Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου, 2026

Τέλος η αυτοεξορία της Ελεν ΝτιΤζένερις

Η 68χρονη τηλεπαρουσιάστρια ξόδεψε 22.850.000 ευρώ για να αγοράσει έπαυλη στη γειτονιά των διασήμων, στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνιας των ΗΠΑ.

Αποκαλύψεις στο «Να μ’αγαπάς»: Ο Άγγελος λέει στη Ζωή για τα συναισθήματά...

Πολλές και συγκλονιστικές οι εξελίξεις της σειράς «Να μ’αγαπάς».

LIVE στο «DOORS Live Art»

Ο επιδραστικός performer Constadinos Papadakis συναντά τον κορυφαίο συνθέτη και μαέστρο Δημήτρη Χάρμα στο απόλυτο live clubbing event, στη σκηνή του DOORS Live Art, απόψε Παρασκευή.

«Πάμε μια βόλτα;» με τη Λυμπεράκη

Μια νέα εκπομπή, αφιερωμένη στους ανθρώπους και στις ιστορίες τους, έρχεται στο πρόγραμμα του Mega.

Τα νεύρα του Κώστα Τσουρού, τα νούμερα τηλεθέασης και τα σχόλια του «Happy Day»

«Είναι μια δύσκολη σεζόν - Υπάρχει τέτοιος ανταγωνισμός που το 10% φαντάζει με ουτοπία»

Η παρέα του «Happy Day» το πρωί της Δευτέρας σχολίασε τις δηλώσεις του Κώστα Τσουρού σχετικά με τα νούμερα τηλεθέασης. Ο παρουσιαστής φαινόταν ενοχλημένος για τη συζήτηση περί τηλεθέαση.

«Να πω ότι συμφωνώ πάρα πολύ με τον Κώστα Τσουρό και εντελώς τυχαία ρωτήθηκα και εγώ από μια κάμερα να πούμε και καλή άρχισε όλες οι εκπομπές που ξεκίνησαν το Σαββατοκύριακο είναι πολύ νωρίς και για πανηγυρισμούς και είναι και πολύ νωρίς και για πλερέζες», σχολίασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Για τόσο νεύρα είναι πολύ νωρίς, νεύρα δεν τον είδες στον παρουσιαστή. Έχει νεύρα όχι για τα νούμερα αλλά για τους χαρακτηρισμούς που άκουσε ότι δεν πάει καλά», είπε ο Δημήτρης Παπανώτας.

«Όταν βλέπεις τις προσπάθειές σου να μην ανταμείβονται και να μην βγαίνει καλά. Είναι μια δύσκολη σεζόν – Υπάρχει τέτοιος ανταγωνισμός που το 10% φαντάζει με ουτοπία», συμπλήρωσε η Τίνα Μεσσαροπούλου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Δεν κάνω σιδέρωμα είναι περιττό – Όταν τα βάλεις δεν θα τσαλακωθούν;»

Η γνωστή ηθοποιός είναι κατά του σιδερώματος και εξήγησε τον λόγο.

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».

Χρύσπα: «Χώρισα μετά από 15 χρόνια γάμου, δεν το περίμενα. Έζησα το πένθος του χωρισμού»

Καλεσμένη της εκπομπής «Το πρωινό» η Χρύσπα αναφέρθηκε στο...