Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Αυτή τη στιγμή δεν με ενδιαφέρει καθόλου αν η Μενεγάκη θα έρθει στην εκπομπή»

Τι έχει συμβεί;

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Τετ-α-τετ» αναφέρθηκε στην Ελένη Μενεγάκη.

«Η Ελένη Μενεγάκη έβγαινε επί χρόνια στον Θέμο Αναστασιάδη, από τότε δεν ξανάδωσε (συνέντευξη). Εγώ το ζήτησα να έρθει στην εκπομπή πιο πολύ φιλικά, επειδή με την Ελένη γνωριζόμαστε και υπήρχε μια αίσθηση συμπάθειας. Αυτή τη στιγμή δεν με ενδιαφέρει καθόλου αν θα έρθει στην εκπομπή ή όχι».

Δείτε το απόσπασμα από τα 09:21 λεπτά

Το 2023 μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή είχε πει: «Η κόρη της Ελένης Μενεγάκη έγινε 8 χρονών. Εύχομαι να είναι γερή και ευτυχισμένη. Στο πάρτι της δεν θα με καλέσει, ούτε εγώ θα την καλέσω την Ελένη.

Δεν έχω τσακωθεί με τη Μενεγάκη, δεν έχει έρθει στην εκπομπή και είναι απαράδεχτο. Ήμασταν φίλοι χρόνια, έχω πάει 10 φορές στις εκπομπές της, στον Θέμο πήγαινε. Την εκτιμώ και τη συμπαθώ ιδιαίτερα την Ελένη, έχουμε κάνει και παρέα κάποια χρόνια. Άλλο το ένα άλλο το άλλο. Δεν χρειάζεται να το πω, πρέπει να το καταλάβει. Όταν εγώ έχω πάει 5 φορές.

Όταν ένας άνθρωπος πάει πέντε φορές στο σπίτι σου και εσύ δεν πας καμία… Είχε έρθει μία φορά το 1999 στην ΕΡΤ3. Δεν έχει έρθει και εντάξει, αυτό με στενοχωρεί ιδιαίτερα που κάνει. Δικαίωμά της είναι να μην θέλει να έρθει, την εκτίμηση και τον σεβασμό μου τα έχει για πάρα πολλά πράγματα που έχει καταφέρει στην τηλεόραση».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρελά ερωτευμένος ο γιος των Ευαγγελάτου – Θεοδωρακοπούλου! Οι φωτο αγκαλιά με την αγαπημένη του

Ο Λάμπης Ευαγγελάτος απολαμβάνει στιγμές ευτυχίας. Ο γιος της...

Πολεοδομική «βόμβα» στην Αθηναϊκή Ριβιέρα – Αποκάλυψη της Espresso με ντοκουμέντα

Είναι το γνωστότερο ξενοδοχείο-φάντασμα της Ελλάδας. Από τη δεκαετία...

Κι όμως είναι 60 χρόνων! Αναστατώνει τα πλήθη γνωστή τραγουδίστρια της ελληνικής σόουμπιζ!

Η τραγουδίστρια προσέχει τη διατροφή της ενώ γυμνάζεται συστηματικά και ιδού τα αποτελέσματα!

Αδελφή Μπάμπη Λαζαρίδη: «Ο ανιψιός μου, μου έστειλε μήνυμα και μου ζήτησε να μην κάνω μήνυση και αγωγή»

Μετά το ξέσπασμα της αδελφής του Μπάμπη Λαζαρίδη, Λίτσας για τις αποκαλύψεις της Αγγελικής Ηλιάδη περί ξυλοδαρμού της από τον αείμνηστο επιχειρηματία επανήλθε με νέες δηλώσεις.

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ ξεσπάει – «Μιλάμε για την απόλυτη ξεφτίλα»

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ φαίνεται να περνάει δύσκολες στιγμές. Τι συνέβη στον γιο της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ;

Αναστασοπούλου – Πανόπουλος: Τα ντουέτα, το κοινό πάρτι γενεθλίων και οι φήμες που φουντώνουν

Η Μαρία Αναστασοπούλου και ο Δημήτρης Πανόπουλος φαίνεται πως...