Πέμπτη, 5 Φεβρουαρίου, 2026

«Το Σπίτι Δίπλα Στο Ποτάμι»: Η Μελισσάνθη ζητάει από τον Άγγελο να...

Απόψε επιστρέφει με νέο επεισόδιο η σειρά «Το Σπίτι...

Πλημμύρισε η Πέτρου Ράλλη από την έντονη βροχόπτωση

Η κακοκαιρία που πλήττει την Αττική έχει προκαλέσει σοβαρά...

Σολομός με ρεβύθια, σπανάκι και κάρι από τον Δημήτρη Σκαρμούτσο

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος έφτιαξε στην κουζίνα της εκπομπής «Buongiorno» σολομό με ρεβύθια, σπανάκι και κάρι.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Δεν κάνω σιδέρωμα είναι περιττό – Όταν τα...

Η γνωστή ηθοποιός είναι κατά του σιδερώματος και εξήγησε τον λόγο.

«Εσύ Παπανώτα τι είσαι που ασχολείσαι με μια “μπούρδα” και γεμίζεις την εκπομπή από την οποία πληρώνεσαι;»

«Προσοχή λίγο με τη ζήλια και το κόμπλεξ και την κακία. Δηλαδή, κρύψτε την λίγο καλύτερα αν μπορείτε»

Φανερά ενοχλημένος είναι ο Ανέστης Ευαγγελόπουλος με τα σχόλια που έκανε ο Δημήτρης Παπανώτας για την εκπομπή του και για τη συνέντευξη που πήρε στον Γιάννη Μπέζο.

«Στην εκπομπή Happy Day σήμερα παίξανε την… το απόσπασμα της συνέντευξής μου με τον κύριο Γιάννη Μπέζο. {…} Άρα η μπούρδα είμαι εγώ. Απλά στη δικιά τους γλώσσα που δεν θέλουν να φαίνονται εντελώς κομπλεξικοί, απλά λίγο συγκεκαλυμένα. Η κυρία Μεσσαροπούλου έλεγε «Ναι, τι εννοείς ότι το ‘πε μπουρδά;». Και απαντάει ο κύριος Παπανώτας «Μάλλον την έβλεπε την μπούρδα», εννοώντας εμένα. Ότι γενικότερα μάλλον την έβλεπε. Και απαντάει η κυρία Μεσσαροπούλου «Α, εσύ αλλού το πας». Όλο νόημα.

Γενικά, πραγματικά, προσοχή λίγο με τη ζήλια και το κόμπλεξ και την κακία. Δηλαδή, κρύψτε την λίγο καλύτερα αν μπορείτε. Λίγο καλύτερα. Κατ’ αρχάς άμα σου φαίνομαι μπούρδα, μη με παίζεις κάθε εβδομάδα στην εκπομπή σου. Στην εκπομπή που είσαι μέλος, βασικά, στο πάνελ της εκπομπής που δουλεύεις. Από τη στιγμή που παράγω ένα υλικό που αποφασίζεις να το παίξεις, και το θεωρείς μπούρδα, εσύ τι είσαι που ασχολείσαι με μια “μπούρδα” και γεμίζεις την εκπομπή από την οποία πληρώνεσαι; Δεν ξέρω. Μυστήριο. Για δυνατούς λύτες. Anyway!

Γενικά αυτό. Προσέξτε να μην φαίνεται τόσο έκδηλα αυτό που έχετε στη ψυχή σας. Και αυτό γενικά όλο αυτό το περιπαικτικό, αυτή η περιπαικτική διάθεση να τους μειώσετε όλους, χαχα, με γελάκια κτλ.

Πριν λίγες μέρες είπε αυτά που είπε για την κυρία Βουλγαράκη. Σχόλια τα οποία κατά τη δική μου άποψη είναι μισογυνιστικά και σεξιστικά. Κάθε εβδομάδα κάτι. Την προηγούμενη εβδομάδα τον ενοχλούσε -τον συγκεκριμένο κύριο- και κατηγορούσε τους γονείς μου για τον τρόπο που με έχουν μεγαλώσει, γιατί απλώνω τα πόδια μου πάνω στην πολυθρόνα. Σόρι που δεν τον ρώτησα πού θα βάλω τα πόδια στην πολυθρόνα του podcast μου. Συγγνώμη. Δηλαδή, άλλη φορά θα ξέρω, να μου στείλετε τη διεύθυνσή σας, σας στέλνω μία επιστολή να την υπογράφετε.

Και για να μην προστρέξετε και να λέτε “Α, μα έτσι είναι ο κύριος Παπανώτας μωρέ, μα έχει 40 χρόνια καριέρας”. Ειδικά επειδή έχει 40 χρόνια καριέρας, θα έπρεπε σε ένα νέο παιδί που μόλις έχει ξεκινήσει, θα έπρεπε να αποτελεί παράδειγμα. Δηλαδή θα έπρεπε οι νέοι σε ηλικία να λέμε «Μακάρι να γίνω μια μέρα σαν τον κύριο Παπανώτα» και όχι να είναι παράδειγμα προς αποφυγή».

@anestisevangelopoulos

Δεν το κάνω ποτέ αυτό αλλά δεν μπορώ αυτή την μόνιμη και πλαγια υπονόμευση Να έχουμε φως στις ψυχές μας και να είμαστε καλοί άνθρωποι αυτό θα πω μόνο! #tiktokgreece #fyp #viral #anesteathepodcast

♬ original sound – anestisevangelopoulos

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Σόφη Ζανίνου: «Στα 18 μου συνειδητοποίησα ότι αυτό που μας έκανε ο πατέρας μου ήταν βία»

Η Σόφη Ζαννίνου σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Happy Day» αποκάλυψε την ηλικία της και αναφέρθηκε στη σχέση με τον πατέρα της και γνωστό ηθοποιό, Ζαννίνο.

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».

Μαμά για τρίτη φορά Ελληνίδα ηθοποιός

Η όμορφη ηθοποιός με τον σύζυγό της, Νίκο Θεοδωρόπουλο υποδέχτηκαν το τρίτο τους μωρό.

Πρόκειται για την κατά 20 χρόνια νεότερη σύζυγο Έλληνα ηθοποιού

Η κυρία της φωτογραφίας είναι σύζυγος γνωστού ηθοποιού της...

Δύσκολες ώρες για τη Νίκη Κάρτσωνα – Έχασε τη μητέρα της

Πολύ δύσκολες ώρες για τη Νίκη Κάρτσωνα. Το πρώην μοντέλο και νυν επιχειρηματίας στον χώρο του ενδύματος, που μοιράζει τον χρόνο του μεταξύ Αθήνας και της ιδιαίτερης πατρίδας του Καλαμάτας, έχασε τη μητέρα του Ευγενία