Σάββατο, 10 Ιανουαρίου, 2026

Τα δώρα του 2026 για τους συνταξιούχους

Η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Άννα Ευθυμίου μιλάει τα προβλήματα και τις...

«Πρόσω» για δωδεκάρι! Το «who is who» του Ρομπέρτο Κούστα

Το «who is who» του Ρομπέρτο Κούστα, γιου του...

Ειρήνη Νικολοπούλου για Γιώργο Παπαδάκη: «Έκανε κάτι βάρβαρο που τον έτρωγε σιγά...

Η Ειρήνη Νικολοπούλου μίλησε στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται”...

Γιάννης Βογιατζής: «Είμαι πάντα εν ενεργεία»

Ο σπουδαίος ηθοποιός Γιάννης Βογιατζής μιλά με αφορμή τη...

Μάριος Αθανασίου: «Οι τελευταίες χρονιές για εμένα δεν είναι πολύ καλές»

Ο Μάριος Αθανασίου σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Happy Day» αναφέρθηκε και μίλησε για τις τελευταίες χρονιές που ήταν λίγο δύσκολες για εκείνον αλλά και για το κεφάλαιο γυναίκες.

«Είναι λίγο περίεργες οι τελευταίες χρονιές για μένα. Δεν είναι πολύ καλές, είναι λίγο μπερδεμένες. Αφού περνάμε και βγαίνουμε από δυσκολίες και είμαστε ακόμα εδώ, είναι καλά. Αλλά δεν τις θεωρώ δημιουργικές χρονιές. Πέρσι πέρασα μία κρίση, ένα τέτοιο στάδιο είναι το οποίο δεν ολοκληρώνεται ακόμα. Νομίζω μετά τις γιορτές τρώγονται όλες οι σφαλιάρες, αυτή τη στιγμή.

Είμαι αρκετά χαρούμενος, έχω κάνει μια δουλειά που μ’ αρέσει, έχω δημιουργήσει σχέσεις, έχω κάνει οικογένεια μέσα από αυτή τη δουλειά, έχω μεγαλώσει τους ανθρώπους μου μέσα από αυτή τη δουλειά. Με πάρα πολλές δυσκολίες, έχω πάρα πολύ καλές στιγμές. Στην ερώτησή σου όμως αν θα το ξανάκανα, χωρίς, δεν απαντώ… «ναι». Αφού το έχω δει και έχει γίνει, θα προτιμούσα να κάνω κάτι άλλο».

Όσο για το αν έχει μάθει τις γυναίκες απάντησε: «Τις γυναίκες δεν θα τις μάθεις ποτέ. Ποτέ, ποτέ, ποτέ. Το μόνο που μπορώ να σου πω πια είναι ότι ας πούμε, έχω πάρει όχι μεταπτυχιακό, έχω πάρει το πτυχίο μου απ’ τη στιγμή που έκανα κόρες. Κατάλαβα κάποια πράγματα που δεν καταλάβαινα πριν.

Αλλά ακόμα και τώρα της απότομης αλλαγής συμπεριφοράς, το ότι μπορείς να ‘σαι στεναχωρημένη πάρα πολύ για ένα συγκεκριμένο θέμα να σε απασχολεί και ενώ μιλάμε και προσπαθούμε να το λύσουμε, κάνω ένα έτσι, γυρνάω και ‘σαι χαρούμενη και ασχολείσαι με κάτι άλλο».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Νέος χωρισμός στην ελληνική σόουμπιζ – Αποκάλυψε πως το 2026 τον βρήκε single!

Χώρισαν αφήνοντας όμως ανοιχτό το ενδεχόμενο επανασύνδεσης

Ηχηρές απουσίες από το τελευταίο «αντίο» στον Γιώργο Παπαδάκη

Αν και ο δημοφιλής δημοσιογράφος για περισσότερα από 50 χρόνια συνεργάστηκε σχεδόν με όλους τους δημοσιογράφους και ρεπόρτερ της Ελλάδας, και φιλοξένησε κατά καιρούς πλήθος πολιτικών και συναδέλφων του, κάποιοι τον «ξέχασαν» και οι απουσίες τους ήταν κραυγαλέες.

Η αγκαλιά της Ελένης Μενεγάκη στη σύζυγο του Γιώργου Παπαδάκη, Τίνα

Με ένα σπαρακτικό «αντίο, πατέρα», τα τρία παιδιά του...

Αγγελική Ηλιάδη: Αυτό είναι το εντυπωσιακό σπίτι της

Η Αγγελική Ηλιάδη μένει με τους γιους της σε ένα πολύ ωραίο σπίτι στα νότια προάστια.

Πήγε να διασκεδάσει στον Ρέμο με φουσκωμένη κοιλίτσα

Η γνωστή κυρία της σόουμπιζ ιανύει προχωρημένη εγκυμοσύνη και το αποκάλυψε μέσα στις γιορτές με ποστ που έκανε

«Πικρή» συνταγή – Δείτε πόσο πουλήθηκαν τα κειμήλια της Βέφας Αλεξιάδου

Πουλήθηκαν ύστερα από οχτώ μήνες τα κειμήλια της αείμνηστης...

Οι «πιπεράτες» αποκαλύψεις της Χριστίνας Μπόμπα για τη σεξουαλική ζωή με τον Τανιμανίδη

Πιπεράτες αποκαλύψεις έκανε η Χριστίνα Μπόμπα περί της σεξουαλικής...

Αποκάλυψη Λιάγκα: «Τρεις ηθοποιοί από τη “Λάμψη” αρνήθηκαν να μιλήσουν για τον Χρήστο Πολίτη»

Ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» ότι κάποιοι ηθοποιοί από τη σειρά «Λάμψη» αρνήθηκαν να μιλήσουν για τον Χρήστο Πολίτη.