Πέμπτη, 8 Ιανουαρίου, 2026

Πέθανε ο Χρήστος Πολίτης

Έφυγε από τη ζωή ο Χρήστος Πολίτης. Θλίψη σκόρπισε η είδηση της απώλειας του σπουδαίου ηθοποιού σε ηλικία 83 ετών.

«Άγιος έρωτας»: Το καθηλωτικό τρέιλερ των νέων επεισοδίων

Το νέο τρέιλερ της  σειράς «Άγιος έρωτας» υπόσχεται μια ακόμα πιο δυνατή συνέχεια της ιστορίας, όπου τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται

Αννίτα Πάνια: Πρωτοχρονιά στο Ντουμπάι με τον γιο της

Στο Ντουμπάι επέλεξε να υποδεχτεί το 2026 η Αννίτα Πάνια, πραγματοποιώντας ένα ταξίδι γεμάτο εικόνες, εμπειρίες και όμορφες στιγμές. 

Πού πέτυχε η «Espresso» τους ερωτευμένους ∆ημήτρη Αλεξάνδρου και Ρία Ελληνίδου ;

Μαζί πέρασαν τις φετινές γιορτές ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ρία Ελληνίδου, επιβεβαιώνοντας ότι η σχέση τους όχι μόνο παραμένει δυνατή, αλλά βαδίζει με σταθερά και όμορφα βήματα προς τον πρώτο της χρόνο.

Γιώργος Λιάγκας: «Ο Παπαδάκης μου είχε πει ότι θέλει να αποτεφρωθεί – Έπαθα δεύτερο σοκ»

Μια συγκινητική αποκάλυψη

Ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε το πρωί της Τρίτης στο Πρωινό μια προσωπική συζήτηση που είχε με τον Γιώργο Παπαδάκη, στην οποία οι δύο δημοσιογράφοι μίλησαν ανοιχτά – μεταξύ σοβαρού και αστείου – για το αν θα επέλεγαν ταφή ή αποτέφρωση.

«Η οικογένειά του προφανώς το είχε συζητήσει με τον Γιώργο. Σε ένα τραπέζι πιθανόν να έχουμε κάνει όλοι αυτήν την κουβέντα μεταξύ σοβαρού κι αστείου χωρίς να γνωρίζουμε ότι κάποια στιγμή θα μας συμβεί. Έτυχα με τον Γιώργο σε μια τέτοια κουβέντα πλάκας, αν θα θέλουμε να μας θάψουν ή να μας κάνουν. Ο Γιώργος μου είπε ότι σιγά μην θέλω να με φάνε τα σκουλήκια, εγώ θέλω να με αποτεφρώσουν. Κι εγώ το ίδιο του είχα πει τότε», ανέφερε ο Λιάγκας.

Συγκινημένος, πρόσθεσε: «Είχαμε κάνει αυτήν τη μεταφυσική κουβέντα, με μια κιθάρα να παίζει. Χθες όταν το έμαθα με την ανακοίνωση της οικογένειας ότι δεν θα ταφεί, αλλά θα τον αποχαιρετήσουν οι δικοί του άνθρωποι στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας, ήταν σαν να λέω ότι ήταν σαν να μου το είχε πει. Έπαθα δεύτερο σοκ χθες».

Τέλος, σχολίασε την κριτική που ασκήθηκε στα social media: «Στα social media οι ηλίθιοι κρίνουν έναν άνθρωπο ότι το έπαιζε χριστιανός κι είσαι άθεος ξαφνικά και μας κοροϊδεύες κι αποφάσισες να σε κάψουν κι όχι να σε κηδέψουν. Φανταστείτε ότι μπορεί να ήσασταν κι εσείς σε αυτή τη θέση. Έφυγε ένας άνθρωπος που έκανε σκληρή δουλειά όλα αυτά τα χρόνια. Είναι δυνατόν να βγάζετε χολή και κακία;».

spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αναστασία Ουζούνη: Η «θετή κόρη» του έρχεται από το εξωτερικό για το «αντίο»

Σοκ, δάκρυα και θρήνος για τους ανθρώπους του Γιώργου Παπαδάκη, και κυρίως τα θετά του «παιδιά».

Ελληνίδα ηθοποιός μετά το διαζύγιο για διακοπές με φίλες στο Μεξικό

Πρόσφατα ανακοίνωσε τον χωρισμό από τον σύζυγό της και είχε μιλήσει για τον χωρισμό τους.

Ατύχημα για τον Γιώργο Λιάγκα – Εκτός εκπομπής ο παρουσιαστής

Ο Γιώργος Λιάγκας απουσίαζε από την εκπομπή «Το Πρωινό» της Τετάρτης. Τι συνέβη;

Ανακοίνωσαν πως περιμένουν παιδί – Για ποιο ζευγάρι πρόκειται;

Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της συντρόφου του έγινε με ένα τρυφερό βίντεο, προαναγγέλλοντας το «επόμενο κεφάλαιο» της κοινής τους ζωής στο εξωτερικό.

Το unfollow της Ελένης Μενεγάκη στον Κουτσογιαννόπουλο – Τι συμβαίνει;

Τι συμβαίνει ανάμεσα στην Ελένη Μενεγάκη και τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο;

Πήγε να διασκεδάσει στον Ρέμο με φουσκωμένη κοιλίτσα

Η γνωστή κυρία της σόουμπιζ ιανύει προχωρημένη εγκυμοσύνη και το αποκάλυψε μέσα στις γιορτές με ποστ που έκανε

Γάμος με λάμψη και γοητεία

❱❱ Με τον μπαμπά Γιώργο Τζώρτζη να καμαρώνει για εκείνη...
spot_img