Με αφορμή την χθεσινή κατάθεση της Ιωάννας Τούνη στο δικαστήριο για την υπόθεση revenge porn ο Ετεοκλής Παύλου προχώρησε σε μια εξομολόγηση για την δική του εμπειρία από τη δίκη για την επίθεση που είχε δεχτεί.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο γνωστός παρουσιαστής το 2013 δέχτηκε πυροβολισμό κατά τη διάρκεια οπαδικής συμπλοκής έξω από το νυχτερινό μαγαζί που εργαζόταν. Η σφαίρα τον χτύπησε στο πόδι, προκαλώντας εκτεταμένες βλάβες στα αγγεία και στα οστά, με αποτέλεσμα οι γιατροί να αναγκαστούν να προχωρήσουν σε ακρωτηριασμό του δεξιού του ποδιού για να του σώσουν τη ζωή.

«Με αυτό που είδα ξύπνησαν και μνήμες δικές μου. Είναι ό,τι πιο δύσκολο να βιώσεις αυτό που βιώνει η Ιωάννα Τούνη. Θυμάμαι τον εαυτό μου, όταν ήμουν στο δικαστήριο, έπρεπε να παιχτεί ξανά το βίντεο για να παρθούν οι σωστές αποφάσεις. Θυμάμαι το βίντεο το δικό μου, τη στιγμή που ξεψυχάω, τη στιγμή που δέχομαι την επίθεση δολοφονίας. Έβλεπα πώς έπεσα, που ακούμπησα, πώς ήμουν. Είναι στιγμές σοκαριστικές και δυστυχώς πρέπει να τις ζήσεις ξανά μέσα στο δικαστήριο. Ακούς ανθρώπους να επιχειρηματολογούν και δεν υποστηρίζουν ότι δεν έχεις δίκιο, ενώ εκείνη τη στιγμή τρέμουν τα χέρια σου. Το βλέπεις, παγώνεις, σου έρχονται οι μνήμες, εγώ δάκρυσα και γύρισα και έκλαιγα δίπλα στη μητέρα μου. Μετά όμως, μου πήρε πάρα πολύ καιρό να αποδεχτώ ότι αυτό το βίντεο το είδαμε 150 άνθρωποι» εξομολογήθηκε ο Ετεοκλής Παύλου.

