Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Εκτός της εκπομπής «Νωρίς νωρίς» για δεύτερη ημέρα η Μαρία Ηλιάκη

Η Μαρία Ηλιάκη απουσιάζει για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα από την εκπομπή «Νωρίς νωρίς» το πρωί της Παρασκευής.

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Σάρα Γανωτή: «Δε γίνεται reunion των “Στάβλων” γιατί λείπουν πολλά πρόσωπα»

Η Σάρα Γανωτή γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τον ρόλο της Σκαρμούτσου στη σειρά «Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη».

Τερλέγκας – Καψάλης – Σερέτη -Τσίκος: Πρεμιέρα στις 12/12 στο «ROX»

Ο Βασίλης Τερλέγκας ενώνει τις δυνάμεις του με τον Γιάννη Καψάλη, την Εβίτα...

«Χρυσά» τραπέζια και ελληνικό γλέντι

Φιλανθρωπική βραδιά

Μπορεί οι καλοκαιρινές διακοπές να είναι στα φόρτε τους και οι σκαφάτοι μετά τη Μύκονο να ετοιμάζονται για Ιόνιο, αλλά από τώρα κλείνουν οι συναυλίες και τα γκαλά του χειμώνα.

Την αρχή έκανε η πανταχού παρούσα, ευαισθητοποιημένη Τατιάνα Μπλάτνικ, ανακοινώνοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το ετήσιο gala του οργανισμού «The Hellenic Initiative», που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 9 Οκτωβρίου, με τιμές τραπεζιών που αρχίζουν για τους χρυσούς χορηγούς από 110.000 λίρες έως 400 λίρες για ένα απλό ατομικό εισιτήριο στο glam δείπνο.

Πρόκειται για το 9ο γκαλά, το οποίο διοργανώνεται κάθε χρόνο στο ξενοδοχείο «The Dorchester», στην αριστοκρατική Park Lane, και αποτελεί μια ξεχωριστή βραδιά αφιερωμένη στη φιλανθρωπία και στο ελληνικό πνεύμα, ενώ φέτος θα τιμηθούν τα σωματεία Wise Greece και Make-A-Wish (Kάνε μια ευχή Ελλάδος) για το σπουδαίο έργο τους. Guest του gala θα είναι ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο οποίος θα ξεσηκώσει το Λονδίνο με τα σουξέ του, στήνοντας ένα μοναδικό ελληνικό γλέντι.

«Μη χάσετε αυτή την εμπνευσμένη βραδιά που ενώνει τους φορείς αλλαγής, τους υποστηρικτές και τους φίλους της Ελλάδας. Κλείστε τη θέση σας και γίνετε μέρος ενός κινήματος που κάνει τη διαφορά» γράφει το σάιτ της

Ελληνικής Πρωτοβουλίας (Hellenic Initiative – ΤΗΙ), που ιδρύθηκε το 2012 ως ένας παγκόσμιος, μη κερδοσκοπικός οργανισμός, που κινητοποιεί την ελληνική ομογένεια και τη φιλελληνική κοινότητα για την υποστήριξη της βιώσιμης οικονομικής ανάκαμψης και ανανέωσης της Ελλάδας και του λαού της.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα