Δευτέρα, 29 Δεκεμβρίου, 2025

Η κόρη της Βάνας Μπάρμπα, Φαίδρα με αποκαλυπτικό φόρεμα σε βραδινή έξοδο

Η κόρη της Βάνας Μπάρμπα αν όμορφη κοπέλα ωστόσο δεν μοιάζει ιδιαίτερα στη μαμά της. Η Φαίδρα έκανε βραδινή έξοδο και πόζαρε για μια selfie φωτογραφία με έναν φίλο της φορώντας ένα φόρεμα με αποκαλυπτική πλάτη

Πριγκίπισσα αγάπης και ελπίδας η Αικατερίνη της Σερβίας

Η Αικατερίνη της Σερβίας έκλεψε την παράσταση στο παραδοσιακό χριστουγεννιάτικο δείπνο του οργανισμού Lifeline Hellas.

Συντετριμμένη η Έλενα Ακρίτα στην κηδεία της μητέρας της

Το τελευταίο αντίο στη Σύλβα Ακρίτα είπαν συγγενείς και...

Πέθανε η «μαντάμ Σούλα» των φτωχών – Η ιδιοκτήτρια των φημισμένων οίκων...

Εφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 80 χρόνων, η ιδιοκτήτρια των φημισμένων οίκων ανοχής Villa Erotica και Οίκος Εποχής, «μαντάμ Σούλα», κατά κόσμον Χρυσούλα Αλευρίδου,

Μαίρη Συνατσάκη: «Έκανα unfollow την Κατερίνα Καινούργιου γιατί ήμουν…»

«Γιατί σε αυτούς τους ανθρώπους; Από πού και ως πού;»

Η Μαίρη Συνατσάκη καλεσμένη της διαδικτυακής εκπομπής του Fipster αναφέρθηκε στον λόγο που έκανε unfollow την Κατερίνα Καινούργιου.

«Έκανα unfollow την Κατερίνα Καινούργιου γιατί ήμουν 6 μηνών έγκυος και είδα την Κατερίνα Καινούργιου και την τότε παρέα της να λέει “εμείς όμως πήγαμε το ρεπορτάζ ένα βήμα παραπέρα και βρήκαμε τους πρώην της να μας πουν τη γνώμη τους και πώς νιώθουν που είναι έγκυος η Μαίρη Συνατσάκη”.


Και είμαι εγώ στο καναπέ και βλέπω ό,τι πιο άβολο έχει συμβεί ποτέ στα χρονικά. Και μάλιστα τελειώνει αυτό το ρεπορτάζ και το λέει και μόνη της η Κατερίνα “άβολο, αλλά ευγενικοί οι άνθρωποι απάντησαν”. Και είμαι σε φάση γιατί; Γιατί το έπαιξες; Γιατί το έκανες; Γιατί σε αυτούς τους ανθρώπους; Από πού και ως πού; Ξέρεις τι σχέση έχω μαζί τους; Ξέρεις τι έχει προηγηθεί; Από πού και ως πού να τον πετύχεις έξω από μια πρόβα και να τον φέρεις σε αυτή τη θέση; Και έγινε το unfollow»

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι χωρισμοί του 2025 – Έρωτες, πάθη, γάμοι που σκόρπισαν στους πέντε ανέμους

Το 2025 η ελληνική showbiz είδε λαμπερές σχέσεις της να δοκιμάζονται, να φθείρονται και τελικά να καταρρέουν.

Δικηγόρος εν διαστάσει συζύγου Μουγκοπέτρου: «Δεν έχει ανάγκη κανέναν Μουγκοπέτρο να της φέρνει λεφτά»

Στον φόβο που ένιωσε η σύζυγος του μουσικού Αρη Μουγκοπέτρου για την ασφάλεια τη δική της και των παιδιών της αποδίδει η δικηγόρος της Ελίνα Τζίφα στην «Espresso» την καταγγελία για ενδοοικογενειακή απειλή.

Χαβιάρι, σαμπάνιες και την Κίμπερλι guest star

Το πιο glam και χλιδάτο ρεβεγιόν της φετινής παραμονής των Χριστουγέννων το οργάνωσαν ο εφοπλιστής και γόνος παλιάς οικογένειας Δημήτρης Δαλακούρας με τη fashion icon σύζυγό του Αρετή Δαλακούρα και τα τρία τους παιδιά. Τ

Ελληνίδα ηθοποιός ανακοίνωσε πως περιμένει το πρώτο της παιδάκι

Η γνωστή ηθοποιός περιμένει το πρώτο της παιδί και το ανακοίνωσε στα social media. Πόζαρε με φουσκωμένη κοιλίτσα δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο και δημοσίευσε τις φωτογραφίες στο instagram.

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου ποζάρει με σέξι εσώρουχα δίπλα στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου πόζαρε με σέξι διάθεση τις ημέρες των εορτών.

Γιούλη Ηλιοπούλου: «Ο μεγάλος έρωτας της ζωής μου είναι ο εγγονός μου»

Με μια παράσταση-θεσμό, που κάθε Χριστούγεννα γεμίζει ασφυκτικά τις...

Ο πιτσιρίκος που έγινε δεξί χέρι του Καρρά!

Ο Γιάννης Γκιούρας έχει ενορχηστρώσει εκατοντάδες τραγούδια που έχουμε αγαπήσει και τραγουδάμε μέχρι σήμερα.
spot_img









Μποζουκια Αθηνα