Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου, 2025

TV Όσκαρ με νότες – Η συγκινητική βράβευση του Γιώργου Παπαστεφάνου

Τον άνθρωπο που δημιούργησε τις τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές στην...

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

Σε κόκκινο συναγερμό η μισή Ελλάδα για το κύμα κακοκαιρίας που θα διαρκέσει έως και την Παρασκευή

«Adel» με άγριες διαθέσεις

Σε κατάσταση κόκκινου συναγερμού έχουν τεθεί οι Περιφέρειες Ιονίου, Ηπείρου, Δυτικής Ελλάδας, Πελοποννήσου, εν όψει της κακοκαιρίας Adel, που φτάνει τις επόμενες ώρες και θα διαρκέσει έως και την Παρασκευή.

Η απόφαση ελήφθη από την Πολιτική Προστασία μετά την αναβάθμιση του δελτίου επικίνδυνων καιρικών φαινομένων από την ΕΜΥ και σύμφωνα με το οποίο ισχυρές βροχές και καταιγίδες αναμένονται στη δυτική και τη βορειοδυτική Ελλάδα την Τετάρτη και σε δυτική, κεντρική και ανατολική Μακεδονία και Θράκη την Πέμπτη.

Και το πρόβλημα είναι ότι είχε προηγηθεί στις παραπάνω περιοχές σφοδρή νεροποντή για μέρες, που έχει προκαλέσει ολοκληρωτικό κορεσμό στο έδαφος, το οποίο δεν θα μπορεί να απορροφήσει άλλον έναν τόσο μεγάλο όγκο νερού.

Από την Πολιτική Προστασία, μάλιστα, διευκρινίζεται ότι σήμερα πιθανόν να τεθούν και άλλες Περιφέρειες της χώρας σε κατάσταση ετοιμότητας (RED CODE), όπως ειπώθηκε κατά τη συνεδρίαση της επιτροπής εκτίμησης κινδύνου, που συγκάλεσε ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Νίκος Παπαευσταθίου.

Σύμφωνα με την πρόγνωση, για σήμερα Τετάρτη αναμένονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες οι οποίες θα εκδηλωθούν στη δυτική Ελλάδα και κυρίως στα βορειοδυτικά και από το βράδυ στην ανατολική Μακεδονία.

Την Πέμπτη οι βροχές και οι καταιγίδες θα είναι ιδιαιτέρως ισχυρές στη δυτική Ελλάδα, στην κεντρική και την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη.

Την Παρασκευή (28/11/25), εκτός των ανωτέρω περιοχών, κατά τόπους ισχυρά φαινόμενα προβλέπονται και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οπως τονίζεται από το υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, το Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων και Διαχείρισης Κρίσεων (ΕΣΚΕΔΙΚ) θα επικοινωνήσει με τους ΟΤΑ Α’ και Β’ βαθμού προκειμένου να πραγματοποιήσουν άμεσα συμβούλια Πολιτικής Προστασίας, καθώς και με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς προκειμένου να έχουν πλήρη ενημέρωση για τα επικείμενα καιρικά φαινόμενα και να τεθούν σε επιχειρησιακή ετοιμότητα.

Εκ νέου συστάσεις απευθύνει προς τους πολίτες η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, καλώντας τους να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, μεριμνώντας για τη λήψη μέτρων αυτοπροστασίας από κινδύνους που προέρχονται από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων.

Ο έμπειρος μετεωρολόγος Θοδωρής Κολυδάς σημειώνει σε ανάρτησή του: «Το πιο κρίσιμο 48ωρο είναι αυτό της Πέμπτης και της Παρασκευής, όπου αναμένονται τα υψηλότερα ποσά αθροιστικού υετού, τόσο στις ήδη πληγείσες περιοχές της ΒΔ Ελλάδας όσο και σε τμήματα της ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης και των νησιών του ανατολικού Αιγαίου. Η επιδείνωση αυτή πλέον θα λάβει χαρακτήρα κακοκαιρίας με προειδοποίηση επικίνδυνων καιρικών φαινομένων -σύμφωνα με το σύστημα ονοματοδοσίας Ελλάδας – Κύπρου – Ισραήλ- με την ονομασία Adel.

Είναι απολύτως κρίσιμο τις επόμενες ώρες και ημέρες να παρακολουθούμε τα επίσημα δελτία της ΕΜΥ, που θα προσδιορίσουν με ακρίβεια τις περιοχές και τα χρονικά διαστήματα έντονων φαινομένων, καθώς και τις οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας, οι οποίες πρέπει να τηρούνται χωρίς καμία καθυστέρηση». 

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που έγινε viral

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.




Μποζουκια Αθηνα