Κυριακή, 1 Φεβρουαρίου, 2026

Αναστάσης Ροϊλός: «Η πατρότητα με τρομάζει όλο και λιγότερο»

Ο Αναστάσης Ροϊλός παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής...

Προκόπης Αγαθοκλέους: «Δεν υπάρχει μέρα που να μη σκέφτομαι τον Άγιο Παΐσιο»

Ο Προκόπης Αγαθοκλέους μίλησε στην κάμερα της εκπομπής του...

Ζήνα Κουτσελίνη: Η αποστομωτική απάντηση στους haters με χιουμοριστικό βίντεο

Η Ζήνα Κουτσελίνη είναι από τις τηλεοπτικές παρουσίες που...

Άννα Ρεζάν: «Γνώρισα τον Γουάινστιν όταν δούλευα σερβιτόρα στη Νέα Υόρκη…»

Την Άννα Ρεζάν συνάντησε η Ελιάνα Χρυσικοπούλου για μια...

Κώστας Νικούλι: «Έχω απορρίψει πολλές προτάσεις για να είμαι με την οικογένειά μου»

To παιδί πάνω απ' όλα

Καλεσμένος στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι», ο Κώστας Νικούλι μίλησε για την πορεία του στο θέατρο και τον κινηματογράφο, την προσωπική του ζωή, αλλά και την εμπειρία του ως πατέρας.

Πριν από περίπου έναν χρόνο, η σύντροφός του, Κατερίνα Μαούτσου, έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.

Η πρώτη επαφή του με τον κινηματογράφο ήρθε μέσα από την ταινία «Ξενία» του Πάνος Κούτρας. Όπως εξήγησε: «Ήθελα να γίνω ηθοποιός, είχαμε θεατρική ομάδα και παράλληλα έκατσε αυτή η ακρόαση για την ταινία. Είχα πάει για προετοιμασία σε μια θεατρική ομάδα, για να κάνω εισαγωγικές εξετάσεις και είδα μια αγγελία που ζητούσε παιδιά αλβανικής καταγωγής που να μιλάνε ελληνικά σε ηλικίες 16-18. Είπα ότι αυτό ήταν για εμένα. Πήρε λίγο χρόνο, οι ακροάσεις διήρκεσαν ένα χρόνο μέχρι να ξεκινήσουμε».

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στις δυσκολίες που αντιμετώπισε μικρός, κυρίως λόγω ρατσισμού και bullying: «Όλα τα παιδιά το αντιμετωπίζουν, είτε είναι για την καταγωγή, είτε για τα κιλά, είτε για το πώς είναι φυσιογνωμικά. Στο σχολείο είναι η πρώτη φορά που αναμετριέσαι με αυτό και βλέπεις αν θα σταθείς ή αν θα σε πάρει από κάτω. Χρειάζεται δύναμη από το οικογενειακό περιβάλλον. Δεν ήταν μόνο η καταγωγή μου, αλλά γιατί ήμουν λεπτός, αδύναμος ή είχα μεγάλο κεφάλι».

Η πατρότητα, όπως λέει, έχει πλέον κεντρικό ρόλο στη ζωή του, ενώ περιέγραψε πώς προσπαθεί να είναι ενεργός στην ανατροφή του παιδιού του, παρά τις επαγγελματικές υποχρεώσεις: «Είναι μια συνεχόμενη πορεία με δυσκολίες. Συνεχώς σκέφτεσαι την επόμενη ηλικιακή ομάδα, όταν αρχίσει να τρώει, μετά αρχίζει να περπατάει. Αλλά το να κάτσω να αγχωθώ, νομίζω ότι θα με μπλοκάρει και δεν θα μπορώ να δράσω, οπότε δεν το σκέφτομαι καθόλου και αντιμετωπίζω αυτό που σκέφτομαι εκείνη τη στιγμή».

Μιλώντας για την οικογένειά του και τη σύντροφό του, Κατερίνα Μαούτσου, τόνισε: «Ένα παιδί χρειάζεται τους δύο γονείς του. Στόχος μου είναι να είμαι εκεί. Δεν το βλέπω σαν στέρηση, έχω πει αρκετά “όχι”, ώστε να μην φορτώνομαι με πάρα πολλά πράγματα».

Τέλος, αναφέρθηκε και στην προσπάθεια να κρατά ισορροπίες ανάμεσα στη δουλειά και την προσωπική ζωή: «Από θέμα βιοπορισμού κάνεις το πλάνο σου. Πας σε μια δουλειά που ξέρεις ότι μπορεί να σου αποφέρει τα προς το ζην. Από εκεί και πέρα υπάρχει και το καλλιτεχνικό στοιχείο μέσα σου, που δεν γίνεται να μην το ικανοποιήσεις, αλλά προσπαθώ να αφιερώνω όσο περισσότερο χρόνο μπορώ στο παιδί μου».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διάσημη ηθοποιός με μελαχρινή καλλονή!

Αποκλειστικό ρεπορτάζ! Ο παθιασμένος έρωτας για το... ίδιο φύλο...

Η «Εspresso» βρήκε και μίλησε με την «Κρητικιά μάνα» που σαρώνει στα social media

Το ότι υπάρχουν Κρητικές μάνες λεβέντισσες το ξέρετε! Το ότι υπάρχει όμως μια Κρητικά μάνα που η ντοπιολαλιά της και οι ατάκες της την έχουν κάνει viral στο διαδίκτυο το γνωρίζετε;

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».

Ο Αρναούτογλου junior στην κηδεία της γιαγιάς του συνοδευόμενος από τη μητέρα του

Το τελευταίο αντίο στη μητέρα του είπε σήμερα ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Η κηδεία έγινε στη Χαλκιδική και ήταν παρών και ο γιος του, Αναστάσης.

Φαίη Σκορδά: Επιστροφή στο Κιλκίς – Οι εικόνες από το πατρικό και το τζάκι

Η Φαίη Σκορδά ταξίδεψε στο Κιλκίς και πέρασε το...

Το μπούλινγκ της Μοσχολιού πάνω στην πίστα και η πικρία της Αλίκης για τον Σπυρόπουλο

Είναι μία από τις τελευταίες σπουδαίες κυρίες του ελληνικού...

Ανατροπή στο διαζύγιο Τζώρτζογλου – Μαριόλα: Αυτός είναι ο λόγος που χώρισαν

Ο Στράτος Τζώρτζογλου καλεσμένος της εκπομπής «Happy Day» το πρωί της Παρασκευής αποκάλυψε το λόγο χωρισμού του με τη Σοφία Μαριόλα.

Σοκ με την «Κατερίνα» της Τρούμπας

Σε ημιλιπόθυμη κατάσταση και πεσμένη στο πάτωμα του σπιτιού...