Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Η Κατερίνα Καινούργιου έκλεισε τα 39 και έβαλε πλώρη για… milf

«Ενας χρόνος πιο κοντά για να γίνω milf» έγραφε...

ΗΠΑ: Ποντικοί πειραματόζωα έσπασαν πλάκα με τους ερευνητές!

Ποντικοί εργαστηρίου που «τρέλαναν» τους ερευνητές κάνοντας επίτηδες λάθη...

Το μήνυμα της Μενεγάκη πριν από τις διακοπές του Πάσχα

Η ωραία Ελένη κάνει επικοινωνιακό παιχνίδι... στα μέσα κοινωνικής...

Βίαζε το βαφτιστήρι του από την ηλικία των 9 ετών έως τα...

Μια σοκαριστική υπόθεση βιασμού τριών παιδιών, ανάμεσα στα οποία...

Οι δύο Ελληνες των Οσκαρ!

Ντεσπλά και Ντινελάρης κράτησαν το χρυσό αγαλματίδιο των κινηματογραφικών βραβείων σε μια βραδιά με αρκετά «φάουλ»

Δύο «Αλέξανδροι» κι ένα παλιομοδίτικο ανδρικό εσώρουχο ξεχώρισαν από την κατά τα άλλα άνευρη 87η τελετή απονομής βραβείων Οσκαρ.

Η βραδιά κύλησε χωρίς ιδιαίτερα σκηνοθετικά ευρήματα, πλην της εμφάνισης του οικοδεσπότη Νιλ Πάτρικ Χάρις με το σλιπ σε μια προσπάθεια σάτιρας του Μάικλ Κίτον στην εναρκτήρια σκηνή του «Birdman», επιφύλασσε ωστόσο ευχάριστες εκπλήξεις για δύο Ελληνες της ομογένειας. Ο Aλεξάντερ Ντινελάρης απέσπασε το Οσκαρ Πρωτότυπου Σεναρίου για το «Birdman», μαζί με τους Aλεχάντρο Ιναρίτου, Νίκολας Γιακομπόνε και Αρμάντο Μπο, ενώ ο Αλεξάντερ Ντεσπλά ύστερα από οκτώ υποψηφιότητες κατάφερε επιτέλους να αποσπάσει το πρώτο Οσκαρ της καριέρας του για τη μουσική της ταινίας «The Grand Budapest Hotel».

rq34rtq34twq4e 1Ο Ελληνογάλλος συνθέτης με καταγωγή από τον Βόλο, ο οποίος είχε φέτος τις πιθανότητες με το μέρος του καθώς ήταν υποψήφιος και για τη μουσική του «Imitation Game», δήλωσε πως το Οσκαρ είναι για εκείνον η μεγαλύτερη επιβράβευση, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τις σημαντικότερες γυναίκες της ζωής του, μεταξύ των οποίων και την Ελληνίδα μητέρα του, όπως χαρακτηριστικά την αποκάλεσε. Ο Ντινελάρης, μέσω της σελίδας του στο facebook έσπευσε να ευχαριστήσει τους 1.049 φίλους του για την αγάπη και τη στήριξη τους. Τους καλεί δε να τολμούν να ελπίζουν. «Κλείστε τα μάτια σας και κάντε μια ευχή. Σας υπόσχομαι ότι είναι πιθανές» έγραψε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά του ο παρουσιαστής της βραδιάς Νιλ Πάτρικ Χάρις έδειξε ότι είναι ικανός να χάσει την ευαισθησία του προκειμένου να βγάλει γέλιο.

Ατυχές αστείο

Ο 41χρονος ηθοποιός έχασε αρκετούς πόντους κάνοντας ένα ατυχές αστείο για το φόρεμα της Ντάνα Πέρι, λίγο αφότου η παραγωγός είχε ολοκληρώσει τον ευχαριστήριο λόγο της αφιερώνοντας το Οσκαρ Καλύτερου Ντοκιμαντέρ -Ταινίας Μικρού Μήκους στον γιο της Ιβάν, ο οποίος αυτοκτόνησε.

Ο Χάρις σχολίασε αστειευόμενος το φόρεμα με μεγάλα πον πον που φορούσε η Πέρι, λέγοντας «χρειάζονται μεγάλα “μπαλάκια” για να εμφανιστεί κανείς με ένα τέτοιο φόρεμα», ωστόσο ουδείς γέλασε. Στα “φάουλ” του οι τηλεκριτικοί συγκαταλέγουν επίσης την αδυναμία του να προφέρει έστω και μια φορά σωστά το όνομα του Τσιουέτελ Ετζιοφορ, τη στιγμή που άπαντες του βγάζουν το καπέλο για την εκπληκτική ερμηνεία του κομματιού «Moving Pictures» των δημιουργών του βραβευμένου με Οσκαρ τραγουδιού «Let it go» από την ταινία «Frozen», με την οποία άνοιξε τη βραδιά (μαζί με την Αννα Κέντρικ και τον Τζακ Μπλακ).

Ο Χάρις, ο οποίος στο παρελθόν παρουσίασε με επιτυχία απονομές βραβείων Tony και Emmy, δεν παρέλειψε να σατιρίσει και τον ντόρο που προκλήθηκε με την απουσία υποψηφίων που ανήκουν σε μειονότητες. «Καλωσορίσατε στην 87η απονομή των Οσκαρ. Απόψε θα τιμήσουμε τους καλύτερους και τους λευκότερους… ε, συγγνώμη, τους λαμπρότερους» είπε κάνοντας το κοινό να ξεσπάσει σε γέλια.

Πετρίνα Καλαμβοκίδη 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«TV Queen»: Το νέο ξινό φρούτο που σερβίρει στο Open ο Νίκος Κοκλώνης

Aυτό το ριάλιτι δίχως άλλο μόνο ο... Μένιος Φουρθιώτης...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Ιωσήφ αντικρίζει πρώτη φορά τον Σίμο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του συνταξιούχου στη Σάμο!

Επειτα από σχεδόν 21 μήνες εξιχνιάστηκε από την Αστυνομία...

Απόπειρα δολοφονίας αρχινονού έξω από την πίστα της Λιόλιου

Σε διαρκή πόλεμο για την ηγεμονία της νύχτας βρίσκεται...