Σάββατο, 31 Ιανουαρίου, 2026

«Λύγισε» στον αέρα της ΕΡΤ η Evangelia για τη γιαγιά της –...

Λίγες ημέρες πριν διεκδικήσει μια θέση στον εθνικό τελικό...

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: «Δεν μου αρέσω καθόλου – Τι θα αλλάξει αν μπω...

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης βρίσκεται φέτος στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά,...

Νίκος Πολυδερόπουλος: Γέννησε η σύντροφός του

Μπαμπάς έγινε ο Νίκος Πολυδερόπουλος, καθώς η σύντροφός του...

Espresso Doppio – Την πλήρωσε -πάλι- ο Κυρανάκης

Ελαφρώς ηλεκτρισμένη ήταν η ατμόσφαιρα στην κυβερνητική επιτροπή για...

«Δεν θέλω να βλέπω τις Τρεις Χάριτες, στεναχωριέμαι που έχω γεράσει»

«Στις διευθύνσεις των καναλιών είναι κάποιοι άνθρωποι πανικόβλητοι πάνω σε ηλεκτρικές καρέκλες με τεράστιο άγχος και πρέπει να παίρνουν αποφάσεις»

Ο Μιχάλης Ρέππας έκανε αναδρομή στο παρελθόν και μίλησε για τη σειρά «Τρεις Χάριτες» που έγραφε με τον Θανάση Παπαθανασίου και μάλιστα έπαιζε κιόλας.

«Ότι είμαστε εγώ και ο Θανάσης σήμερα, το οφείλουμε στις Τρεις Χάριτες. Δεν θέλω να βλέπω τις Τρεις Χάριτες, στεναχωριέμαι που έχω γεράσει», είπε στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ».

Και πρόσθεσε: «Με τον Θανάση δεν έχουμε σκεφτεί ποτέ την πολιτική ορθότητα όταν γράφουμε. Πάντα βέβαια είχαμε την έννοια να μην προσβάλλουμε άτομα ή ομάδες. Δεν ξέρω αν θέλει το γέλιο ο τηλεθεατής. Όταν κάναμε εμείς καριέρα στην κωμωδία, ήμασταν περιζήτητοι. Τώρα δεν νιώθω καμία μεγάλη ζήτηση από τα κανάλια. Ο κόσμος επιβάλλει το τι θέλει να βλέπει, τα κανάλια κυνηγάνε τον θεατή. Στις διευθύνσεις των καναλιών είναι κάποιοι άνθρωποι πανικόβλητοι πάνω σε ηλεκτρικές καρέκλες με τεράστιο άγχος και πρέπει να παίρνουν αποφάσεις».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».

Ο Αρναούτογλου junior στην κηδεία της γιαγιάς του συνοδευόμενος από τη μητέρα του

Το τελευταίο αντίο στη μητέρα του είπε σήμερα ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Η κηδεία έγινε στη Χαλκιδική και ήταν παρών και ο γιος του, Αναστάσης.

Ανατροπή στο διαζύγιο Τζώρτζογλου – Μαριόλα: Αυτός είναι ο λόγος που χώρισαν

Ο Στράτος Τζώρτζογλου καλεσμένος της εκπομπής «Happy Day» το πρωί της Παρασκευής αποκάλυψε το λόγο χωρισμού του με τη Σοφία Μαριόλα.

Ραφτείτε! Παντρεύεται τον Φεβρουάριο παρουσιάστρια στην Πεντέλη – Δείτε το προσκλητήριο

Η παρουσιάστρια έχει εκφράσει δημόσια πολλές φορές πόσο τυχερή και ευτυχισμένη νιώθει στο πλευρό του.

Ορφάνεψε και ο cine «γιος» του Κωνσταντάρα

Εχοντας «πατήσει» πριν από λίγες ημέρες τα 101 χρόνια...

Χώρισε γνωστή τραγουδίστρια: «Είναι κάτι που πληγώνει, οπότε δε θα το αναπτύξω»

Χωριστούς δρόμους αποφάσισε να τραβήξει το γνωστό ζευγάρι της σόουμπιζ

Διάσημη ηθοποιός με μελαχρινή καλλονή!

Αποκλειστικό ρεπορτάζ! Ο παθιασμένος έρωτας για το... ίδιο φύλο...