Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου, 2025

Η Άντζυ Λουπέσκου μιλά αποκλειστικά στην «Espresso» για την περιβόητη συνέντευξη με...

Η «σιδηρά κυρία» της διαίσθησης, ψυχολόγος και κλινική υπνοθεραπεύτρια Αντζυ Λουπέσκου, μιλά για πρώτη φορά, μέσα από την «Espresso», για τον σάλο που προκάλεσε η συνέντευξη του Πάνου Ρούτσι στην τηλεοπτική της εκπομπή «Το ταξίδι της ζωής».

Γιορτινό styling από τον Λάκη Γαβαλά στο MadWalk Gifting Lounge by ΣΚΡΑΤΣ...

Τι θα φορεθεί φέτος τις γιορτές; Η ερώτηση που κυριαρχεί...

Μαρίνα Ψάλτη για «Άγιο έρωτα»: «Κλείνει ένας κύκλος. Το αγάπησα πολύ αυτό...

Η Μαρίνα Ψάλτη μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τον ρόλο της στη σειρά «Άγιος έρωτας» αλλά και για τον χαρακτήρα της.

«Tracker»: Η σειρά που «σαρώνει» έρχεται στον ALPHA σε πρώτη τηλεοπτική προβολή

Μια από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες των τελευταίων ετών...

Η Άντζυ Λουπέσκου μιλά αποκλειστικά στην «Espresso» για την περιβόητη συνέντευξη με τον Ρούτσι

Η «σιδηρά κυρία» της διαίσθησης βάζει τα πράγματα στη θέση τους μετά τον ντόρο που ξέσπασε και εξηγεί όλα όσα έγιναν

Η «σιδηρά κυρία» της διαίσθησης, ψυχολόγος και κλινική υπνοθεραπεύτρια Αντζυ Λουπέσκου, μιλά για πρώτη φορά, μέσα από την «Espresso», για τον σάλο που προκάλεσε η συνέντευξη του Πάνου Ρούτσι στην τηλεοπτική της εκπομπή «Το ταξίδι της ζωής».

Η πρόεδρος του Σωματείου Ψυχικών Ερευνών Ελλάδος ξεκαθαρίζει ότι κάποια από όσα ακούστηκαν ή γράφτηκαν δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και δηλώνει ότι οφείλει να αποκαταστήσει την αλήθεια, από σεβασμό προς στον πατέρα του αδικοχαμένου παιδιού στην τραγωδία των Τεμπών. «Ήταν μια ανθρώπινη συνέντευξη, χωρίς τίποτα παραπάνω, αλλά και τίποτα λιγότερο…

Τον Πάνο τον συνάντησα για πρώτη φορά στην εκπομπή μου. Δεν τον είχα ξαναδεί, δεν γνώριζα τίποτα για εκείνον, πέρα από το ό,τι έχασε το παιδί του. Στη συνέντευξη κάναμε μια απλή, διαισθητική ανάλυση για τον χαρακτήρα του παιδιού του, κάτι για το οποίο συμφώνησε. Δεν έγινε καμία “επικοινωνία”, καμία υπερβολή και κανένα μεταφυσικό περιστατικό. Οτιδήποτε γράφτηκε περί “οραμάτων”, “φωνών” ή “μηνυμάτων” είναι ψευδές» λέει, ξεκαθαρίζοντας το τοπίο, και υπογραμμίζει:
 «Ο πόνος ενός γονιού δεν μπαίνει σε δημόσια κρίση. Θέλει μόνο σεβασμό. Δεν έχω δικαίωμα ούτε πρόθεση να εκμεταλλευτώ έναν άνθρωπο που πονά και δεν είναι στοιχείο του χαρακτήρα και του επαγγελματισμού μου».

Απαντώντας στο αν θα έπρεπε ηθικά να δεχτεί έναν πατέρα που έθεσε τον εαυτό του σε απεργία πείνας 23 ημερών, διευκρίνισε: «Τον αναζήτησε η δημοσιογραφική μου ομάδα και τον προσκάλεσε. Εγώ δεν ζήτησα τίποτα από τον Πάνο. Τον άκουσα, τον σεβάστηκα και του μίλησα με ανθρώπινη ενσυναίσθηση. Ηρθε φορτισμένος με αφόρητο πόνο και έφυγε ανακουφισμένος. Αυτό είναι όλο.

Για μένα μετράει η απόλυτη επαγγελματική ακεραιότητα! Η συνέντευξη συγκίνησε όλη την Ελλάδα και μέσα σε 24 ώρες έφτασε τις 200.000 προβολές.
 Αλλοι την αγκάλιασαν και άλλοι προσπάθησαν να τη γελοιοποιήσουν. Μέσα σε αυτό το κύμα αντιδράσεων, δέχτηκα όμως και χιλιάδες μηνύματα από ανθρώπους που με είχαν χάσει λόγω της πολυετούς απουσίας μου στο εξωτερικό. Μου έστειλαν συγχαρητήρια, λόγια στήριξης και σεβασμού. Τελικά, αυτό που μένει είναι η αλήθεια και η δουλειά μου είναι να βοηθάω ανθρώπους».

Η Αντζυ Λουπέσκου ξεκαθαρίζει, επίσης, ότι η διαίσθηση είναι εργαλείο ψυχολογικής διερεύνησης και όχι «μαγεία». «Δεν πουλάω φλυτζάνια. Δεν πουλάω “προφητείες”. Οι αναλύσεις μου και οι μέθοδοί μου είναι αποτέλεσμα πενήντα χρόνων δουλειάς, εκπαίδευσης και συνεργασιών σε Ελλάδα, Κύπρο και εξωτερικό»  λέει και συνεχίζει: «Ορισμένοι δημοσιογράφοι συχνά χρησιμοποιούν “εντυπωσιακές λέξεις” για να δημιουργήσουν εντυπώσεις και τηλεθέαση, αλλά αυτό είναι κάτι που διαστρεβλώνει την πραγματικότητα».

Η διαισθητική ψυχολόγος πιστεύει στο «ομαδικό κάρμα» και στο πεπρωμένο, αλλά και στη μοίρα του κάθε ανθρώπου. 
«Το δυστύχημα των Τεμπών είναι μια τραγωδία και ένα έγκλημα που ευθύνονται πάρα πολλοί άνθρωποι, αλλά και πεπρωμένο για τα άτομα που έχασαν τη ζωή τους. Οι οικογένειες των θυμάτων χρειάζονται θεραπεία, υποστήριξη και αλήθεια.

Η υπνοθεραπεία είναι η πιο κατάλληλη μέθοδος να βοηθήσει τα άτομα τα οποία επέβαιναν στο τρένο και επέζησαν, αλλά και τις οικογένειες των θυμάτων. Σε λίγες ημέρες θα γίνει μεγάλο σεμινάριο, σε “ουδέτερο χώρο” ξενοδοχείου, στο κέντρο της Αθήνας, και εάν μου ζητηθεί βοήθεια -από συγγενείς ή γονείς θυμάτων- θα προσφέρω δωρεάν τεχνικές χαλάρωσης, ψυχοσωματικής υποστήριξης και το βιβλίο μου “Επιθανάτιες εμπειρίες” χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση. Η επιλογή “ουδέτερου χώρου” είναι απαραίτητη για να υπάρχουν ασφάλεια και ηρεμία. το σεμινάριο είναι μια πράξη αγάπης και όχι διαφήμισης» επισημαίνει.

Η Αντζυ Λουπέσκου απαντάει, αβίαστα, για την πορεία και τις συνεργασίες της έως σήμερα.

«Στην πορεία μου συνεργάστηκα με επαγγελματίες και ειδικούς σε δύσκολες υποθέσεις. Σε πολλές από αυτές δεσμεύομαι από εχεμύθεια. Τίποτα, λοιπόν, από όλα αυτά δεν έχει σχέση με όσα ακούστηκαν περί “θαυματουργών ικανοτήτων”. Η διαίσθηση είναι εργαλείο και έμφυτη ικανότητα, όχι θέαμα. Κάνω διαισθητικές έρευνες επί δεκαετίες, οι οποίες είναι δημοσιευμένες και καταγεγραμμένες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η προειδοποίησή μου -σε ζωντανή εκπομπή του ΡΙΚ- για τον πόλεμο Ρωσίας – Ουκρανίας. Τότε ανέφερα ότι ο πόλεμος θα διαρκέσει πάνω από τρία χρόνια, κάτι που δεν έγινε πιστευτό και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μη μεταδοθεί ποτέ η επανάληψη της εκπομπής. Στο βιβλίο μου “Το κάρμα και οι προηγούμενες ζωές διάσημων προσωπικοτήτων” είχα προβλέψει τις προθέσεις του Βλαντιμίρ Πούτιν. Το 1989 είχα προειδοποιήσει τον πρώην σύζυγο της Αλίκης Βουγιουκλάκη, Γιώργο Ηλιάδη, για το πρόβλημα υγείας που θα είχε η αγαπημένη ηθοποιός και το 1992 για το σοβαρό πρόβλημα υγείας της, προβλέποντας ότι δεν θα ζήσει για πολλά χρόνια. Κατά προτροπή δική του, γιατί την αγαπούσε και του είχε κόψει οποιαδήποτε επικοινωνία, με έβαλε να τη συναντήσω τον Ιανουάριο του 1996 και τότε διαισθάνθηκα έντονα την επιδείνωση της υγείας της και τον επικείμενο θάνατό της. Της είπα να προσέξει την υγεία της, χωρίς να της πω τίποτα άλλο. Η Αλίκη χαμογέλασε και μου ζήτησε να συναντηθούμε στο σπίτι της. Δεν έγινε ποτέ η συνάντηση αυτή, γιατί έπειτα από λίγες ημέρες πήγε Αμερική. Από εκεί και πέρα η ιστορία της είναι γνωστή σε όλους. Ακόμα και η ηθοποιός Βάσια Τριφύλλη επιβεβαίωσε ζωντανά, σε τηλεοπτική εκπομπή, ότι είχα εντοπίσει τα προβλήματα υγείας της προτού ακόμη εμφανίσει κακοήθεια.

Είχα μιλήσει επίσης για την πτήση “HELIOS 522”, σε εκπομπή της Κύπρου, και πρόβλεψα, στο βιβλίο “The Former Lives of Famous People”, την πτώση των Δίδυμων Πύργων και την εμφάνιση του Μπιν Λάντεν λίγους μήνες προτού συμβεί η τρομοκρατική επίθεση. Τότε, μάλιστα, με είχε καλέσει δύο φορές στην εκπομπή του ο Γιώργος Λιάγκας, που τώρα κάνει ότι δεν θυμάται το όνομά μου…».

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...







Μποζουκια Αθηνα