Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας: «Δεν μπορεί να παραλύει μια οικονομία επειδή βρέχει»

Ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» ξέσπασε με τις πλημμύρες λόγω της κακοκαιρίας.

«Τσακώσαμε» την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ στο κέντρο της Αθήνας – Δείτε πόσο κοστίζει...

Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ τρέχει και δε φτάνει από τότε που ήρθε στη χώρα μας καθώς η θέση της πρέσβειρας των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ελλάδα είναι απαιτητική και με πολλές υποχρεώσεις.

Χώρισαν μια ανάσα από τα Χριστούγεννα – Αυλαία στη σχέση ζευγαριού της...

Από κοινού αντιλήφθηκαν πως η σχέση ολοκληρώθηκε και αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Μικ Τζάγκερ: Σάστισε όταν ρωτήθηκε για την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα

«Δεν έχω άποψη» απάντησε ο θρυλικός Rolling Stone όταν τον... στρίμωξαν!

Ενας Rolling Stone στην Κρήτη, χωρίς γνώμη για τα Γλυπτά του Παρθενώνα. Ο λόγος για τον Μικ Τζάγκερ, ο οποίος ταξίδεψε πρόσφατα στο ελληνικό νησί, αφιερώνοντας αρκετό χρόνο για να γνωρίσει από κοντά την πλούσια αρχαιολογική του κληρονομιά.

Οπως δήλωσε, ωστόσο, σε τοπικό μέσο που τον εντόπισε, «δεν έχει γνώμη» για τα (κλεμμένα!) Γλυπτά του Παρθενώνα που βρίσκονται στο Βρετανικό Μουσείο και πρόσφατα, μάλιστα, λειτούργησαν ως ντεκόρ σε χλιδάτο dinner party με πλούσιους και διάσημους, στο οποίο παρευρέθηκε και ο ίδιος.

Ο 82χρονος front-man των Rolling Stones «συνελήφθη» στο Ενετικό Λιμάνι, λίγο πριν από την αναχώρησή του, από ρεπόρτερ του zarpanews και, παρότι φάνηκε να αιφνιδιάζεται από τη συνάντηση, μίλησε με θετικά λόγια για την επίσκεψή του στην Αρχαία Ελεύθερνα καθώς και στον λόφο Καστέλι των Χανίων, σημειώνοντας πως φεύγει με τις καλύτερες εντυπώσεις από την Κρήτη.

Οταν όμως η συζήτηση στράφηκε στα Γλυπτά του Παρθενώνα, ο Τζάγκερ, που τα είδε από κοντά (και φωτισμένα!) στο περιβόητο dinner party στο Βρετανικό Μουσείο, περιορίστηκε σε μια ψυχρή δόση χιούμορ: «Είναι ακόμα εκεί!» Ερωτηθείς, πάντως, για το αν πιστεύει πως πρέπει να επιστραφούν στην Ελλάδα, απάντησε λακωνικά: «Δεν έχω άποψη!» Η δήλωση αυτή, αν και ειπώθηκε χαλαρά, προκάλεσε απογοήτευση σε πολλούς Ελληνες θαυμαστές του, που περίμεναν μια πιο θερμή, φιλελληνική στάση.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το zarpanews, o Τζάκερ επισκέφτηκε, το περασμένο Σάββατο, τη Νεκρόπολη της Ορθής Πέτρας και το Μουσείο Αρχαίας Ελεύθερνας. Επειτα γευμάτισε σε ταβέρνα της περιοχής. Την Κυριακή ξεναγήθηκε ιδιωτικά στον Αρχαιολογικό Χώρο της Μινωικής Κυδωνίας και το βράδυ έφαγε σε εστιατόριο της παλιάς πόλης.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.



Μποζουκια Αθηνα