Παρασκευή, 30 Ιανουαρίου, 2026

Ποπκόρν μην ξεχάσετε – Μπαράζ νέων παραγωγών στη δημόσια τηλεόραση

Η ΕΡΤ «παίρνει κεφάλι» στη μυθοπλασία! Μπαράζ νέων παραγωγών στη δημόσια τηλεόραση!

Ρόμπι Γουίλιαμς: «Έπινα μέχρι σκασμού»

Για την πιο σκοτεινή περίοδο της ζωής του, όταν έλαμπε μπροστά στις κάμερες ως αστέρι του ανδρικού συγκροτήματος Take That, μίλησε ο Ρόμπι Γουίλιαμς, δηλώνοντας ότι ήταν τόσο βαθιά βυθισμένος στην εξάρτηση από το αλκοόλ που έπινε ένα μπουκάλι βότκα στην καθισιά του.

Παρτσαλάκης και Γεωργίου δεν χωρίζουν ποτέ

Η εκτίμηση είναι αμοιβαία, για αυτό θα συνεχιστεί η συνεργασία! Και στη νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου με τίτλο «Μπλε ώρες» θα πρωταγωνιστήσει ο καλός ηθοποιός του θεάτρου μας Γιώργος Παρτσαλάκης.

Παράσταση με ουσία στις φυλακές Θηβών

Μια βαθιά συγκινητική θεατρική εμπειρία έζησαν πριν από λίγες ημέρες οι κρατούμενοι στο Κέντρο Απεξάρτησης Τοξικομανών Κρατουμένων Ελεώνα Θήβας, όπου παρουσιάστηκε η θεατρική παράσταση «Μπουμπού» του Δημήτρη Μητσοτάκη, σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Πασσά, με την υπέροχη Δήμητρα Κολλά στον ομώνυμο ρόλο.

«Να μ’αγαπάς»: Ο Άγγελος αποφασίζει να πλησιάσει την Ζωή και κάνει το πρώτο βήμα

Ο Θεόφιλος παίρνει την κατάσταση στα χέρια του, ανακοινώνοντας το διαζύγιό του με την Ζωή, παρά τις αντιρρήσεις του Ορφέα

Ο Λευτέρης και η Άννα συναντιούνται, αλλά αυτή η συνάντηση πληγώνει και τους δύο στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Να μ’αγαπάς».

Ο Θεόφιλος παίρνει την κατάσταση στα χέρια του, ανακοινώνοντας το διαζύγιό του με την Ζωή, παρά τις αντιρρήσεις του Ορφέα που τον κατηγορεί για όλα όσα έχουν συμβεί.

Η Ζωή ψάχνει για δουλειά, μα όλες οι πόρτες είναι κλειστές. Η Έλλη φέρνει τον Θανάση προ των ευθυνών του. Ο Άγγελος αποφασίζει να πλησιάσει την Ζωή και κάνει το πρώτο βήμα. Η Φωτεινή φτάνει σε σύγκρουση με τον αδελφό της καθώς τολμά να επανασυνδεθεί με τη μητέρα της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πένθος για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου – Έχασε τη μητέρα του

Δύσκολες ώρες για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου καθώς έχασε τη...

Η μικρή κόρη των Μενεγάκη – Λάτσιου έγινε 18 και είναι ίδια η μαμά της

Η Ελένη Μενεγάκη ευχήθηκε στη δεύτερη κόρη της, Βαλέρια χρόνια πολλά καθώς είχε τα 18α γενέθλιά της.

Από σοκ σε σοκ η μάνα του Ιάσονα Τριανταφυλλίδη

Eνας χρόνος πέρασε από την ημέρα που ο δημοσιογράφος,...

Χώρισε γνωστή τραγουδίστρια: «Είναι κάτι που πληγώνει, οπότε δε θα το αναπτύξω»

Χωριστούς δρόμους αποφάσισε να τραβήξει το γνωστό ζευγάρι της σόουμπιζ

Η αποκάλυψη Λούλη on air: «Ήταν κακοποιητικός» – Η αμηχανία των Σεργουλόπουλου – Μελιτά

Ο Χρήστος Λούλης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε γνωστό σκηνοθέτη με τον οποίο είχαν συνεργαστεί.

Σπάνια εμφάνιση για την Αθηνά Ωνάση – Δείτε τη πιο λαμπερή και χαμογελαστή από ποτέ

Η Αθηνά Ωνάση έκανε μία σπάνια εμφάνιση και έλαμπε μέσα στη μαύρη τουαλέτα της

«Υπάρχει προβληματισμός στον Alpha με τις επιδόσεις της Ναταλίας Γερμανού»

Ο δημοσιογράφος μίλησε στην εκπομπή «Buongiorno» σχολιάζοντας τηλεοπτικά πρόσωπα.