Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου, 2025

Το αντίο του Σπύρου Μπιμπίλα στον Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Με ένα συγκινητικό μήνυμα αποχαιρέτησε τον Αλμπέρτο Εσκενάζυ ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Έφυγε από τη ζωή ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών. Ο καταξιωμένος ηθοποιός έδινε μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια.

Η ελληνική εταιρεία Balloon Fire που κάνει κάθε γιορτή έκρηξη χαράς!

Όταν σχεδιάζετε μια εκδήλωση, είτε πρόκειται για έναν γάμο,...

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη...

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Ρένος Χαραλαμπίδης: Οι γάμοι που δεν έγιναν στο παρά πέντε, η απιστία και η Δήμητρα Ματσούκα

Μου αρέσουν οι γυναίκες με πολύ μεγάλη αυτοπεποίθηση

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης σε συνέντευξή του μίλησε για τους γάμους που δεν έκανε, για την απιστία και για τις σχέσεις του σήμερα με τη Δήμητρα Ματσούκα.

Ρένος Χαραλαμπίδης

«Εμένα ένα πράγμα με γοητεύει σε μια γυναίκα και το οποίο δεν το βρήκα και γι’αυτό και δεν παντρεύτηκα. Μου αρέσουν οι γυναίκες με πολύ μεγάλη αυτοπεποίθηση. Έφτασα κοντά στον γάμο μερικές φορές, αλλά ευτυχώς δεν παντρεύτηκα, θα ήταν ατυχέστατοι οι γάμοι μου. Πιστεύω θα με διώχνανε, όχι επειδή δεν φέρομαι καλά, αλλά επειδή γρήγορα γίνομαι βαρετός.

Στα νιάτα μου δεν ήμουν ζεν πρεμιέ, ήμουν ένας ηθοποιός ο οποίος παρίστανε τον ωραίο, οι ρόλοι μου στον Καλημέρη, ήταν κάποιος που παρίστανε τον ωραίο, δεν ήταν ωραίος. Εγώ γενικά κινήθηκα στη ζωή μου και θα κινηθώ στη συνέχεια, σε χώρους δεν ήταν της δημοσιότητας».

Όσο για τον αν συγχωρεί την απιστία είπε στην εκπομπή «Καλοκαίρι παρέα»: «Μερικές φορές με ρωτάνε γιατί δεν έχουν ασπρίσει τα μαλλιά μου, ένα κόλπο για να μην ασπρίσουν τα μαλλιά σου είναι να συγχωρείς, γιατί όταν συγχωρείς, κόβεις το σκοινί με αυτόν που σου δημιούργησε το πρόβλημα, φεύγει το στρες. Συγχωρώ, συγχωρώ, συγχωρώ. Σε συγχωρώ και είμαι ελεύθερος, γι’αυτό δεν έχουν ασπρίσει τα μαλλιά μου».

Κλείνοντας αναφέρθηκε και στις σχέσεις του με τη Δήμητρα Ματσούκα. «Ήμουν στο γάμο της Δήμητρας Ματσούκα, με την Δήμητρα στο “Κάτι έγινε με τους δίπλα” είχαμε μια φωτογραφία από γάμο, και πάντα το αστείο μας ήταν, μου έλεγε η Δήμητρα: “Ρένο μόνο με εσένα έχω φορέσει νυφικό”.

Και τώρα όταν πήγα στο γάμο της μου λέει: “Ρένο πια, δεν είσαι ο άνθρωπος που έχω φορέσει μαζί το νυφικό, είναι ο Πέτρος”, ο οποίος είναι εξαιρετικός άνθρωπος».

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που έγινε viral

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί



Μποζουκια Αθηνα