατερίνα Καινούργιου;

Εκτός της εκπομπής «Νωρίς νωρίς» για δεύτερη ημέρα η Μαρία Ηλιάκη

Η Μαρία Ηλιάκη απουσιάζει για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα από την εκπομπή «Νωρίς νωρίς» το πρωί της Παρασκευής.

Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: Από τα σούπερ μίνι στα «θεσμικά κοστούμια»

Το νέο look της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ λίγο προτού έρθει στην Ελλάδα για να αναλάβει τα καθηκόντά της ως πρέσβη των ΗΠΑ

«Το να προτείνομαι πρέσβης για την Ελλάδα, τη γενέτειρα της δημοκρατίας, αποτελεί βαθιά και μοναδική τιμή» είπε η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ, με τον γιο της αλλά και τον εγγονό του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ ΙΙΙ να τη χειροκροτούν χαμογελώντας.

Αργησε επτά, οκτώ μήνες, αλλά θα έρθει με γεμάτη τη φαρέτρα της με επενδυτικά σχέδια, ενεργειακά συμβόλαια και ενίσχυση των αμυντικών δαπανών της χώρας. Αμυνα, ενέργεια, αξιοπιστία είναι το τρίπτυχο της ατζέντας της.

Η ωραία Κίμπερλι Γκίλφοϊλ, το όνομα της οποίας, όταν ανακοινώθηκε ότι θα είναι πρέσβης στη χώρα μας, μπορεί να μην ενθουσίασε, καθώς δεν προερχόταν από το διπλωματικό σώμα, εντούτοις μάλλον θα είναι η καλύτερη ως προς την προώθηση των ελληνικών συμφερόντων. Ηταν ενημερωμένη, διαβασμένη και σοβαρή.

Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ με την Μπέτι Καρντένας, σύμβουλο του Ντόναλντ Τραμπ

Στη Γερουσία

Τουλάχιστον έτσι παρουσιάστηκε στην προχθεσινή ακρόασή της στη Γερουσία, στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση ως κυβερνητική αξιωματούχος των ΗΠΑ. Από υποστηρίκτρια του Ντόναλντ Τραμπ, σχεδόν πρώην πεθερού της, αφού είχε σχέση με τον γιο του, στην ανάληψη των καθηκόντων της ως πρέσβη των ΗΠΑ.

Η Κίμπερλι, εκτός των πολιτικών της σχεδίων, αναφέρθηκε και στην προσωπική της διαδρομή: Γεννήθηκε από Πορτορικανή μητέρα, που ήταν δασκάλα Ειδικής Αγωγής, και από Ιρλανδό πατέρα μετανάστη. Η Κίμπερλι δεν ανέλαβε όμως απλά τον θεσμικό ρόλο της, αλλά προσαρμόστηκε και στιλιστικά σε αυτόν. Τέρμα τα μίνι, αποκαλυπτικά φορέματα.

Σειρά έχουν τώρα τα «θεσμικά κοστούμια», σαν κι αυτό που φόρεσε στην παρουσία της στη Γερουσία. Διάλεξε για την περίσταση μπλε, κλασικό κοστούμι και κλειστό στον λαιμό, καθώς και λευκό, σατέν πουκάμισο με φιόγκο. Το νέο look της συμπλήρωσαν και τα καινούργια της, εντυπωσιακά γυαλιά. Αλλωστε, όπως λέγεται, δεν πρέπει μόνο να… λέγεσαι αλλά και να φαίνεσαι, και η Κίμπερλι «φόρεσε» ήδη τον ρόλο της!

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα