Αντώνης Μυριαγκός: «Συζητάμε για τη δουλειά μας με την αδερφή μου, ανταλλάσσουμε γνώμες»

«Τα πρώτα χρόνια ήμουν διστακτικός στην τηλεόραση»

Ο Αντώνης Μυριαγκός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Buongiorno» και μίλησε για την καριέρα του στην υποκριτική, την οικογένειά του και τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα.

Φέτος θα πρωταγωνιστήσει στην θεατρική παράσταση «Dracula» που θα κάνει πρεμιέρα στις 24 Οκτωβρίου στο θέατρο «Πόρτα». Ο Αντώνης Μυριαγκός αρχικά είπε: «Φτιάχνουμε μία παράσταση για να βάλουμε έναν καθρέφτη και να κοιταχτεί και ο θεατής και εμείς, να κοιταχτούμε όλοι. Έχει να κάνει με την επιθυμία. Η φιγούρα αυτή σε καλεί και σου λέει ότι θα σου ικανοποιήσει όλες σου τις επιθυμίες».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην επαγγελματική του πορεία ως τώρα αποκαλύπτοντας ότι: «Δεν είχα σκεφτεί να ασχοληθώ με την υποκριτική, η αδερφή μου είναι ηθοποιός, είναι η Καλλιρόη Μυριαγκού. Συζητάμε για τη δουλειά μας με την αδερφή μου, ανταλλάσσουμε γνώμες. Έχουμε άλλη μία αδερφή που είναι ενδυματολόγος. Όλη μας η οικογένεια είχε ένα καλλιτεχνικό DNA. Τα πρώτα χρόνια ήμουν διστακτικός στην τηλεόραση. Από την μια είσαι τυχερός αν συμμετέχεις σε μια καλή παραγωγή, από την άλλη δεν είναι εύκολο. Θα ήθελα να βλέπω τον εαυτό μου μέσα σε αυτό».

Ο ηθοποιός αποκάλυψε πως τα φετινά Χριστούγεννα θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους η ταινία «Καποδίστριας», όπου πρωταγωνιστεί ο ίδιος.

Συγκεκριμένα ο Αντώνης Μυριαγκός τόνισε: «Είναι μια τεράστια μορφή ο Καποδίστριας, μου δόθηκε η ευκαιρία να τον “γνωρίσω” και όχι μόνο μέσα από τα βιβλία. Γνώρισα και απογόνους του, την Ναταλία Καποδίστρια, την εγγονή του. Ο Γιάννης Σμαραγδής με την γυναίκα του, την αείμνηστη Ελένη, έχουν γράψει ένα πολύ καλό σενάριο και έχουν φωτίσει όλες πλευρές από την τελευταία 20ετία του Καποδίστρια».

Ακόμη αναφέρει ότι: «Ο ρόλος του “μπαμπά” είναι ο πιο σημαντικός. Έχω δύο παιδιά, τον Κωστή και τη Δέσποινα, είναι δίδυμα. Δουλεύουμε και εγώ και η γυναικά μου, τα ωράρια είναι δύσκολα και προσπαθεί ο ένας να συμπληρώνει τον άλλο».

Τέλος κλείνοντας την συνέντευξη ηθοποιός δήλωσε ότι: «Έχω συμφιλιωθεί πλήρως με το άσπρισμα των μαλλιών μου. Άρχιζα να ασπρίζω από τα 26 μου».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έρωτας από αέρος για τον υιό Τράγκα

Με τα ιερά δεσμά του γάμου πρόκειται να επισφραγίσουν τον έρωτά τους και η Κατερίνα Τασιούλα, ένα πανέμορφο ζευγάρι που εδώ και τρία χρόνια πορεύεται μαζί στη ζωή.

Βαρύ πένθος για την Εύα Αντωνοπούλου

Η Εύα Αντωνοπούλου μοιράστηκε το πρωί του Σαββάτου με...

Τρελά ερωτευμένος ο γιος των Ευαγγελάτου – Θεοδωρακοπούλου! Οι φωτο αγκαλιά με την αγαπημένη του

Ο Λάμπης Ευαγγελάτος απολαμβάνει στιγμές ευτυχίας. Ο γιος της...

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη όπως δεν την έχετε ξαναδεί! Η σέξι φωτογράφησή της

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη πόζαρε όπως δεν την έχετε...

Θανάσης Ζεκεντές: O δήμαρχος Λοκρών που τιμά την Αλίκη εκπέμπει SOS για το αύριο της ελληνικής υπαίθρου

«Η ελληνική ύπαιθρος αντιμετωπίζει ζωτικά και υπαρξιακά προβλήματα. Εχουν...

Έλενα Παπαρίζου: Τι συμβαίνει με την υγεία της τραγουδίστριας;

Η Έλενα Παπαρίζου αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας που την ανάγκασε να διακόψει τις εμφανίσεις της με τον Τάκη Ζαχαράτο στο NOX.