Πασίγνωστος τενόρος στο αυτόφωρο για τον ξυλοδαρμό του 15χρονου γιου του

Το παιδί θέλει να καταθέσει

Πίσω από το προσωπείο του ευυπόληπτου πολίτη με τις αξιοζήλευτες σπουδές στη μουσική και το «βαρύ» βιογραφικό έκρυβε έναν αμετανόητο δυνάστη ένας 46χρονος τενόρος και χορωδός της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, ο οποίος κατηγορείται ότι σάπισε στο ξύλο τον 15χρονο γιο του, γιατί δεν έμεινε ικανοποιημένος από… τις σχολικές επιδόσεις του.

Γουέιν Ρούνεϊ autoktonia

Το σοκαριστικό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας εκτυλίχθηκε προχθές, όταν ο 46χρονος αοιδός του λυρικού θεάτρου, σε ακόμα ένα ξέσπασμα θυμού, όρμησε πάνω στον γιο του και άρχισε να τον χτυπάει με τα χέρια και τα πόδια, ακόμα και με την παντόφλα του! Είχε προηγηθεί καβγάς με τη 47χρονη σύζυγό του που, βλέποντας όσα υπέφερε το παιδί της στα χέρια του 46χρονου, τον κατήγγειλε στο Αστυνομικό Τμήμα Ακροπόλεως, καταθέτοντας μήνυση σε βάρος του.

Το αποτέλεσμα ήταν να μεταφερθεί ο γνωστός τενόρος στο τμήμα, και χθες το μεσημέρι οδηγήθηκε εκ νέου στο Αστυνομικό Τμήμα Καλλιθέας, στο Γραφείο Ενδοοικογενειακής Βίας, προκειμένου να καταθέσει στις Αρχές τη δική του εκδοχή για όσα συνέβησαν.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το ζευγάρι καταλήγει στην Αστυνομία για ενδοοικογενειακή βία. Σύμφωνα με το newsIT.gr, στις 02.30 της 14ης Ιανουαρίου 2025 είχαν εμφανιστεί πάλι στο γραφείο Ενδοοικογενειακής Βίας της Καλλιθέας, όπου ο 46χρονος τενόρος εξαπέλυσε κατηγορίες σε βάρος του πατριού της συζύγου του, υποστηρίζοντας ότι τον απειλούσε, με τη 47χρονη να απαντά ότι εκείνος της όρμησε και την κλότσησε!

Μάλιστα, η γυναίκα είχε προσκομίσει φωτογραφίες στις οποίες απεικονιζόταν με μώλωπες σε όλο το σώμα της. Σε βάρος του 46χρονου σχηματίστηκε δικογραφία, που απεστάλη στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, ενώ ο 15χρονος εξετάστηκε από ιατροδικαστή και δεν εμφανίστηκε χθες στο σχολείο του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Βαρύ πένθος για την Εύα Αντωνοπούλου

Η Εύα Αντωνοπούλου μοιράστηκε το πρωί του Σαββάτου με...

Τρελά ερωτευμένος ο γιος των Ευαγγελάτου – Θεοδωρακοπούλου! Οι φωτο αγκαλιά με την αγαπημένη του

Ο Λάμπης Ευαγγελάτος απολαμβάνει στιγμές ευτυχίας. Ο γιος της...

Έρωτας από αέρος για τον υιό Τράγκα

Με τα ιερά δεσμά του γάμου πρόκειται να επισφραγίσουν τον έρωτά τους και η Κατερίνα Τασιούλα, ένα πανέμορφο ζευγάρι που εδώ και τρία χρόνια πορεύεται μαζί στη ζωή.

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη όπως δεν την έχετε ξαναδεί! Η σέξι φωτογράφησή της

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη πόζαρε όπως δεν την έχετε...

Θανάσης Ζεκεντές: O δήμαρχος Λοκρών που τιμά την Αλίκη εκπέμπει SOS για το αύριο της ελληνικής υπαίθρου

«Η ελληνική ύπαιθρος αντιμετωπίζει ζωτικά και υπαρξιακά προβλήματα. Εχουν...

Έλενα Παπαρίζου: Τι συμβαίνει με την υγεία της τραγουδίστριας;

Η Έλενα Παπαρίζου αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας που την ανάγκασε να διακόψει τις εμφανίσεις της με τον Τάκη Ζαχαράτο στο NOX.