Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου, 2026

Τρελά ερωτευμένη η Δανάη Μπάρκα! Η φωτό με τον σύντροφό της και...

Η Δανάη Μπάρκα είναι τρελά ερωτευμένη και δεν το κρύβει! Η ηθοποιός πόσταρε φωτογραφία με τον σύντροφό της, Φάνη ενώ λίγες ώρες αργότερα έκανε ένα ποστ.

Η Ανθή Βούλγαρη σχολιάζει on air το πρωτοσέλιδο της Espresso για τον...

Η Ανθή Βούλγαρη διαβάζοντας το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Espresso σύμφωνα με το οποίο παντρεύεται η Φαίη Σκορδά η παρουσιάστρια το σχολίασε στην εκπομπή «Κοινωνία ώρα MEGA».

Εξιτήριο από το ΚΑΤ για τη Μαρέβα Μητσοτάκη

Βγήκε χθες το πρωί από το ΚΑΤ, μετά τη σύντομη νοσηλεία της για τον τραυματισμό που υπέστη στο Μιλάνο, η σύζυγος του πρωθυπουργού Μαρέβα Μητσοτάκη.

«Porto Leone: Στη γειτονιά με τα κόκκινα φανάρια»: Απόψε ο γάμος...

Ένας γάμος που θα φέρει μεγάλες ανατροπές, θα δημιουργήσει...

Εκτός της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον» η Τζένη Μελιτά

Τι της συνέβη;

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος το πρωί της Τρίτης καλημέρισε μόνος του τους τηλεθεατές της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον» καθώς η Τζένη Μελιτά απουσίαζε.

Ο παρουσιαστής εξήγησε πως η συμπαρουσιάστριά του ταλαιπωρείται από ένα κρυολόγημα και δεν μπορούσε να πάει στην εκπομπή.


«Έλα, καλημέρα! Η Τζένη μας αρρώστησε λιγάκι και την αφήσαμε ήσυχη. Έτσι είναι. Το είχε για την Τρίτη. Η Τρίτη δεν της αρέσει και την έχει καταλάβει η ίδια η Τρίτη και δεν τη θέλει ούτε κι αυτή! Θα είναι καλύτερα αύριο, φαντάζομαι, και θα την έχουμε κοντά μας», ανέφερε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διαζύγιο για την Ειρήνη Μερκούρη; «Πόσο λίγος είσαι; Θα πάρεις σύντομα αυτό που αξίζεις δειλέ»

Η Ειρήνη Μερκούρη είναι παντρεμένη με τον γιατρό Γιάννη Κουτσόπουλο εδώ και δέκα χρόνια ενώ το 2024 απέκτησαν την κόρη τους.

Πένθος για τον Γιώργο Αγγελόπουλο

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος περνάει δύσκολες στιγμές καθώς έφυγε από τη ζωή

Νέο ζευγάρι στην ελληνική showbiz: Είναι ηθοποιοί, κρύβουν τον έρωτά τους, αλλά συγκατοικούν

Ο Δημήτρης Καπετανάκος, παρότι έχει διαγράψει σταθερή πορεία στην...

Ηθοποιός καλεσμένη σε εκπομπή ανακοίνωσε ότι παντρεύεται δείχνοντας το μονόπετρό της

Από το «δεν παντρεύομαι, δεν παντρεύομαι», που βροντοφώναζε επί έξι χρόνια η ηθπποιός χρειάστηκε μόνο μία ημέρα για να περάσει στο «νοικοκυρεύομαι» και να το δείχνει σε όλο τον κόσμο!

Αγνώριστη Ελληνίδα ηθοποιός μερικά χρόνια πριν

Η όμορφη κοπέλα της φωτογραφίας είναι γνωστή ηθοποιός. Σας θυμίζει κάποια;