Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Ενοχλημένος ο Γιώργος Αμούτζας μετά από ερώτηση για την προσωπική του ζωή

Ο Γιώργος Αμούτζας παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Breakfast@star» και...

O Γιώργος Παπαγεωργίου στο Game Time στέλνει διπλά χαμόγελα στα παιδιά με...

O Γιώργος Παπαγεωργίου στο Game Time στέλνει διπλά χαμόγελα στα...

Κέλλυ Κελεκίδου: Η φωνή της έγινε σύμμαχος των πρωταγωνιστριών της «Vaginahood» σε...

To δικό της λιθαράκι στην τεράστια προσπάθεια, υπέρ οργανώσεων προστασίας γυναικών, που κάνει η ομάδα της παράστασης «Vaginahood», θέλησε να βάλει η Κέλλυ Κελεκίδου.

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Αθίγγανη ακινητοποιούσε τη 10χρονη κορούλα της… για να τη βιάζει όποτε ήθελε ο σύντροφός της

Βρομάει ο τόπος από τη διαστροφή

Αδυνατεί να συλλάβει ανθρώπου νους την ακραία διαστροφή μιας 24χρονης από τη Θεσσαλονίκη, η οποία κατηγορείται ότι ακινητοποιούσε τη 10χρονη κόρη της ώστε να κάμπτει τις αντιστάσεις της και να τη βιάζει ανενόχλητος ο 37χρονος σύντροφός της! Το κουβάρι της φρικιαστικής υπόθεσης, άρχισε να ξετυλίγεται στα τέλη του περασμένου μήνα, όταν η 24χρονη πέρασε το κατώφλι του κτιρίου όπου στεγάζεται το Αστυνομικό Τμήμα Θέρμης και κατήγγειλε τον σύντροφό της για ενδοοικογενειακή βία και για βιασμό της ανήλικης κόρης της μέσα στον οικισμό Ρομά όπου ζούσαν και οι τρεις.

Οταν οι αστυνομικοί μίλησαν στην άτυχη μικρούλα παρουσία παιδοψυχολόγου ήρθαν αντιμέτωποι με τη φρικτή αλήθεια, καθώς η 10χρονη δεν αρκέστηκε στο να επιβεβαιώσει όσα είχε καταγγείλει η μητέρα της για τον κατά πολλά χρόνια μεγαλύτερο σύντροφό της, αλλά αποκάλυψε ακόμη πως η 24χρονη γνώριζε για τη σεξουαλική κακοποίησή της και, μάλιστα, ήταν παρούσα στους βιασμούς της. Και όχι μόνον αυτό, αφού περιέγραψε με δάκρυα στα μάτια πώς την ακινητοποιούσε η 24χρονη, προκειμένου ο 37χρονος να εκτονώνει πάνω στο άγουρο κορμάκι της τις αρρωστημένες σεξουαλικές ορέξεις του!

Παράλληλα, η ανήλικη είπε στους άφωνους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. ότι το «σατανικό» ζευγάρι τη ξυλοκοπούσε συχνά και συμπλήρωσε ότι ο 37χρονος χτυπούσε και τη μητέρα της μπροστά της, περιγράφοντας ένα σκηνικό απόλυτου τρόμου που είχε γίνει πια καθημερινότητα και από το οποίο δεν μπορούσε να ξεφύγει. Ως αποτέλεσμα, σε βάρος τόσο του 37χρονου όσο και της 24χρονης εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης και συνελήφθησαν ο μεν πρώτος στα σύνορα, στον Προμαχώνα, απ’ όπου επιχείρησε να διαφύγει από τη χώρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας, και η δεύτερη από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα του βιασμού, των γενετήσιων πράξεων με ανήλικο που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη κατ’ εξακολούθηση, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας περί ενδοοικογενειακής βίας, άμεση συνέργεια σε βιασμό και γενετήσιες πράξεις με ανήλικο που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη κατ’ εξακολούθηση. Με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους οδηγήθηκαν χθες στον εισαγγελέα, ο οποίος τους άσκησε δίωξη και τους παρέπεμψε στην 5η τακτική ανακρίτρια, προκειμένου να απολογηθούν για τις βαρύτατες κατηγορίες που τους αποδίδονται.

Η 10χρονη παρακολουθείται από παιδοψυχολόγους, οι οποίοι προσπαθούν να επουλώσουν τις πληγές που άνοιξε στην ψυχούλα της η συστηματική κακοποίησή της από τον 37χρονο σύντροφο της μητέρας της, που όχι μόνο γνώριζε τα πάντα και έκανε τα «στραβά» μάτια, αλλά ήταν μπροστά στους βιασμούς του ίδιου του σπλάχνου της και ενθάρρυνε και βοηθούσε τον σύντροφό της να ολοκληρώσει τις απεχθείς πράξεις του.

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Χώρισαν μια ανάσα από τα Χριστούγεννα – Αυλαία στη σχέση ζευγαριού της σόουμπιζ

Από κοινού αντιλήφθηκαν πως η σχέση ολοκληρώθηκε και αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Αγνώριστος ο ηθοποιός πριν από 34 χρόνια

Ο νεαρός της φωτογραφίας είναι καταξιωμένος ηθοποιός της χώρας μας. Τον αναγνωρίσατε;

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.





Μποζουκια Αθηνα