Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου, 2026

Ευγενία Ξυγκόρου: «Η Πολυξένη θα κάνει ένα “ξεκαθάρισμα λογαριασμών” με τη μητέρα...

Η Ευγενία Ξυγκόρου, που υποδύεται την Πολυξένη, μία από...

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Ο «Άγιος Παΐσιος» σαρώνει και στο σινεμά

Τέλος εποχής στην κορυφή του ελληνικού box office έφερε το 4ήμερο 29 Ιανουαρίου - 1 Φεβρουαρίου 2026.

Η «πριγκίπισσα του ΝΟΧ» στο πλευρό κοριτσιών που έχουν υποστεί κακοποίηση

Μπορεί σχεδόν σε καθημερινή βάση η ελληνική κοινωνία να βιώνει δεκάδες περιστατικά μπούλινγκ ή παραβατικής συμπεριφοράς από ανήλικα αγόρια και κορίτσια,

«Άγιος έρωτας»: Συνεχίζονται τα γυρίσματα στο Γαλαξίδι

Νέες φωτογραφίες από τα γυρίσματα

Στο πανέμορφο Γαλαξίδι συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου της σειράς «Άγιος έρωτας», με την ανταπόκριση του κόσμου να είναι, όπως πάντα, θερμή και πολύ συγκινητική.

Γαλαξιδιώτες κάθε ηλικίας παρακολουθούν τις σκηνές που λαμβάνουν χώρα σε ένα από τα τόσα γραφικά σημεία της περιοχής, και περιμένουν  υπομονετικά τους ηθοποιούς για να τους εκφράσουν την αγάπη τους αλλά και να μοιραστούν μια φωτογραφία μαζί τους. Συμμετέχοντας έτσι και οι ίδιοι με τον δικό τους τρόπο στο γύρισμα.

“Τα εξωτερικά γυρίσματα δίνουν άλλη ζωντάνια” όπως λέει ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος. “Πάντα όταν σε παρατηρούν- αυτή είναι και η ομορφιά του θεάτρου-έχεις άλλη ενέργεια. Και το Γαλαξίδι είναι μια πανέμορφη πόλη, από τις γραφικότερες της Ελλάδας και δεν έχει διαβρωθεί. Είναι ωραίο να βλέπεις μια πόλη να κρατά τα πρωτογενή χαρακτηριστικά της.”

Στα γυρίσματα παραβρέθηκε ο Αντιδήμαρχος Δ. Ε. Γαλαξιδίου Ιωάννης Βαρβάτος, ο Πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Σπυρίδων Μπαρλιακός και η Σύμβουλος Περιφέρειας Πέγκυ Αραβαντινού.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Δεν κάνω σιδέρωμα είναι περιττό – Όταν τα βάλεις δεν θα τσαλακωθούν;»

Η γνωστή ηθοποιός είναι κατά του σιδερώματος και εξήγησε τον λόγο.

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Χρύσπα: «Χώρισα μετά από 15 χρόνια γάμου, δεν το περίμενα. Έζησα το πένθος του χωρισμού»

Καλεσμένη της εκπομπής «Το πρωινό» η Χρύσπα αναφέρθηκε στο...

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».