Πέμπτη, 29 Ιανουαρίου, 2026

«Μία νύχτα μόνο»: Η Αρετή μαθαίνει για την παγίδα που ετοιμάζει ο...

Στην ERGAN, το άρθρο για την παραίτηση της Αρετής...

«Τρομεροί γονείς»: Ο Ιωάννης Παπαζήσης αναστατώνει την οικογένεια Στεφανίδη

Ο Ιωάννης Παπαζήσης κάνει είσοδο στη σειρά «Τρομεροί γονείς» και φέρνει τα πάνω κάτω.

Λάμπρος Φιλίππου: Η απολογία του στις κατηγορίες για βιασμό και απόπειρα βιασμού

Στους «φασαίους», που του κατέστρεψαν -όπως είπε- τη ζωή, απέδωσε χθες το βαρύ κατηγορητήριο που αντιμετωπίζει ο ηθοποιός και δάσκαλος υποκριτικής Λάμπρος Φιλίππου.

Δυστύχημα Ρουμανία: Τρισάγιο για τους επτά νεκρούς λίγο πριν μπουν οι σοροί...

Οι σοροί των επτά οπαδών του ΠΑΟΚ, που έχασαν τη ζωή τους στο τραγικό τροχαίο δυστύχημα στην Τιμισοάρα της Ρουμανίας, επαναπατρίζονται σήμερα, Πέμπτη.

Θεοδώρα Τζήμου: «Δεν έχω μετανιώσει για τίποτα από όσα έχω κάνει»

Στον δρόμο μου λένε ότι κάνεις πάλι την κακιά; Στους άντρες δεν είναι τόσο καθοριστικό.

Η Θεοδώρα Τζήμου έδωσε συνέντευξή στην εκπομπή «Το ‘χουμε» μίλησε για τους «κακούς» ρόλους που την «ακολουθούν» αλλά και για την επανάσταση που θέλει να κάνει στη ζωή της ήταν ορισμένα από τα θέματα.

Σχετικά με την τηλεόραση δήλωσε ότι: «Ήμουν επιλεκτική με αυτά που μου αρέσουν. Για εμένα έχει μια κανονικότητα και δεν έχω μετανιώσει για τίποτα από όσα έχω κάνει».

Ενώ συνέχισε λέγοντας: «Η τηλεόραση χρειάζεται χρόνο για να αφιερώσεις. Καμία φορά τα πράγματα συμβαίνουν. Στην τηλεόραση είναι πολύ δύσκολο να σε δει ο άλλος αλλιώς από αυτό που φέρεις.

Πολύ θα ήθελα να κάνω κωμωδία. Έχω την αίσθηση ότι στην τηλεόραση τυποποιούνται πιο εύκολα πράγματα. Η εικόνα είναι δύσκολο να τη διαχωρίσεις από το πρόσωπο. Στον δρόμο μου λένε ότι κάνεις πάλι την κακιά; Στους άντρες δεν είναι τόσο καθοριστικό». 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Από σοκ σε σοκ η μάνα του Ιάσονα Τριανταφυλλίδη

Eνας χρόνος πέρασε από την ημέρα που ο δημοσιογράφος,...

Πένθος για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου – Έχασε τη μητέρα του

Δύσκολες ώρες για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου καθώς έχασε τη...

Η αποκάλυψη Λούλη on air: «Ήταν κακοποιητικός» – Η αμηχανία των Σεργουλόπουλου – Μελιτά

Ο Χρήστος Λούλης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε γνωστό σκηνοθέτη με τον οποίο είχαν συνεργαστεί.

Σπάνια εμφάνιση για την Αθηνά Ωνάση – Δείτε τη πιο λαμπερή και χαμογελαστή από ποτέ

Η Αθηνά Ωνάση έκανε μία σπάνια εμφάνιση και έλαμπε μέσα στη μαύρη τουαλέτα της

«Υπάρχει προβληματισμός στον Alpha με τις επιδόσεις της Ναταλίας Γερμανού»

Ο δημοσιογράφος μίλησε στην εκπομπή «Buongiorno» σχολιάζοντας τηλεοπτικά πρόσωπα.

Η μικρή κόρη των Μενεγάκη – Λάτσιου έγινε 18 και είναι ίδια η μαμά της

Η Ελένη Μενεγάκη ευχήθηκε στη δεύτερη κόρη της, Βαλέρια χρόνια πολλά καθώς είχε τα 18α γενέθλιά της.

Κι όμως η νεότατη κυρία είναι μαμά γνωστής τραγουδίστριας της χώρας μας

Οι δύο κυρίες είναι πέρα από μαμά και κόρη και καλές φίλες καθώς τους βοήθησε η μικρή διαφορά ηλικίας.