Η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Ποιος φοβάται τη Βιρτζίνια Γουλφ», που σκηνοθέτησε ο Σωτήρης Τσαφούλιας, με πρωταγωνιστές τους Βλαδίμηρο Κυριακίδη, Έφη Μουρίκη, Ελεάνα Στραβοδήμου και Σπύρο Σταμούλη, μετατράπηκε σε ένα από τα πιο glamorous ραντεβού της σεζόν, με το Θέατρο Ζίνα να πλημμυρίζει από φλας και κομψές εμφανίσεις.
Από τον ΗΛΙΑ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ
Και μπορεί η σύντροφος του γνωστού σκηνοθέτη, η ηθοποιός Άννα Μενενάκου, να απουσίαζε από το πλευρό του λόγω δικών της θεατρικών υποχρεώσεων, ωστόσο πολλά άλλα ερωτευμένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz έδωσαν το «παρών».

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον Πάνο Μουζουράκη και τη γυναίκα του Μαριλού Κόζαρη να κατεβαίνουν τα σκαλιά του θεάτρου πιασμένοι χέρι χέρι, όπως επίσης τον Αιμίλιο Χειλάκη με την Αθηνά Μαξίμου, την Ιζαμπέλλα Φούλοπ με τον Γιώργο Δερβίση, την Έλενα Μαυρίδου με τον Γιάννη Τσορτέκη, την Παναγιώτα Βλαντή με τον Γιάννη Βλάχο, αλλά και την Κατερίνα Γερονικολού με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Στην πρεμιέρα του εμβληματικού έργου του Έντουαρντ Άλμπι έκαναν κοσμική εμφάνιση και η εγκυμονούσα ραδιοφωνική παραγωγός Γιώτα Τσιμπρικίδου μαζί με τον τραγουδιστή σύζυγό της Άγγελο Ανδριανό, ο 91χρονος Γιώργος Κωνσταντίνου, η Ταμίλα Κουλίεβα, η οποία είχε και τα γενέθλιά της και δεχόταν ευχές, ο Απόστολος Γκλέτσος, η Μαίρη Σταυρακέλλη, η Μελίνα Ασλανίδου, η Σοφία Βογιατζάκη, οι Μιχάλης Ρέππας και Θανάσης Παπαθανασίου, ο Βασίλης Θωμόπουλος και πολλοί άλλοι.

Ήταν μια πρεμιέρα που απέδειξε πως όταν το δυνατό θέατρο συναντά την κοσμική Αθήνα, το αποτέλεσμα είναι… απόλυτα φωτογενές.





