Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Ο γιος της έγινε έξι μηνών – «Έξι μήνες ατελείωτης αγάπης»

Έξι μήνες αγάπης

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη γιόρτασε ένα τρυφερό ορόσημο στη ζωή της, καθώς ο γιος της έκλεισε έξι μήνες.

Η γνωστή αθλητικογράφος και ραδιοφωνική παραγωγός, που απέκτησε το πρώτο της παιδί με τον σύζυγό της, Γρηγόρη Μόργκαν, στις 11 Ιουλίου 2025, μοιράστηκε τη χαρά της μέσα από μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram.

«6 μήνες αυτού του μικροσκοπικού ανθρώπου και ατελείωτης αγάπης» έγραψε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, συγκινώντας τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η ίδια και ο σύζυγός της, που παντρεύτηκαν τον Σεπτέμβριο του 2024, απολαμβάνουν την οικογενειακή τους ζωή, φροντίζοντας να περνούν όσο περισσότερο χρόνο μπορούν με το παιδί τους.

Σε παλαιότερες δηλώσεις της, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είχε αναφέρει ότι αποφάσισε να απομακρυνθεί προσωρινά από την τηλεόραση για να αφοσιωθεί στη μητρότητα, υπογραμμίζοντας πόσο «ευτυχισμένη και ολοκληρωμένη» νιώθει στον νέο της ρόλο.

Η ανάρτησή της:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Metallica στο ΟΑΚΑ: Οι αφίξεις των επωνύμων στη μεγάλη συναυλία

Από νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου, το ΟΑΚΑ άρχισε...

Η Ράνια Δομάζου ανοίγει την καρδιά της: «Εγώ και οι γονείς μου, Μίμης και Βίκυ»

Η κόρη και η εγγονή της αξέχαστης τραγουδίστριας και...

Δανάη Παππά – Πάνος Βλάχος: Έγιναν νονοί σε γάμο-βάπτιση φίλων τους

Μια ιδιαίτερη στιγμή έζησαν η Δανάη Παππά και ο...

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!