Αναζήτηση

Πατήστε ESC για κλείσιμο

SHOWBIZ

Ο Ηλίας Δρούλιας των Droulias Brothers παντρεύτηκε την αγαπημένη του Μαρία

29/09/2025 - 12:33 | | 2 λεπτά ανάγνωση
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη της Espresso στην Google

Γαμπρός ντύθηκε ο Ηλίας Δρούλιας το απόγευμα του Σαββάτου, 27 Σεπτεμβρίου. O τραγουδιστής παντρεύτηκε την αγαπημένη του Μαρία Μπιμπή σε κτήμα, με καλεσμένους συγγενείς και φίλους.

Ο Ηλίας και ο Κωνσταντίνος σε… έναν γρήγορο χορό πριν από τον γάμο

Τη χαρμόσυνη είδηση του γάμου τους αποκάλυψε η «Espresso» στις 5 Σεπτεμβρίου, όταν «ανακοίνωσε» το πού και πότε θα παντρευτεί το όμορφο ζευγάρι! Ετσι, ο γοητευτικός τραγουδιστής, μέλος των Droulias Brothers, έναν χρόνο και κάτι μετά τον γάμο του αδελφού του Κωνσταντίνου Δρούλια, ο οποίος αντάλλαξε όρκους αιώνιας αγάπης με την Αναστασία Ευτυχίδου, ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας.

Οι νεόνυμφοι ευτυχισμένοι ανάμεσα στους δικούς τους ανθρώπους

Μέσα από τα social media ο αδελφός του Ηλία, Κωνσταντίνος Δρούλιας, μοιράστηκε στιγμιότυπα από την προετοιμασία του γαμπρού μέχρι το γαμήλιο πάρτι, όπου οι παραδοσιακοί χοροί και η χαρά των παρευρισκομένων κυριάρχησαν. Το ζευγάρι έκανε την είσοδό του στη δεξίωση συνοδεία κρουστών και αφού έκοψε την τριώροφη γαμήλια τούρτα του χόρεψε αγκαλιασμένο το «Εχω τρελαθεί μαζί σου».

Το τρυφερό φιλί στη νύφη

Ο Ηλίας Δρούλιας και η Μαρία Μπιμπή, η οποία είναι επιχειρηματίας και δραστηριοποιείται στον τομέα της αισθητικής, γνωρίστηκαν πριν από έξι χρόνια σε παραλία της Μύκονου, την οποία ο τραγουδιστής επισκέπτεται συχνά, καθώς είναι ο τόπος καταγωγής του. Εκτοτε οι δυο τους είναι μαζί κι ερωτευμένοι στο φουλ. Παρά το γεγονός ότι φροντίζουν να κρατούν γενικά χαμηλά τους τόνους σε ό,τι αφορά την προσωπική τους ζωή, είχαν δημοσιοποιήσει εικόνες από την πρόταση γάμου που είχε κάνει ο καλλιτέχνης στην αγαπημένη του πριν από αρκετό καιρό, τον Ιανουάριο του 2024.