Ο Σωκράτης Αλαφούζος ποζάρει αγκαλιά με τη μητέρα του

Μαμά και γιος ποζάρουν σε έξοδό τους

Ο Σωκράτης Αλαφούζος τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα στην Αμερική με την κόρη του και τη σύντροφό του. Ο ηθοποιός αυτό το διάστημα κάνει τις διακοπές του στην Ελλάδα και περνάει χρόνο με τη μητέρα του και άλλα αγαπημένα του πρόσωπα. Μαμά και γιος βγήκαν για καφεδάκι και πόζαραν για μια αναμνηστική φωτογραφία που στη συνέχεια δημοσίευσε ο ηθοποιός στα social media.

«Φρόντισα η κόρη μου να πάει σε ένα καλό σχολείο και να έρθει για σπουδές στην Αμερική. Η Μαρίλια έκανε θαύματα και τώρα, τελειώνει το πρώτο έτος των σπουδών της στα οικονομικά εδώ στην Καλιφόρνια. Είχα αλλάξει το πρόγραμμά μου κι είχα ελεύθερα τα απογεύματα για την κόρη μου.

Πολλές φορές, μιλούσαμε και κοιμόταν με το Skype ανοιχτό. Μου έλειπε η αγκαλιά της κόρης μου. Οι πιο δύσκολες στιγμές ήταν αυτές του αποχωρισμού. Φυσικά, θέλω να γυρίσω στην Ελλάδα, αλλά θα έρθει η ώρα. Τώρα είναι εδώ το παιδί μου», έχει πει σε συνέντευξή του.

Δείτε περισσότερα flashback και special θέματα πατώντας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Metallica στο ΟΑΚΑ: Οι αφίξεις των επωνύμων στη μεγάλη συναυλία

Από νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου, το ΟΑΚΑ άρχισε...

Διάσημο ζευγάρι της σόουμπιζ χτίζει το σπίτι των ονείρων του δίπλα σε… παραλία γυμνιστών

Ο Τζέισον Στέιθαμ και η Ρόζι Χάντινγκτον-Γουάιτλι ετοιμάζουν το...

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Χριστίνα Παππά για τον πρώην σύζυγό της: «Δεν έχουμε καμία απολύτως επικοινωνία»

Συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και στον δημοσιογράφο Παναγιώτη Βαζαίο...

Η Ράνια Δομάζου ανοίγει την καρδιά της: «Εγώ και οι γονείς μου, Μίμης και Βίκυ»

Η κόρη και η εγγονή της αξέχαστης τραγουδίστριας και...

Χρήστος Χολίδης: Δύσκολες ώρες για τον τραγουδιστή

Ο Χρήστος Χολίδης περνά δύσκολες ώρες, καθώς έφυγε από...