Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Δημήτρης Αλεξανδρής: Πού εντοπίσαμε τον ηθοποιό;

Ο Δημήτρης Αλεξανδρής «σκίζει» με την ερμηνεία του στη σειρά «Να μ’αγαπάς». Ο καταξιωμένος ηθοποιός παρά τα καθημερινά και πολύωρα γυρίσματα της σειράς βρήκε χρόνο και πήγε να δει συναδέλφους του σε παράσταση.

Ξέσπασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος: «Πνιγόμαστε στην πρώτη μεγάλη βροχή, τα μαύρα μας...

Στην έναρξη της εκπομπής «Buongiorno» της Πέμπτης όπως ήταν αναμενόμενο μίλησαν για την κακοκαιρία.

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Κιμ Κατράλ: Παντρεύτηκε η «Σαμάνθα» του «Sex and the city» τον κατά...

Η Κιμ Κατράλ στα 69 της παντρεύτηκε τον σύντροφό της, Russel Thomas στο Λονδίνο. Η πρωταγωνίστρια του «Sex and the city» με τον νεότερο συνάδελφό της

Το αστρονομικό ποσό που πουλήθηκε η βίλα της Βέφας Αλεξιάδου στη Χαλκιδική

Δείτε πόσο πουλήθηκε και ποιος είναι ο νέος ιδιοκτήτης

Δεν πρόλαβε να συμπληρωθεί ένας χρόνος από τον θάνατο της «εθνικής μας μαγείρισσας» Βέφας Αλεξιάδου και η πώληση του πολυαγαπημένου της σπιτιού στη Χαλκιδική είναι γεγονός.

Με το ποσό των 2,2 εκατομμυρίων ευρώ η πολυτελής βίλα της αγαπημένης όλων «κυρίας Βέφας» αποτελεί πλέον παρελθόν, καθώς πέρασε στα χέρια ενός επιχειρηματία από τη Βουλγαρία. Ένα σπίτι που η Βέφα καμάρωνε από την ημέρα που το απέκτησε και έμενε εκεί τους περισσότερους μήνες του χρόνου, αγναντεύοντας τη θάλασσα από τον τεράστιο και υπέροχο κήπο της.


Η σπουδαία Ελληνίδα μαγείρισσα (στις 25 Νοεμβρίου κλείνει ένας χρόνος από τον θάνατό της), που έγραψε με χρυσά γράμματα το όνομά της στην ελληνική κουζίνα και μέσα από τις ελληνικές συνταγές της έκανε ακόμα πιο διάσημη τη μαγειρική της Ελλάδας, έφυγε από τη ζωή χωρίς κανείς από τους παλιούς συνεργάτες της να βρεθεί στο τελευταίο «αντίο». Μόνη και ξεχασμένη, κι ας βοήθησε εκπομπές επί εκπομπών για να ανέβουν σε νούμερα τηλεθέασης.

Αυτό άλλωστε ήταν και το μεγάλο της παράπονο, μέχρι που έκλεισε τα μάτια της: ότι σχεδόν όλοι οι τηλεαστέρες που είχαν βοηθηθεί από εκείνη την ξέχασαν, και κυρίως η Ελένη Μενεγάκη.

Οταν τη δεκαετία του ’90 η ώρα της μαγειρικής με την κυρία Βέφα κατάφερνε να σκαρφαλώσει σε δυσθεώρατα νούμερα τηλεθέασης, αγγίζοντας ακόμα και το 60%!
Η υπόλοιπη περιουσία της αείμνηστης μαγείρισσας που με τεράστιο κόπο κατάφερε να αποκτήσει κατέληξε στις δύο εγγονές της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Βέφα Αλεξιάδου είχε αποκτήσει δύο καταστήματα, ένα οικόπεδο και το σπίτι της στη Νέα Ερυθραία. Μετά τον θάνατο των δύο παιδιών της και του συζύγου της, η Βέφα δεν μπόρεσε ποτέ ξανά να σηκωθεί στα πόδια της. Τα δεκάδες μαγαζιά που είχε με τις κόρες της έκλεισαν και η ίδια, παρόλο που δεν το έδειχνε, είχε πέσει σε κατάθλιψη. «Εχει δύο καταστήματα μεγάλης αξίας, τα οποία περνάνε στις εγγονές. Υπάρχει κι άλλο μεγάλο οικόπεδο έξω από τη Θεσσαλονίκη.

Μέρος του σπιτιού στη Νέα Ερυθραία που ανήκει στην Αντζυ Αλεξιάδου είναι υποθηκευμένο, ένα άλλο ποσοστό περνάει στις εγγονές και ένα άλλο ποσοστό είναι της Αλεξίας που ένα μέρος διεκδικεί εκ του νόμου ο σύζυγος και το υπόλοιπο πάλι οι εγγονές» αποκάλυψε η καλή φίλη της αείμνηστης μαγείρισσας Λάγια Δουλκερίδου στην εκπομπή «Super Κατερίνα» στον Alpha.

Και πρόσθεσε: «Το σπίτι αυτό το αγαπούσε πολύ, έμενε με τον σύζυγό της. Δεν ήθελε να το νοικιάσει γιατί ήθελε να το περάσει τουλάχιστον στη μία εγγονή από τις δύο γιατί έλεγε ότι το σπίτι της Αλεξίας όπου έμενε με τον σύζυγό της θα το έπαιρνε η μεγαλύτερη εγγονή.

Η Αντζυ χρωστούσε γιατί έκανε κάποιες αγορές τότε που έκανε το κραχ και έπεσε έξω η επιχείρηση της κόρης της μεγάλης. Ηθελε ό,τι περιουσία έχει να περάσει στις εγγονές της» αποκάλυψε η καλή φίλη της αείμνηστης Βέφας Αλεξιάδου.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η



Μποζουκια Αθηνα