Δευτέρα, 2 Φεβρουαρίου, 2026

«Έκπτωτος άγγελος» με αυτοβιογραφία

Υπάρχουν ιστορίες που δεν ξεχνιούνται ποτέ. Ιστορίες που σημάδεψαν όχι μόνο ανθρώπινες ζωές, αλλά και τη συνείδηση της κοινωνίας.

Στο νοσοκομείο ο Κώστας Σόμμερ – Η φωτογραφία και το μήνυμά του

Στο νοσοκομείο βρίσκεται ο Κώστας Σόμμερ. Τι συνέβη; Ο ηθοποιός δημοσίευσε φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο και έγραψε δυο λόγια.

Παπαρδέλες με λαχανικά από τον Δημήτρη Σκαρμούτσο

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος έφτιαξε στην κουζίνα της εκπομπής «Buongiorno» παπαρδέλες με λαχανικά.

Κορμάρα έξι μήνες αφότου γέννησε – Η βόλτα στο κέντρο της Αθήνας

Ο φωτογραφικός μας φακός την εντόπισε στο κέντρο της Αθήνας ντυμένη κομψά αλλά και σέξι και τίποτα δεν μαρτυρούσε πάνω της ότι έγινε μαμά πριν από έξι μόλις μήνες.

Ένα ερωτικό τρίγωνο «Δίπλα στο ποτάμι»

Αναστασία Παντούση, Αλέξανδρος Σταύρου και Θάνος Λέκκας σ’ ένα ερωτικό τρίγωνο που θα καθηλώσει

Το φθινόπωρο έρχεται η νέα μεγάλη σειρά του Alpha, «Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι», βασισμένη στο best seller ομώνυμο μυθιστόρημα της Λένας Μαντά.

Η σειρά ακολουθεί τις πέντε κόρες της Θεοδώρας να παίρνουν διαφορετικούς δρόμους, μακριά από το σπίτι δίπλα στο ποτάμι, και να προσπαθούν να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους.

Η ιστορία όμως που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού είναι, αναμφισβήτητα, αυτή της Μελισσάνθης. Η μεγαλύτερη κόρη της φαμίλιας, η Μελισσάνθη, την οποία υποδύεται η Αναστασία Παντούση, είναι παντρεμένη με τον Απόστολο Φατούρο, που ενσαρκώνει ο Αλέξανδρος Σταύρου.

Όλα θα αλλάξουν όμως όταν θα μπει στη ζωή της ο Αγγελος Φλεριανός, ρόλο που ενσαρκώνει ο Θάνος Λέκκας. Το ερωτικό τρίγωνο που θα ξεδιπλωθεί κατά τη διάρκεια της ιστορίας της Μελισσάνθης είναι ένα από τα πιο συναισθηματικά κι έντονα κομμάτια της σειράς, ενώ θα φέρει στο προσκήνιο εξαιρετικές ερμηνείες από το εντυπωσιακό καστ.

H Μελισσάνθη, λοιπόν, μετρά δέκα χρόνια ευτυχισμένου έγγαμου βίου με τον πενηντάχρονο καπνοβιομήχανο Απόστολο Φατούρο (Αλέξανδρος Σταύρου), τον οποίο λατρεύει και ποθεί πραγματικά. Ωστόσο, ο κοινωνικός του περίγυρος της προκαλεί πλήξη.

Η μοναδική σκιά στη σχέση τους είναι η αδυναμία τους να αποκτήσουν παιδιά, παρά τις επανειλημμένες τους προσπάθειες. Ο Απόστολος, ωστόσο, της κρύβει ένα σημαντικό πρόβλημα υγείας.

Σ’ ένα ταξίδι τους στο Παρίσι η Μελισσάνθη ταράζεται συθέμελα από τη γνωριμία της με τον νεαρό αρχιτέκτονα Αγγελο Φλεριανό (Θάνος Λέκκας), ο οποίος την ερωτεύεται και τη διεκδικεί μέχρι τέλους, ενώ την καλεί να αφήσει τον άντρα της…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «Εspresso» βρήκε και μίλησε με την «Κρητικιά μάνα» που σαρώνει στα social media

Το ότι υπάρχουν Κρητικές μάνες λεβέντισσες το ξέρετε! Το ότι υπάρχει όμως μια Κρητικά μάνα που η ντοπιολαλιά της και οι ατάκες της την έχουν κάνει viral στο διαδίκτυο το γνωρίζετε;

Σοκ με την «Κατερίνα» της Τρούμπας

Σε ημιλιπόθυμη κατάσταση και πεσμένη στο πάτωμα του σπιτιού...

Διάσημη ηθοποιός με μελαχρινή καλλονή!

Αποκλειστικό ρεπορτάζ! Ο παθιασμένος έρωτας για το... ίδιο φύλο...

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».

Το μπούλινγκ της Μοσχολιού πάνω στην πίστα και η πικρία της Αλίκης για τον Σπυρόπουλο

Είναι μία από τις τελευταίες σπουδαίες κυρίες του ελληνικού...

Φαίη Σκορδά: Επιστροφή στο Κιλκίς – Οι εικόνες από το πατρικό και το τζάκι

Η Φαίη Σκορδά ταξίδεψε στο Κιλκίς και πέρασε το...

Ο Αρναούτογλου junior στην κηδεία της γιαγιάς του συνοδευόμενος από τη μητέρα του

Το τελευταίο αντίο στη μητέρα του είπε σήμερα ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Η κηδεία έγινε στη Χαλκιδική και ήταν παρών και ο γιος του, Αναστάσης.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Βραδινή έξοδος με τον Θέμη Σοφό – Tο λαμπερό look

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram...