Στο χειρουργείο η Σοφία Κουρτίδου – «Μην αγνοείτε ποτέ τα σημάδια του σώματός σας»

Η φωτό από το νοσοκομείο

Μια απρόσμενη περιπέτεια με την υγεία της οδήγησε τη Σοφία Κουρτίδου εσπευσμένα στο νοσοκομείο και στο χειρουργικό κρεβάτι.

Συγκεκριμένα, η γνωστή τραγουδοποιός, που έχει στο πλευρό της διαρκώς τον σύντροφό της Γιάννη Σεβδικαλή, επέλεξε να ενημερώσει η ίδια τους διαδικτυακούς της φίλους σε σχέση με την περιπέτεια την οποία αντιμετωπίζει, ενώ δεν δίστασε να μοιραστεί μαζί τους και ένα σπουδαίο μήνυμα. Φυσικά, η δημοσίευσή της ξεχώρισε για το χιούμορ και την όμορφη αντιμετώπιση που δείχνει να έχει η ίδια.

«Η αγάπη μπορεί να σε κάνει να τραγουδάς ακόμη και αμέσως μετά από ένα χειρουργείο! Οταν με ενημέρωσαν οι γιατροί ότι πρέπει εσπευσμένα να χειρουργηθώ, το μόνο που σκεφτόμουν είναι πόσο ευτυχισμένη είμαι και πόσο πολύ θέλω τη ζωή μου. Ότι θέλω απλά να ολοκληρωθεί η επέμβαση, να ανοίξω τα μάτια μου και να δω τον Γιάννη μου, που όλα μου τα “γιάνει”. Ευγνωμοσύνη.

Ευγνωμοσύνη που άνοιξα τα μάτια μου και είδα τον άνθρωπό μου… το αγαπημένο μου οτιδήποτε… όπως πάντα δίπλα μου. Ολα έγιναν τόσο γρήγορα, ένας ξαφνικός πόνος με οδήγησε στο νοσοκομείο και σε λίγες ώρες είχα ήδη χειρουργηθεί. Γι’ αυτό, σας παρακαλώ, μην αγνοείτε ποτέ τα σημάδια του σώματός σας. Τίποτα δεν είναι δεδομένο.

Και μόνο η αγάπη μπορεί να μας κάνει να νιώθουμε τόσο ζωντανοί και να δίνει στη ζωή τόσο μεγάλη αξία. Ευχαριστώ από καρδιάς όλους τους γιατρούς, το νοσηλευτικό προσωπικό και τους ανθρώπους που είναι δίπλα μου με τις πράξεις αλλά και με τη σκέψη τους. Νιώθω απέραντη ευγνωμοσύνη…». Με αυτόν τον τρόπο, μάλιστα, επέλεξε να παροτρύνει τους ακολούθους της να μην αμελούν το σώμα και τις ανάγκες του, ενώ φαίνεται πως ανυπομονεί να επανέλθει στην καθημερινότητά της δριμύτερη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Βαρύ πένθος για την Εύα Αντωνοπούλου

Η Εύα Αντωνοπούλου μοιράστηκε το πρωί του Σαββάτου με...

Έρωτας από αέρος για τον υιό Τράγκα

Με τα ιερά δεσμά του γάμου πρόκειται να επισφραγίσουν τον έρωτά τους και η Κατερίνα Τασιούλα, ένα πανέμορφο ζευγάρι που εδώ και τρία χρόνια πορεύεται μαζί στη ζωή.

Τρελά ερωτευμένος ο γιος των Ευαγγελάτου – Θεοδωρακοπούλου! Οι φωτο αγκαλιά με την αγαπημένη του

Ο Λάμπης Ευαγγελάτος απολαμβάνει στιγμές ευτυχίας. Ο γιος της...

Θανάσης Ζεκεντές: O δήμαρχος Λοκρών που τιμά την Αλίκη εκπέμπει SOS για το αύριο της ελληνικής υπαίθρου

«Η ελληνική ύπαιθρος αντιμετωπίζει ζωτικά και υπαρξιακά προβλήματα. Εχουν...

«Θα βγει έξω και θα ξανασκοτώσει»

Ανατροπή στη δίκη των Σπετσών! Τα ισόβια στον δράστη...

Στη Βουλή οι αποκαλύψεις «βόμβα» της Espresso για το ξενοδοχείο «φάντασμα» στην Αλθέα!

Τα εμπεριστατωμένα ρεπορτάζ της «Espresso» για το ξενοδοχείο-φάντασμα στην...

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη όπως δεν την έχετε ξαναδεί! Η σέξι φωτογράφησή της

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη πόζαρε όπως δεν την έχετε...