Με αφορμή τις δηλώσεις που καταγράφηκαν για την εκπομπή «Buongiorno» στην κοπή της πίτας του ομίλου Antenna, η Φαίη Σκορδά έκανε τη δική της τοποθέτηση.

Η παρουσιάστρια του Mega στάθηκε ιδιαίτερα στη Ζέτα Μακρυπούλια, τονίζοντας πως η παρουσία της στην εκδήλωση έχει τη σημασία της.
«Το ότι η Ζέτα Μακρυπούλια, για μένα, ήταν εκεί, επίσης κάτι σημαίνει», είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά.
Και συνέχισε: «Για μένα σημαίνει ότι του χρόνου θα μείνει στον ΑΝΤ1. Η αλήθεια είναι ότι δεν υπήρχαν ωραίες σχέσεις. Είχε αρκετά παράπονα, την είχαν λίγο παραμελημένη».

Από την πλευρά της, η Νάνσυ Νικολαΐδου σχολίασε: «Αν δεν ήταν το Moments, δεν θα ήταν εκεί η Ζέτα. Το Moments ήταν η χρυσή τομή για να τα βρουν».
Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες ο ΑΝΤ1 εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση για τη νέα εκπομπή που θα παρουσιάσει η Ζέτα Μακρυπούλια, με τίτλο «Moments».
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το «Moments» έρχεται στον ΑΝΤ1 και σε κάθε επεισόδιο θα παρουσιάζει τη ζωή ενός αγαπημένου προσώπου. Η Ζέτα Μακρυπούλια, σε ρόλο οικοδέσποινας, θα φωτίζει τον άνθρωπο πίσω από την εικόνα και θα συνδέει τις αφηγήσεις, δίνοντας χώρο στο συναίσθημα και στην αλήθεια.
