«Τσακώσαμε» τη Νίνα Λοτσάρη στη Γλυφάδα με την κόρη της και τον σύντροφό της

Έξοδος με τους αγαπημένους της

Η Νίνα Λοτσάρη βγήκε για ψώνια και βόλτα στη Γλυφάδα με τον σύντροφό της, Χρήστο Λεμονίδη και τη μικρή της κόρη, Ερωφίλη Σκορδάλη.

Ο φωτογραφικός μας φακός τους απαθανάτισε με την καταξιωμένη show-woman να κρατάει αγκαλιά την κόρη της και να τη φιλάει τρυφερά στο μέτωπο. Η σχέση της με τον Χρήστο Λεμονίδη κρατάει σχεδόν τέσσερα χρόνια και δείχνουν πολύ ευτυχισμένοι μαζί.

«Δεν με νοιάζει η ηλικία μου, είναι στιγμές που δεν νιώθω όμορφη και δεν θέλω να με βλέπω στον καθρέφτη. Όταν με αντιμετώπισαν σκληρά, με άγγιξε όλο αυτό πολύ άσχημα, σε σημείο που είχα μετατραυματικό σοκ. Δεν έμπαινα στα social media να δω τι γράφουν για εμένα και είχα απαγορεύσει σε όλους να μου λένε τι έχουν διαβάσει.

Ως σύντροφος τα έχω όλα, είμαι και κουλ αλλά κάνω και ζήλιες. Ο έρωτας είναι ένας κήπος με ανθισμένα λουλούδια, αν τον αφήσεις θα ξεραθούν. Στον σύντροφό μου θαυμάζω ότι είναι πανέξυπνος και πολύ ωραίος άντρας.

Νιώθω γεμάτη από το φλερτ του συντρόφου μου που δεν με ενδιαφέρει να το πάρω από αλλού, με φλερτάρει ασύστολα», έχει πει σε συνέντευξή της η Νίνα Λοτσάρη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτός είναι ο γνωστός τραγουδιστής που δολοφονήθηκε στην Καρδίτσα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Καρδίτσα μετά τον θάνατο...

Κωνσταντάρας: «Η εικόνα της Έλενας Παπαρίζου στο νοσοκομείο ήταν κακή» – Τι ισχυρίζεται

Στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» επανήλθε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας,...

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Γιώργος Λιάγκας: Η νέα πολυτελής κατοικία που απέκτησε στην Τήνο

Ο Γιώργος Λιάγκας φαίνεται πως δυναμώνει ακόμη περισσότερο τους...

Βαρύ πένθος για την Εύα Αντωνοπούλου

Η Εύα Αντωνοπούλου μοιράστηκε το πρωί του Σαββάτου με...

Η μικρούλα της φωτογραφίας είναι γνωστή ηθοποιός της χώρας μας!

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας που πόζαρε σε καλοκαιρινές διακοπές στην αγκαλιά του μπαμπά του δεν είναι άλλο από την