Με διάθεση Αγίου Βαλεντίνου ξεκίνησε το πρωί του Σαββάτου 14 Φεβρουαρίου η Σίσσυ Χρηστίδου την εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», στέλνοντας ευχές και γεμίζοντας το πλατό με καρδούλες. Όπως είπε, μπορεί η ίδια να μην είναι ερωτευμένη, όμως ήθελε να τιμήσει τη μέρα με τον δικό της τρόπο.

Η παρουσιάστρια ευχήθηκε σε όσους γιορτάζουν και σε όλους τους ερωτευμένους, εξηγώντας ότι για εκείνη ο Άγιος Βαλεντίνος είναι πάνω απ’ όλα η γιορτή της αγάπης. «Χρόνια πολλά σε όλους τους ερωτευμένους. Εδώ καρδούλες, αγάπες, είπαμε να τον τιμήσουμε τον Άγιο Βαλεντίνο. Καλά μην φανταστείτε, για τους υπόλοιπους! Να πούμε χρόνια πολλά σε αυτούς που γιορτάζουν. Εγώ το ζω κανονικά μόνη μου, χωρίς κανέναν λόγο. Είναι η γιορτή της αγάπης γενικά και όταν έχεις πολλή αγάπη στη ζωή σου, δεν χρειάζεται να έχεις απαραίτητα έρωτα, έχεις αγάπη από πάρα πολλούς. Μιλάω πολύ σοβαρά», είπε στην έναρξη.

Στη συνέχεια ενημέρωσε το κοινό πως υπήρξε ένα τεχνικό ζήτημα, γι’ αυτό και καθυστέρησαν να βγουν στον αέρα. «Ακούστε τώρα, επειδή αντιμετωπίζουμε ένα τεχνικό προβληματάκι, θα είμαι ειλικρινής, γι αυτό και καθυστερήσαμε να βγούμε λίγο. Προσπαθούμε να το λύσουμε. Βγήκαμε να σας πούμε τα χρόνια πολλά, θα πάμε σε διαφημίσεις, θα το λύσουμε σίγουρα και θα επιστρέψουμε», ανέφερε.
Λίγο αργότερα, η εκπομπή επέστρεψε κανονικά στον «αέρα», με τη Σίσσυ Χρηστίδου να ενημερώνει ότι το πρόβλημα λύθηκε και το «Χαμογέλα και πάλι» συνεχίζεται χωρίς άλλα απρόοπτα.
