Η Μαριάννα Παπαμακαρίου τιμά εις διπλούν τον Μανώλη Λιδάκη

Η Μαριάννα Παπαμακαρίου τιμά εις διπλούν τον Μανώλη Λιδάκη, μέσα από δύο αφιερώματα, ένα ραδιοφωνικό και ένα τηλεοπτικό.

Στις 26 Φεβρουαρίου συμπληρώνεται ένας χρόνος από το «φευγιό» του αξέχαστου καλλιτέχνη για τη «γειτονιά των αγγέλων», σε ηλικία μόλις 64 ετών. Ανήμερα στη μελαγχολική αυτή επέτειο θα μεταδοθεί, μέσα από το κανάλι του «Ελληνικός 93,2» στο YouTube, ένα ξεχωριστό μουσικό πρόγραμμα, αφιερωμένο στα τραγούδια του, που επιμελήθηκε το Ogdoo, η δισκογραφική εταιρία από την οποία κυκλοφόρησε και ο τελευταίος δίσκος του Μανώλη Λιδάκη.

 Στο αφιέρωμα ένωσαν τις δυνάμεις τους ο Γιώργος Νταλάρας, ο Χρήστος Μάστορας, η Μαριάννα Παπαμακαρίου, η Μάρθα Φριντζήλα, ο Μιχάλης Τζουγανάκης και ο Θοδωρής Κοτονιάς, οι οποίοι δέχτηκαν με χαρά να τιμήσουν τη μνήμη του Μανώλη Λιδάκη.

Δύο ημέρες μετά, στις 28 Φεβρουαρίου δηλαδή, στα γενέθλια του εκλιπόντος τραγουδιστή, η Μαριάννα Παπαμακαρίου πρόκειται να εμφανιστεί ως guest στην «Παρέα» του Γιώργου Κουβαρά, αφήνοντας το στίγμα της και στο τηλεοπτικό αφιέρωμα στον αλησμόνητο ερμηνευτή, που έχει δρομολογηθεί από την εκπομπή της ΕΡΤ.

«Ο Μανώλης Λιδάκης ήταν πάντα ο αγαπημένος μου τραγουδιστής. Τον έχω δει στο Ηρώδειο και σε άλλους συναυλιακούς χώρους. Με θυμάμαι να τρέχω να προλάβω να αγοράσω εισιτήρια για να ακούσω live αυτή τη φωνή που θύμιζε αερικό. Λιτός και δωρικός, τον θαύμαζα απεριόριστα» δηλώνει αποκλειστικά στην «Espresso» η Μαριάννα Παπαμακαρίου.

Δίπλα στον Σωκράτη Μάλαμα που έγραψε για εκείνη το «Ρήγμα»

Η αγαπημένη τραγουδίστρια -την οποία ο Αντώνης Ρέμος, με τον οποίο συνεργάζεται φέτος στο Nox, έχει χαρακτηρίσει μία από τις λίγες που «πατάνε σε δύο βάρκες», καθώς διακρίνεται τόσο στο έντεχνο όσο και στο λαϊκό τραγούδι- θυμάται και μια προσωπική συνάντησή της με τον Μανώλη Λιδάκη: «Είχαμεσυναντηθεί, πριν από πολλά χρόνια, σε ένα αεροδρόμιο. Πήγα και του μίλησα και ήταν φιλικότατος. Αργότερα, όταν εγώ τραγούδησα το “Ρήγμα” του Σωκράτη Μάλαμα, με προσέγγισε τηλεφωνικά για να μου πει ότι του άρεσε πολύ και ότι θα ήθελε να το ερμηνεύσει κι εκείνος σε μια δεύτερη εκτέλεση, έχοντας ήδη πάρει την άδεια του Σωκράτη. Χάρηκα πάρα πολύ.

Μάλιστα, όταν ανέβηκε η δική του εκδοχή στο YouTube, έγραψε από κάτω: “Ευχαριστώ πολύ τον Σωκράτη Μάλαμα και τη σπουδαία φίλη μου Μαριάννα Παπαμακαρίου”» καταλήγει στις δηλώσεις της η γνωστή τραγουδίστρια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής ερωτευμένος με εντυπωσιακή ηθοποιό!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής είναι ζευγάρι με όμορφη ηθοποιό

Τρελά ερωτευμένος ο Φοίβος Παπαδάκης – Η φωτό με τη σύντροφό του

Ο Φοίβος Παπαδάκης πόζαρε αγκαλιά με τη σύντροφό του, Αλίκη Μαρία Νούση.

Πέθανε η αδελφή του Τόνυ Μαυρίδη

Δυσκόλες ώρες αντιμετωπίζει ο  Τόνυ Μαυρίδης.Ο μουσικός παραγωγός έχασε...

Βραδινή έξοδο με τη σύντροφό του έκανε γνωστός κύριος της σόουμπιζ!

Ο φωτογραφικός μας φακός τους εντόπισε να διασκεδάσουν στο νυχτερινό κέντρο «Fantasia» και μας πόζαραν αγκαλιά.