Ο Μάριος Φραγκούλης αποχαιρέτησε τον Βαλεντίνο

«Εύχομαι καλό ταξίδι σε ένα μαέστρο της υψηλής μόδας»

Ο Μάριος Φραγκούλης αποχαιρέτησε τον Βαλεντίνο με ένα ποστ στο instagram.

«Γνώρισα τον σπουδαίο Valentino μέσα από την φωνή μου που ήταν και η δικαιολογία της συνάντησης μας στο υπέροχό του σπίτι/κάστρο στο Παρίσι. Με κάλεσε ο ίδιος βλέποντας μια συνέντευξή μου και θέλοντας να είμαι παρών σε μια Επίδειξη Μόδας, μια παρουσίαση ρούχων του σε μια σημαντική του στιγμή.

Εκεί γνώρισα τον ηθοποιό Hugh Grant ο οποίος έμενε στο σπίτι του αγαπημένου σχεδιαστή μόδας, όπως εγώ! Ήταν πραγματικά μια πολύ πετυχημένη παρουσίαση αλλά αυτό που μου έκανε την πιο δυνατή εντύπωση είναι η γενναιοδωρία του ανθρώπου αυτού και το πόσο μας πρόσεξε τις μέρες που μείναμε μαζί του παρέα με τα σκυλάκια του και φυσικά ήταν και συχνά στο σπίτι ο πολύ αγαπημένος του συνεργάτης και άνθρωπος του ο Giancarlo Giammetti και ο Hugh Grant.

Περάσαμε υπέροχα και βλέπω πάντα ακόμα και στην εκδήλωση που ήμουν καλεσμένος να στηρίξουμε τα 40 χρόνια πορείας του Valentino στις 17 Νοεμβρίου 2000, στο Pacific Center στο Center Hollywood. Ο ίδιος έδωσε όλα τα έσοδα της Επίδειξης και παρουσίασης, για τις έρευνες που γίνονταν για το AIDS. Στην παρουσίαση εκείνη ήταν και ο Stephen Spielberg και ο Tom Hanks με την σύζυγό του Rita Wilson. Εύχομαι καλό ταξίδι σε ένα μαέστρο της υψηλής μόδας τον σπουδαίο Valentino Garavani, τον “Τελευταίο Αυτοκράτορα”, “The Last Emperor” R.I.P».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παθιασμένα φιλιά για γνωστή ηθοποιό στο αεροδρόμιο – Νέος έρωτας στη σόουμπιζ;

Νέος έρωτας για τη γνωστή ηθοποιό που εθεάθη να δίνει παθιασμένα φιλιά στο αεροδρόμιο

Ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ παντρεύεται μετά από χρόνια σχέσης και δύο παιδιά

Πιστεύαμε πως δεν θα φάμε ποτέ κουφέτα από το συγκεκριμένο ζευγάρι!

D3lta: Ο γιος του εφοπλιστή Κούστα αποκαλύπτει γιατί άλλαξε το όνομά του

Ο Ρομπέρτο Κούστας, γνωστός ως D3lta είναι γιος του εφοπλιστή Γιάννη Κούστα. Ο καλλιτέχνης καλεσμένος της εκπομπής «Στούντιο 4» αναφέρθηκε στον λόγο που άλλαξε το όνομά του.

Πέθανε ο σκηνοθέτης Γιώργος Πανουσόπουλος – Δύσκολες ώρες για τη σύζυγό του, Μπέτυ Λιβανού

Σε ηλικία 84 ετών πέθανε ο σπουδαίος κινηματογραφιστής, σκηνοθέτης...

Δύσκολες ώρες για τον Νίκο Στραβελάκη – Εκτός εκπομπής σήμερα

Ο Νίκος Στραβελάκης απουσίαζε από την εκπομπή «10 παντού»...

Έγινε ξανά γιαγιά Ελληνίδα ηθοποιός – «Γεννήθηκε η δεύτερη εγγονή μου»

Η γνωστή ηθοποιός έγινε γιαγιά πριν από λίγες ημέρες...

Ιδού το «παλάτι» των Ντε Γκρες

Η «Espresso» ανακάλυψε το ρετιρέ 400 τετραγωνικών στην Ηρώδου...