Ο Αντώνης Καρυστινός ενοχλήθηκε και δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του με ερώτηση δημοσιογράφου. Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Οι τηλεοπτικές κάμερες βρέθηκαν στην κοπή της πίτας «Ένα Κάποιο Κενό» στο Θέατρο Εμπορικόν και ο ηθοποιός με την Ιωάννα Ασημακοπούλου ρωτήθηκαν για το πού πέρασαν τις γιορτές των Χριστουγέννων.

«Εδώ ήμασταν, από τη μια οικογένεια στην άλλη», απάντησε ο Αντώνης Καρυστινός με δημοσιογράφο να τον ρωτάει: «Η σύζυγος και το παιδί σας είναι στο εξωτερικό;». Καθώς ήταν γνωστό πως εκείνοι ζουν μόνιμα στο εξωτερικό και ο ηθοποιός πηγαινοέρχεται.
«Θα το τερματίσεις, ε; Κανόνισε τώρα… γιατί παίζω και σε λίγο και έχω μπει τον ρόλο», είπε ενοχλημένος στον δημοσιογράφο.
Ο Αντώνης Καρυστινός τον περασμένο Ιανουάριο είχε δηλώσει στην εκπομπή «Το Πρωινό»: «Η γυναίκα μου και η κόρη μου ζουν εδώ και πέντε χρόνια στο Λονδίνο. Τώρα ήρθαν στις γιορτές, φύγαμε μαζί και επέστρεψα τη Δευτέρα. Μόλις τελειώνω τα γυρίσματα, μένω στο Λονδίνο.
Η σύζυγός μου δουλεύει εκεί και η κόρη μου που είναι 8 χρονών πηγαίνει σε αγγλόφωνο σχολείο, μιλάει εξαιρετικά ελληνικά, λατρεύει την Ελλάδα. Έχουνε επιλέξει αυτό το μοντέλο, θα δούμε αν επιστρέψουν κάποια στιγμή. Τον Οκτώβριο και τον Φεβρουάριο τα σχολεία σταματούν, οπότε πολύ συχνά περνάμε χρόνο μαζί».
