Πανταζής για Μαζωνάκη: «Το δίκιο το έχει ο Γιώργος και το ξέρω»

«Μου είπε ότι προδόθηκε και από φίλους και από την οικογένειά του»

Ο Λευτέρης Πανταζής και ο Γιώργος Μαζωνάκης βρίσκονται σε συζητήσεις για να συνεργαστούν τη χειμερινή σεζόν. Η πληροφορία έγινε γνωστή μέσα από τις δηλώσεις του Λε-Πα στην εκπομπή «10 παντού».

Ο γνωστός τραγουδιστής μέσω τηλεφωνικής σύνδεσης μίλησε για τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από τον Γιώργο Μαζωνάκη και εξέφρασε δημόσια τη στήριξή του στο πρόσωπό του.

«Ο Γιώργος πήγαινε σχολείο με την ανιψιά μου, έχουμε και μια μακρινή συγγένεια από την πλευρά του γαμπρού μου. Του έχω γράψει και τραγούδι στον πρώτο του δίσκο και τον αγαπώ πάρα πολύ. Ήταν να συνεργαστούμε και πέρσι αλλά η επιχείρηση που δούλευα δεν βρήκε το μαγαζί που θέλαμε» ανέφερε αρχικά ο Λευτέρης Πανταζής.

«Βρεθήκαμε και μιλήσαμε με τον Γιώργο, μου είπε το παράπονό του, για την οικογένειά του. Γενικά μου είπε ότι προδόθηκε και από φίλους και από την οικογένειά του. Δεν τα πίστεψα πολύ αλλά μετά τα είδα στις εφημερίδες και στις τηλεοράσεις» πρόσθεσε στη συνέχεια ο γνωστός τραγουδιστής.

«Ήμουν από τους πρώτους που του έστειλαν μήνυμα αγάπης και συμπαράστασης. Όλοι μας λίγο πολύ περνάμε από τέτοιες καταστάσεις. Στεναχωρήθηκα με το περιστατικό, γιατί ξέρω ότι είναι καλά, πολύ ευαίσθητος, έξυπνος και φιλότιμος. Ξέρω την αγάπη που του έχει ο κόσμος, είναι από τα καλύτερα παιδιά. Έχει ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ. Το δίκιο το έχει ο Γιώργος και το ξέρω. Τον αγαπώ, είτε γίνει η συνεργασία μας είτε όχι» κατέληξε στις δηλώσεις του ο Λευτέρης Πανταζής.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ξέσπασε η ξαδέλφη του Γιώργου Μαρίνου: «Εμπιστεύτηκε κάποια οικογένεια να τον προσέχουν αλλά δυστυχώς…»

«Εμείς θέλαμε πολύ να τον φροντίσουμε και δυστυχώς εκείνος επέλεξε αυτό. Δεν βγήκε ευτυχής, δυστυχώς»

«Λύγισε» η Έλενα Ασημακοπούλου: «Έχω τρομερές ενοχές που δεν κατάλαβα τι περνούσε ο Μπρούνο»

Η Έλενα Ασημακοπούλου παραχώρησε συνέντευξη στη διαδικτυακή εκπομπή της Δάφνης Καραβοκύρη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη μάχη με την κατάθλιψη του πρώην συζύγου της, Μπρούνο Τσιρίλο.

Σε αναπηρικό καροτσάκι η Λουκία Πιστιόλα στην κηδεία Πανουσόπουλου

Η Λουκία Πιστιόλα πήγε στην κηδεία του Γιώργου Πανουσόπουλου καθισμένη σε αναπηρικό καροτσάκι.

Νάρκη στον γάμο της Ελένης – Το τελεσίγραφο από την πεθερά της

Τι συνέβη και μαύρα σύννεφα γέμισαν το σπιτικό της Ελένης και του Ματέο στα βόρεια προάστια;

Ο Αρναούτογλου junior ποζάρει χαμογελαστός στο πλάι της μητέρας του

Ο γιος του Γρηγόρη Αρναούτογλου, Αναστάσης είναι στην εφηβεία και ζει με τη μητέρα του, Κατερίνα Κόκλα.

Έπεσε περονόσπορος! Νέος χωρισμός στην ελληνική σόουμπιζ!

Τον Ιούλιο το ζευγάρι είχε απολαύσει ρομαντικές διακοπές στην Κίμωλο