Μαριλίτα Λαμπροπούλου – Δημήτρης Λάλος: Πρεμιέρα στην τηλεόραση τον Νοέμβριο

Πήραν αναβολή οι... καυτές χίλιες και μία νύχτες

Πήραν αναβολή οι… καυτές χίλιες και μία νύχτες με Λάλο και Λαμπροπούλου. Οι ερωτικές σκηνές τους θα μας απασχολήσουν από αρχές Νοεμβρίου.

Η νέα δραματική σειρά του Mega με τίτλο «Μια νύχτα μόνο» ετοιμάζεται να κάνει την εμφάνισή της στη μικρή οθόνη, όχι όμως με το ξεκίνημα της τηλεοπτικής σεζόν, αλλά σε μεταγενέστερο στάδιο.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, η πολυαναμενόμενη παραγωγή θα ενταχθεί στο πρόγραμμα του σταθμού στις αρχές Νοεμβρίου, δίνοντας στο κοινό ακόμα μία δυνατή επιλογή στο πεδίο της μυθοπλασίας. Τα γυρίσματα της σειράς άρχισαν μόλις πριν από λίγες ημέρες στις αρχές Σεπτεμβρίου, με το πρωταγωνιστικό δίδυμο να αποτελείται από δύο ιδιαίτερα αγαπημένους ηθοποιούς, τον Δημήτρη Λάλο και τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου.

Η σειρά «Μια νύχτα μόνο» αποτελεί την ελληνική μεταφορά της τουρκικής επιτυχίας «Χίλιες και μία νύχτες», που έχει αφήσει το αποτύπωμά της στην τουρκική τηλεόραση και έχει γνωρίσει μεγάλη απήχηση στο διεθνές κοινό. Η προσαρμογή της για την ελληνική πραγματικότητα αναμένεται να δώσει νέο αέρα στο σενάριο, προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις του εγχώριου τηλεοπτικού κοινού, χωρίς να χάνει την ένταση και τη δραματουργία της πρωτότυπης ιστορίας.

Το στοίχημα για τους Λάλο -Λαμπροπούλου είναι να ξεπεράσουν σε ερμηνεία τους Τούρκους συναδέλφους τους (Χαλίτ Εργκέντζ- Μπεργκιουζάρ Κορέλ), που υποδύθηκαν με μαεστρία τον Ονούρ και τη Σεχραζάτ, καθώς ήταν και αυτοί ζευγάρι στην αληθινή ζωή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.

Πέθανε η αδελφή του Τόνυ Μαυρίδη

Δυσκόλες ώρες αντιμετωπίζει ο  Τόνυ Μαυρίδης.Ο μουσικός παραγωγός έχασε...

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής ερωτευμένος με εντυπωσιακή ηθοποιό!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής είναι ζευγάρι με όμορφη ηθοποιό

Ποια ηθοποιός εμφανίστηκε σε πρωινή εκπομπή με αυτά τα χαριτωμένα παπούτσια;

Η ηθοποιός φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» και εμφανίστηκε φορώντας παπούτσια με χοντρό τακούνι σαν σαμπό σε ροζ χρώμα με σχέδια.