Μουσικός κατηγορεί τον Γουίλ Σμιθ για σεξουαλική παρενόχληση – Η απάντηση του ηθοποιού

Αγωγή-φωτιά και οργισμένη διάψευση

Νέα θύελλα γύρω από το όνομα του Γουίλ Σμιθ! Ο διάσημος ηθοποιός κατηγορείται από τον βιολονίστα Μπράιαν Κινγκ Τζόζεφ για σεξουαλική παρενόχληση και παράνομη απόλυση, με τον ίδιο να αρνείται κατηγορηματικά τα πάντα.

Σύμφωνα με την αγωγή, ο μουσικός είχε προσληφθεί για την παγκόσμια περιοδεία του σταρ, όμως, όπως υποστηρίζει, ο Σμιθ τον «προσέγγισε σταδιακά και σκόπιμα», δημιουργώντας ένα κλίμα σεξουαλικής πίεσης. Μάλιστα, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, του είπε:
«Εσύ κι εγώ έχουμε μια τόσο ιδιαίτερη σύνδεση που δεν έχω με κανέναν άλλον».

Ο Τζόζεφ περιγράφει κι ένα ανατριχιαστικό περιστατικό σε ξενοδοχείο του Λας Βέγκας, όπου μπήκε κάποιος στο δωμάτιό του και άφησε πίσω μπουκάλια, μαντηλάκια, φάρμακο για HIV και ένα χειρόγραφο σημείωμα που έγραφε: «Μπράιαν, θα επιστρέψω… μόνο οι δυο μας».

Ο μουσικός δηλώνει ότι μετά την καταγγελία του απομακρύνθηκε από την περιοδεία, κάνοντας λόγο για ψυχολογική και επαγγελματική κατάρρευση.

Από την πλευρά του, ο Γουίλ Σμιθ απαντά μέσω του δικηγόρου του, χαρακτηρίζοντας τις κατηγορίες «ψευδείς και αβάσιμες» και προαναγγέλλοντας νομικές ενέργειες για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σε αναπηρικό καροτσάκι η Λουκία Πιστιόλα στην κηδεία Πανουσόπουλου

Η Λουκία Πιστιόλα πήγε στην κηδεία του Γιώργου Πανουσόπουλου καθισμένη σε αναπηρικό καροτσάκι.

Ο Αρναούτογλου junior ποζάρει χαμογελαστός στο πλάι της μητέρας του

Ο γιος του Γρηγόρη Αρναούτογλου, Αναστάσης είναι στην εφηβεία και ζει με τη μητέρα του, Κατερίνα Κόκλα.

«Λύγισε» η Έλενα Ασημακοπούλου: «Έχω τρομερές ενοχές που δεν κατάλαβα τι περνούσε ο Μπρούνο»

Η Έλενα Ασημακοπούλου παραχώρησε συνέντευξη στη διαδικτυακή εκπομπή της Δάφνης Καραβοκύρη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη μάχη με την κατάθλιψη του πρώην συζύγου της, Μπρούνο Τσιρίλο.

Γενέθλια για τον Μιχάλη Αεράκη – Πόσο χρονών έγινε;

Τα γενέθλιά του είχε ο Μιχάλης Αεράκης. Ο καταξιωμένος...

Η ανακοίνωση της Ελένης Μενεγάκη για τις φήμες χωρισμού της

Η Ελένη Μενεγάκη μετά τις φήμες που κυκλοφόρησαν περί χωρισμού της με τον Μάκη Παντζόπουλου έκανε μία ανακοίνωση.

Ξέσπασε η ξαδέλφη του Γιώργου Μαρίνου: «Εμπιστεύτηκε κάποια οικογένεια να τον προσέχουν αλλά δυστυχώς…»

«Εμείς θέλαμε πολύ να τον φροντίσουμε και δυστυχώς εκείνος επέλεξε αυτό. Δεν βγήκε ευτυχής, δυστυχώς»

Ο Γιώργος Λιάγκας ρίχνει τη «βόμβα»: «Αν ισχύει, είναι ο χωρισμός της 20ετίας»

Στην έντονη φημολογία που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες για...