Παρασκευή, 30 Ιανουαρίου, 2026

Ποπκόρν μην ξεχάσετε – Μπαράζ νέων παραγωγών στη δημόσια τηλεόραση

Η ΕΡΤ «παίρνει κεφάλι» στη μυθοπλασία! Μπαράζ νέων παραγωγών στη δημόσια τηλεόραση!

Ρόμπι Γουίλιαμς: «Έπινα μέχρι σκασμού»

Για την πιο σκοτεινή περίοδο της ζωής του, όταν έλαμπε μπροστά στις κάμερες ως αστέρι του ανδρικού συγκροτήματος Take That, μίλησε ο Ρόμπι Γουίλιαμς, δηλώνοντας ότι ήταν τόσο βαθιά βυθισμένος στην εξάρτηση από το αλκοόλ που έπινε ένα μπουκάλι βότκα στην καθισιά του.

Παρτσαλάκης και Γεωργίου δεν χωρίζουν ποτέ

Η εκτίμηση είναι αμοιβαία, για αυτό θα συνεχιστεί η συνεργασία! Και στη νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου με τίτλο «Μπλε ώρες» θα πρωταγωνιστήσει ο καλός ηθοποιός του θεάτρου μας Γιώργος Παρτσαλάκης.

Παράσταση με ουσία στις φυλακές Θηβών

Μια βαθιά συγκινητική θεατρική εμπειρία έζησαν πριν από λίγες ημέρες οι κρατούμενοι στο Κέντρο Απεξάρτησης Τοξικομανών Κρατουμένων Ελεώνα Θήβας, όπου παρουσιάστηκε η θεατρική παράσταση «Μπουμπού» του Δημήτρη Μητσοτάκη, σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Πασσά, με την υπέροχη Δήμητρα Κολλά στον ομώνυμο ρόλο.

Αιμίλιος Χειλάκης: «Εμένα η οικογένειά μου είναι δυική και αυτό, για κάποιους, δεν είναι οικογένεια»

«Πρέπει να σεβόμαστε τους ανθρώπους που πιστεύουν σε κάτι»

Για τα λάθη του παρελθόντος αλλά και για τη δική του έννοια της οικογένειας μίλησε ο Αιμίλιος Χειλάκης στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Καλοκαιρινό Ραντεβού».

«Θα έκανα ακριβώς τα ίδια λάθη. Άντε, κανένα-δυο να μην τα έκανα, γιατί είναι δύσκολα και πονάνε. Είχα πάρα πολύ ωραία εφηβεία και με οδήγησε να είμαι αυτό που είμαι σήμερα» ανέφερε αρχικά ο γνωστός ηθοποιός.

«Πρέπει να σεβόμαστε τους ανθρώπους που πιστεύουν σε κάτι. Μην προσβάλλουμε την πίστη τους. Αλλά θα πρέπει να αποδεχτούν κι εκείνοι ότι κάποιοι δεν πιστεύουν. Αν καταφέρουν οι πιστοί και οι μη πιστοί να συνομιλήσουν, θα είναι υπέροχο» πρόσθεσε στη συνέχεια ο Αιμίλιος Χειλάκης.

«Η πατρίδα μου έχει μέσα μετανάστες, ομοφυλόφιλους, γυναίκες που θέλουν να κάνουν έκτρωση. Η πατρίδα μου έχει μέσα την οικογένεια. Εμένα η οικογένειά μου είναι δυική. Αποτελείται από δύο άτομα και αυτό, για κάποιους, δεν είναι οικογένεια» κατέληξε στη συνέντευξή του ο γνωστός ηθοποιός.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Από σοκ σε σοκ η μάνα του Ιάσονα Τριανταφυλλίδη

Eνας χρόνος πέρασε από την ημέρα που ο δημοσιογράφος,...

Πένθος για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου – Έχασε τη μητέρα του

Δύσκολες ώρες για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου καθώς έχασε τη...

Η αποκάλυψη Λούλη on air: «Ήταν κακοποιητικός» – Η αμηχανία των Σεργουλόπουλου – Μελιτά

Ο Χρήστος Λούλης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε γνωστό σκηνοθέτη με τον οποίο είχαν συνεργαστεί.

Σπάνια εμφάνιση για την Αθηνά Ωνάση – Δείτε τη πιο λαμπερή και χαμογελαστή από ποτέ

Η Αθηνά Ωνάση έκανε μία σπάνια εμφάνιση και έλαμπε μέσα στη μαύρη τουαλέτα της

Η μικρή κόρη των Μενεγάκη – Λάτσιου έγινε 18 και είναι ίδια η μαμά της

Η Ελένη Μενεγάκη ευχήθηκε στη δεύτερη κόρη της, Βαλέρια χρόνια πολλά καθώς είχε τα 18α γενέθλιά της.

«Υπάρχει προβληματισμός στον Alpha με τις επιδόσεις της Ναταλίας Γερμανού»

Ο δημοσιογράφος μίλησε στην εκπομπή «Buongiorno» σχολιάζοντας τηλεοπτικά πρόσωπα.

Χώρισε γνωστή τραγουδίστρια: «Είναι κάτι που πληγώνει, οπότε δε θα το αναπτύξω»

Χωριστούς δρόμους αποφάσισε να τραβήξει το γνωστό ζευγάρι της σόουμπιζ

Κι όμως η νεότατη κυρία είναι μαμά γνωστής τραγουδίστριας της χώρας μας

Οι δύο κυρίες είναι πέρα από μαμά και κόρη και καλές φίλες καθώς τους βοήθησε η μικρή διαφορά ηλικίας.