Δευτέρα, 29 Δεκεμβρίου, 2025

Νίκος Οικονομόπουλος: «Είναι φανταστικό σενάριο ότι έχω σχέση με τη Μελίνα, τη...

Μετά τις φήμες περί ειδυλλίου του Νίκου Οικονομόπουλου με...

Μαίρη Συνατσάκη: «Έκανα unfollow την Κατερίνα Καινούργιου γιατί ήμουν…»

Η Μαίρη Συνατσάκη καλεσμένη της διαδικτυακής εκπομπής του Fipster αναφέρθηκε στον λόγο που έκανε unfollow την Κατερίνα Καινούργιου.

Το πρωτοποριακό εγχείρημα του πατέρα Θεοφάνη για τους κρατουμένους

Σημαντική ευκαιρία για τη δημιουργική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου των κρατουμένων αλλά και για την απόκτηση επαγγελματικών δεξιοτήτων, κατάλληλων για μετά την αποφυλάκιση, συνιστά το

Κατερίνα Καινούργιου: «Φούσκωσα μέσα σε λίγες μέρες μπήκα στον έκτο»

Η Κατερίνα Καινούργιου εμφανίστηκε στην εκπομπή της με ένα κόκκινο φόρεμα και με φουσκωμένη αρκετά πλέον την κοιλίτσα της.

Η Βέρα Μακρομαρίδου πόζαρε αγκαλιά με τον λίγων μηνών γιο της

Happy Family!

Η Βέρα Μακρομαρίδου διανύει την ομορφότερη περίοδο της ζωής της καθώς έγινε μανούλα τον Νοέμβριο.

Η ηθοποιός και ο σύζυγός της, Αλέξανδρος Παπατριανταφύλλου εξίσου γνωστός ηθοποιός περνούν τις πιο όμορφες γιορτές της κοινής τους ζωής. Ο γιος τους ήρθε και τους έφερε την απόλυτη ευτυχία.

«Ήρθες μικρέ μου ξανθομπάμπουρα και η γη έχει αλλάξει τροχιά για εμάς. Ο χρόνος έχει διασταλεί και κάθε μέρα που σε βλέπουμε να μεγαλώνεις, ίσως γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι», είχε γράψει η ηθοποιός για τον ερχομό του μωρού της. Το ζευγάρι πρόσφατα είχε μιλήσει για τη γνωριμία του που οδήγησε σε γάμο και οικογένεια.

«Δε συμπαθιόμασταν στην αρχή. Γνωριστήκαμε στην παράσταση Δωδέκατη νύχτα του Σαίξπηρ», είχε πει η ηθοποιός. Με τον Αλέξανδρο Παπατριανταφύλλου να συμπληρώνει: «Εγώ στην αρχή δεν τη συμπαθούσα καθόλου.

Στην καραντίνα γίναμε ζευγάρι, από τον τρόπο που με προσέγγισε η Βέρα». Η ηθοποιός δημοσίευσε φωτογραφία αγκαλιά με τον γιο της αλλά και εκείνον ντυμένο Αι Βασίλη.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι χωρισμοί του 2025 – Έρωτες, πάθη, γάμοι που σκόρπισαν στους πέντε ανέμους

Το 2025 η ελληνική showbiz είδε λαμπερές σχέσεις της να δοκιμάζονται, να φθείρονται και τελικά να καταρρέουν.

Δικηγόρος εν διαστάσει συζύγου Μουγκοπέτρου: «Δεν έχει ανάγκη κανέναν Μουγκοπέτρο να της φέρνει λεφτά»

Στον φόβο που ένιωσε η σύζυγος του μουσικού Αρη Μουγκοπέτρου για την ασφάλεια τη δική της και των παιδιών της αποδίδει η δικηγόρος της Ελίνα Τζίφα στην «Espresso» την καταγγελία για ενδοοικογενειακή απειλή.

Χαβιάρι, σαμπάνιες και την Κίμπερλι guest star

Το πιο glam και χλιδάτο ρεβεγιόν της φετινής παραμονής των Χριστουγέννων το οργάνωσαν ο εφοπλιστής και γόνος παλιάς οικογένειας Δημήτρης Δαλακούρας με τη fashion icon σύζυγό του Αρετή Δαλακούρα και τα τρία τους παιδιά. Τ

Ελληνίδα ηθοποιός ανακοίνωσε πως περιμένει το πρώτο της παιδάκι

Η γνωστή ηθοποιός περιμένει το πρώτο της παιδί και το ανακοίνωσε στα social media. Πόζαρε με φουσκωμένη κοιλίτσα δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο και δημοσίευσε τις φωτογραφίες στο instagram.

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου ποζάρει με σέξι εσώρουχα δίπλα στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου πόζαρε με σέξι διάθεση τις ημέρες των εορτών.

Γιούλη Ηλιοπούλου: «Ο μεγάλος έρωτας της ζωής μου είναι ο εγγονός μου»

Με μια παράσταση-θεσμό, που κάθε Χριστούγεννα γεμίζει ασφυκτικά τις...

Ο πιτσιρίκος που έγινε δεξί χέρι του Καρρά!

Ο Γιάννης Γκιούρας έχει ενορχηστρώσει εκατοντάδες τραγούδια που έχουμε αγαπήσει και τραγουδάμε μέχρι σήμερα.

Τρελά ερωτευμένο μετά από 8 χρόνια γάμου ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της σόουμπιζ. Είναι μαζί πολλά χρόνια αλλά παντρεμένοι 8 χρόνια και πρόσφατα είχαν επέτειο γάμου
spot_img







Μποζουκια Αθηνα