Τετάρτη, 4 Φεβρουαρίου, 2026

Η Μαριάννα Παπαμακαρίου τιμά εις διπλούν τον Μανώλη Λιδάκη

Η Μαριάννα Παπαμακαρίου τιμά εις διπλούν τον Μανώλη Λιδάκη,...

Γιάννης Βούρος: Το χιουμοριστικό βίντεο με τα παιδιά του

Ο Γιάννης Βούρος πέρασε χρόνο με τα παιδιά του και γύρισαν και ένα αστείο βιντεάκι.

Αντίνοος Αλμπάνης: Η φωτογραφία την περίοδο που πάλευε με τον καρκίνο και...

Ο Αντίνοος Αλμπάνης δημοσίευσε μία φωτογραφία του με ξυρισμένο...

Μοσχαρίσια φιλετάκια stir fry με σάλτσα τεριγιάκι από τον Βαγγέλη Δρίσκα

Μοσχαρίσια φιλετάκια stir fry με σάλτσα τεριγιάκι έφτιαξε στην κουζίνα της εκπομπής «Στούντιο 4» ο Βαγγέλης Δρίσκας.

Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Ο έρωτας έφυγε για Κεφαλλονιά

Έκανε μια ρομαντική καλοκαιρινή απόδραση στην πανέμορφη Κεφαλλονιά

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης, οι οποίοι, όσο περνάει ο καιρός, δείχνουν να ερωτεύονται ο ένας τον άλλον όλο και περισσότερο, αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν ακόμα ένα ταξίδι.

Το αγαπημένο ζευγάρι, το οποίο εδώ και καιρό δεν κρύβει τη σχέση του, έκανε μια ρομαντική καλοκαιρινή απόδραση στην πανέμορφη Κεφαλλονιά, μακριά από την καθημερινότητα της Αθήνας και τις επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Οι δυο τους απόλαυσαν στιγμές ηρεμίας, θάλασσας και χαλάρωσης σε μερικές από τις πιο γραφικές παραλίες του νησιού, όπως ο Μύρτος. Φάνηκαν ευδιάθετοι, ανέμελοι και πιο ερωτευμένοι από ποτέ, χωρίς να ενοχλούνται από τα αδιάκριτα βλέμματα των περαστικών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μαμά για τρίτη φορά Ελληνίδα ηθοποιός

Η όμορφη ηθοποιός με τον σύζυγό της, Νίκο Θεοδωρόπουλο υποδέχτηκαν το τρίτο τους μωρό.

Πρόκειται για την κατά 20 χρόνια νεότερη σύζυγο Έλληνα ηθοποιού

Η κυρία της φωτογραφίας είναι σύζυγος γνωστού ηθοποιού της...

Κορμάρα έξι μήνες αφότου γέννησε – Η βόλτα στο κέντρο της Αθήνας

Ο φωτογραφικός μας φακός την εντόπισε στο κέντρο της Αθήνας ντυμένη κομψά αλλά και σέξι και τίποτα δεν μαρτυρούσε πάνω της ότι έγινε μαμά πριν από έξι μόλις μήνες.

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».

Στο σφυρί η βίλα του «Mr Sea Satin»

Στη δίνη των πλειστηριασμών εξακολουθεί να βρίσκεται ο Μυκονιάτης...

Κι όμως δεν είναι η Καρντάσιαν αλλά η Ιωάννα Μπέλλα

Η Ιωάννα Μπέλλα στον δρόμο που χάραξε η Καρντάσιαν! Αγνώριστη είναι η Ελληνίδα καλλονή που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο «GNTM»

«Με φλερτάρουν μόνο νεότεροι άντρες – Οι συνομήλικοι δεν με βλέπουν»

Μεταξύ άλλων η τραγουδίστρια εξομολογήθηκε πως τη φλερτάρουν άντρες μικρότερης ηλικίας καθώς οι συνομήλικοί της όπως είπε δεν τη βλέπουν καν.